- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #18.961
Geçmiş olsun canim hamilelikte sık raslanıyor o yuzden sik baktirmak lazim benimde idrarda bakteri var 4 gundur antibiyotik veriyorlar damardan
İyi yapmışsın hastaneye gelmekle için rahat eder en azından kontrol altında olmak daha iyi. İyi haberler alırsın inaşallah. Sabah açlık 89 d0n 91 di
Kahvaltı 1 saat sonra 122 dün 109
Öğle 1 saat sonra 121 dün 115
Akşam 1 saat sonra dün 132.
Benim açlık çok düşmedi dün dozu 10 çıkardık bakalım ne olacak.
Aynen hamilelikmi sorunlu biz mi sorunlu anlamadımBanada serum bagladilar canim iyi geldi birde ultrasonla baktilar böbrekler normal. Valla hastaneden çıkamaz olduk
Kızlar bende bugun oğlumu gördüm1386 kılo olmuş ama elı hep yuzunde bır turlu gostermıyor ya bende hep asagıda hıssedıyordum megersem pozısyon degstırmıs kafası mıdemın orda ayaklar asagıda ondan sankı hep cıkacakmıs gıbi hıssedıyormusum vajınaya vuruyormus boyle olan arkadaslarda vardı belkı sızın bebegınızde o pozısyondadır
Umutumut82 size göre beniki çok iyi ozaman ?
ben dünün kimi söyleyeyim
Sabah açlık 89 kahvaltı 1 saat sonra 103
Oğle 72 tokluk 101
Aksam 94 tokluk 126
Gece 10 da 83
Geçen 13/14 tarihinde 230 lara çıktı doktorum da bügün onun sebebini açıkladı ayın 13/14 bana ciğer geliştirici vurmuştular o yuzden yukselmiş
canim ayni sorun bugunki kontrolimde bende de ciktiYok cnm kullanmıyorum. Kordondan kan akışım ii dedi kalp atişi ii dedi herşey normal Bi AC geri çıktı inş o ölçüm pozisyon kaynaklıdır.
Evet seninki düzene girmiş çok iyi hadi bakalım devam etsin. İşin sırrı nedir?Umutumut82 size göre beniki çok iyi ozaman ?
ben dünün kimi söyleyeyim
Sabah açlık 89 kahvaltı 1 saat sonra 103
Oğle 72 tokluk 101
Aksam 94 tokluk 126
Gece 10 da 83
Geçen 13/14 tarihinde 230 lara çıktı doktorum da bügün onun sebebini açıkladı ayın 13/14 bana ciğer geliştirici vurmuştular o yuzden yukselmiş
Benım bebeıste pozısyon degıstırmıs kafa yukarda ayak asagıda bu yuzden nefes bile alamıyorum;( bende bası asagıda dıe sevınmısdım ama dogum yapana kadarda garantısı yokmus malefes pozısyonun,,,,Benimde ayni canim. kafasi yukarda ,bacaklar aşagida ,1358gr gibi birsey,yüzünü göstermiyor, heran çıkacakmış gibiydi.
Sırf bu yüzden kızımda 32.haftada dr degistirdim o zaman dr u ma herşey yolunda giderse normal istiyorum dedi hemn davranışları değişti yok işte risk kanamam olur yok bilmem nee ki poliklinige gidiyordum eşim dedi bırak bu dr u ne biçim konusuyo çok moralimi bozmuştu bask dr buldum çok şükür kızımı da normal doğurdum 38+6 da bi sorun çıkmadı inş bu sefer de normal yaparımKızlar doktorlarınız doğum şekli hakkında bşey söyledi mi. Ben sordum erken daha dedi sonra da sıraladı normal doğum olması için çatıydı bebeğin gelişiydi bunlara bakmam lazım dedi 40 41 e Kadar bebek gelmeye bilir o zman da riskler artar benım bebeğim kıymetli dersiniz 38 de alırım dedi. Ya da suni sancı veririm hiç sevmediğim bşey saatler sürüyor dedi biraz normal doğuma olumsuz bakıyor
valla sizi bilmem ama ahsen arkadasımı da biliyorum onun da tüp bebek diye biliyorum.Sırf bu yüzden kızımda 32.haftada dr degistirdim o zaman dr u ma herşey yolunda giderse normal istiyorum dedi hemn davranışları değişti yok işte risk kanamam olur yok bilmem nee ki poliklinige gidiyordum eşim dedi bırak bu dr u ne biçim konusuyo çok moralimi bozmuştu bask dr buldum çok şükür kızımı da normal doğurdum 38+6 da bi sorun çıkmadı inş bu sefer de normal yaparımallah hakkımızda hayırlısını versin
Bazen ben de gün içinde çok az hareket hissediyorum bazen de hiç durmuyor ama İlk defa dün gece eşimle hissettik hıçkırdığını aynı yere kısa kısa pıt pıt 1.5 - 2dk boyunca falan vurdu 2 dk sonunda potlar azalarak bitti oradan anladıkBebeklerinizin hareketleri nasıl? iki gündür biraz azaldı. iki gün öncesi hiç durmuyordu. şimdi yine hareketli ama çok değil. Bir de hıçkırdıklarını hissediyor musunz?
İyi bir ebeyle çok da güzel normal doğum yapılır, ailemin tüm kadınları normal doğum yaptılar inat ettiklerinden değil olaylar normal geliştiğinden ama keyfi sezeryan yapılan 3 gün sütü gelmeyip bebekleri kilo verince pişman olan anneler de biliyorum, yıllarca kalıcı bel ağrısı çekende.. sezeryana da asla karşı değilim oluşabilecek her olumsuzlukta iyi ki var, ki sezeryan da anne bebek dostu bir doğum biçimi fakat şahsen ben kesilip biçilip ameliyat acısını uzunca bir süre çekmek istemediğimden normal doğum istiyorum kaldıki normal isteyen birçok anne de benim gibi düşünüyor biliyorum.. yoksa kimse deli değil normal doğum sancısını çekmek istesin dimi :) kısacası doğum zamanı geldiğinde hangisi anne ve bebek için sağlıklıysa o olmalı diyorum. iki doğum şeklinin de zorlukları kolaylıkları var elbet bunun madalyayla alakası yok yanivalla sizi bilmem ama ahsen arkadasımı da biliyorum onun da tüp bebek diye biliyorum.
ben şahsen her iki dogumunda kendine göre avantajı dezavantajı oldugunu düşünüyorum. 2 dogum yöntemi de sorunsuz degil. fakat normal dpgum da bebegin kakası yok sıkışması yok kordon dolanması risklerini düşündükce 39+0 da alsınlar derim . tüp bebekte bir sürümsıkıntı yaşadık ztn herkesin bebegi cok kıymetlidir . ama tüp bebegi riske atıp normal dogurtmaya calışan doktordan şüphe ederim ben kimse kusura bakmasın.
mis gibi szeryan sonrası sıkıntı ıluyor diyorlar.41 e kadar normal bekleyip inat edenleri de anlamıyorum normal olunca madalya mı veriyorlar. benim arkadas 41 e kadar beklemiş olmayınca sezeryan oldu. doktor demiş daha cok beklerdin bebek dogum kanalına girmemiş.
inat etmeye gerek olmadıgını düşünüyorum. hele ki eskideki gibi insanlar. yedigimizden içtigimizden hamileligimiz bile ne kadar zor geciyo. önceden böylemiydi. keşke eskiler gibi saglıklı olsak da catır catır normal dogursak
Benım bebeıste pozısyon degıstırmıs kafa yukarda ayak asagıda bu yuzden nefes bile alamıyorum;( bende bası asagıda dıe sevınmısdım ama dogum yapana kadarda garantısı yokmus malefes pozısyonun,,,,
hersey normal seyrederse tabi ki normal dogum yapmakta bi sakınca görmüyorum . ama sezeryande de normal dogumda da bi kısım var illa şu olsun diyen . bu sakıncalı. bebegin dünyaya nasıl gelecegine bebek karar veriyor olası sıkıntılara karsı da doktor sezeryanı ya da normali öngörüyor zaten .İyi bir ebeyle çok da güzel normal doğum yapılır, ailemin tüm kadınları normal doğum yaptılar inat ettiklerinden değil olaylar normal geliştiğinden ama keyfi sezeryan yapılan 3 gün sütü gelmeyip bebekleri kilo verince pişman olan anneler de biliyorum, yıllarca kalıcı bel ağrısı çekende.. sezeryana da asla karşı değilim oluşabilecek her olumsuzlukta iyi ki var, ki sezeryan da anne bebek dostu bir doğum biçimi fakat şahsen ben kesilip biçilip ameliyat acısını uzunca bir süre çekmek istemediğimden normal doğum istiyorum kaldıki normal isteyen birçok anne de benim gibi düşünüyor biliyorum.. yoksa kimse deli değil normal doğum sancısını çekmek istesin dimi :) kısacası doğum zamanı geldiğinde hangisi anne ve bebek için sağlıklıysa o olmalı diyorum. iki doğum şeklinin de zorlukları kolaylıkları var elbet bunun madalyayla alakası yok yani
Maşallah canım bu kezde sağlıcakla kucağına alırsınSırf bu yüzden kızımda 32.haftada dr degistirdim o zaman dr u ma herşey yolunda giderse normal istiyorum dedi hemn davranışları değişti yok işte risk kanamam olur yok bilmem nee ki poliklinige gidiyordum eşim dedi bırak bu dr u ne biçim konusuyo çok moralimi bozmuştu bask dr buldum çok şükür kızımı da normal doğurdum 38+6 da bi sorun çıkmadı inş bu sefer de normal yaparımallah hakkımızda hayırlısını versin
Doğru canım tüp bebek ama tüp bebek normal doğuma engel bir durum değil ayrıca bende zaten normal doğumda ısrarcı değilim sadece orta da fol yok yumurta yokken olumsuz konuşmasını saçma buldum. Çevrem de tüp bebek olup normal doğum yapan çok kişi var sadece ikizi olanlar sezeryan oldu. Benım bel ağrısı sıkıntım var sezeryan yapsam da belden uyuşturma istemiyorum zaten genel anestezi yaparlar mı onu da bilmiyorum. Hakkımız da hayrlısı olsun canım bebek için de bizim içinde sağlıklı olan neyse öyle yapalım inşallahvalla sizi bilmem ama ahsen arkadasımı da biliyorum onun da tüp bebek diye biliyorum.
ben şahsen her iki dogumunda kendine göre avantajı dezavantajı oldugunu düşünüyorum. 2 dogum yöntemi de sorunsuz degil. fakat normal dpgum da bebegin kakası yok sıkışması yok kordon dolanması risklerini düşündükce 39+0 da alsınlar derim . tüp bebekte bir sürümsıkıntı yaşadık ztn herkesin bebegi cok kıymetlidir . ama tüp bebegi riske atıp normal dogurtmaya calışan doktordan şüphe ederim ben kimse kusura bakmasın.
mis gibi szeryan sonrası sıkıntı ıluyor diyorlar.41 e kadar normal bekleyip inat edenleri de anlamıyorum normal olunca madalya mı veriyorlar. benim arkadas 41 e kadar beklemiş olmayınca sezeryan oldu. doktor demiş daha cok beklerdin bebek dogum kanalına girmemiş.
inat etmeye gerek olmadıgını düşünüyorum. hele ki eskideki gibi insanlar. yedigimizden içtigimizden hamileligimiz bile ne kadar zor geciyo. önceden böylemiydi. keşke eskiler gibi saglıklı olsak da catır catır normal dogursak
Tabii ki her dusunce, duyguya saygim var dogum konusunda.zor elde ettigini de anliyorum bebegini Benim gibi.kaybetmek istemedigini de herkes gibi.ama normal dogum gozunde buyuttugun kadar zor ve alkislanacak bir Olay degil bence.evet komplikasyonlar yasanabiliyor dogum aninda ama iyi bir hastanede isen son anda bile geregini yapiyorlar.planli olmasindansa her an dogum anini heyecanla beklemek, o sancilari cekip bebegin dogdugu anda onu kucaklamak ve o agrilarin aninda Yok olmasi bir mucize ve Bence annelerin yasamasi gereken bir tecrube eger saglik sorunu yoksa Anne ve bebekte.insanoglunun dogasinda olan bir olayi bu kadar buyutmeye gerek Yok diye dusunuyorum.hersey normal seyrederse tabi ki normal dogum yapmakta bi sakınca görmüyorum . ama sezeryande de normal dogumda da bi kısım var illa şu olsun diyen . bu sakıncalı. bebegin dünyaya nasıl gelecegine bebek karar veriyor olası sıkıntılara karsı da doktor sezeryanı ya da normali öngörüyor zaten .
normal dogum yapan insanları ben gözümden büyütüyorum bravo diyorum. herkesin harcı degil kesinlikle. normalde önce sancı cekiyorsun sezeryanda sonrası diyorlar.
benim annemde 2 cocugunu normal dogurmuş.
ben normal yolla hamile kalamayan ve 4 ay bpyınca hamileliginde yatan bir insan olarak bebek gelişimini tamamladıgı ve küvözde kalmayacak şekilde oldugu an kesip alsınlar istiyorum. hatta tamamen bayıltılmak bile istiyorum ama bebege sıkıntı yaratttıgı için o fikirden vazgectim. o büyülü andan bile korkuyorum anlayacagın.
normal dogum yaparken cocuk benim bi yerimde sıkışır korkusu bile yetiyor . hamilelikte dogumda özel ve cok farklı psikoloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?