- 25 Nisan 2020
- 961
- 1.564
- 43
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #19.001
Her ıkısınınde artısı eksısı var bı arkadasımızında dedıgı gıbı normalde dogumdan önce o acıları cekıyorsun sezeryanda sonradan.... yanı ıkısıde kolay degıl ama ıkısındede bebegı gördünmü hersey gecıyor, yeterki saglıkla kucaklarımıza alalım acılar gecıcı sonucda insan sonucunu düşününce herseye degıyorGünaydın herkese
Normal doğum ve sezaryen konuşulmuş
Ben her ikisini yaşadım ilk bebeğim ölü doğumdu ve normaldı. Allah kimseye yaşatmasın 2. doğumum 1. bebişin anne karnından ölmesı nedeniyle kendi isteğimle sezeryan oldum. İkisininde kendine göre artıları ve eksileri var. Ama şahsi düşüncem ben sezaryen dan yan oyumu kullanırım. Geçen dr diğer sezeryan üzerinden 4 yıl geçmiş istersen normal doğum yapabilirsin dedi. tabii ki istemiyorum dedim. Allah kısmet ederse buda sezeryan olacak. Şunu da unutmayın her ikisinin de agrısı sancısı unutuluyor zamanla o yüzden herkesin hakkı d hayırlısı olsun herkes bebişini saglıkla kucagına aslında nasıl alırsa alsın
Bende cok yasadım hatta baya korkmusdum ondan sonra kackez basıma gelınce alısdım.. anı harekette oluyor malesefKızlar bugün yataktan hızlıca kalkarken birden bire sol göğsümün alt tarafında bi kramp hissettim. Bi beş saniye sürdü ama nefes darlığı, omuz ağrısı, fenalık hissi ya da ağrı yayılması yoktu. Südyeni biraz gevşetince geçti. İlk kez başıma böyle birşey geldi.
İnternette hamilelikte kaburga ağrısı vs gibi geçiyor, bebek büyüdükçe olur diyor, bugün 19 mayıs doktora gidemem, bu saatte de doktoru aramam yanlış olabilir.
Aranızda yaşayan var mı?
ceviz cig kaju internette yazan bebege kilo aldıran seylerimyiyebilirsiniz.Cnm korkma benim Dr 3 hafta sonra kontrole çağırdı. Bebeğin diğer herşeyi haftasıyla uyumluydu sadece AC geri çıktı onunda düzelebileceğini söyledi. İlk gün bende çok endişelendim ama şimdi birah daha rahatım. Korkma hiçbişey olmayacak inş sol yatmaya gayret edelim. şimdilik elden gelen bişey yok
Basin sagolsun canim.yazdigindan bebegini normal dogum sebebiyle kaybettigin anlasiliyor.tam sebebini yazarsan kimseyi kotu etkilememis olursun normal dogum konusunda.Günaydın herkese
Ben her ikisini yaşadım ilk bebeğim ölü doğumdu ve normaldı. Allah kimseye yaşatmasın 2. doğumum 1. bebişin anne karnından ölmesı nedeniyle kendi isteğimle sezeryan oldum. İkisininde kendine göre artıları ve eksileri var. Ama şahsi düşüncem ben sezaryen dan yan oyumu kullanırım. Geçen dr diğer sezeryan üzerinden 4 yıl geçmiş istersen normal doğum yapabilirsin dedi. tabii ki istemiyorum dedim. Allah kısmet ederse buda sezeryan olacak. Şunu da unutmayın her ikisinin de agrısı sancısı unutuluyor zamanla o yüzden herkesin hakkı d hayırlısı olsun herkes bebişini saglıkla kucagına aslında nasıl alırsa alsın
Buluttan nem kapıyorum zaten şu hamilelik başladı başlayalı, bu annelik neymiş böyle ya.Bende cok yasadım hatta baya korkmusdum ondan sonra kackez basıma gelınce alısdım.. anı harekette oluyor malesef
Bi anda öyle bi giriyo ki zaten. Kımıldayamıyosun.canım bundan 2 hafta önce iftarda yemek yerken bişey midemi bulandırdı ve ben ögürmeye başaldıgım an sag kaburga altım bşldigin felç oldu acıdan sag bacagımdaki terligi fırltmışım refleksle. benim bebişim hep sagda ve 23. haftadan beri sag kaburga agrısı cekiyorum başlarda nasıl gitcek sona kadar bu agrı diyordum şimdi agrı olmadıgında şaşırıyorım bebek aşagıya mı indir acaba diye .
korkma soluna yat eğer bebiş hareket ediyorsa sıkıntı yoktur inş. o kaburga agrısı ile bütünleştim ben bi ara cok söyleniyordum ama inan insan alışıyor. evde sütyen takmamaya çalış.
Merhaba ilk olu dogumda sanırım sizin haftanız çok ilerideydi hangi komplikasyon gelişmiş acaba ? Acınızı tazelemek istemem özür dilerim ama merak ettim .Günaydın herkese
Kızlar bebeklerınız ıcın sampuan ve nemlendırıcı olarak ne marka neler aldınız?mustelayı cok ovuyorlar bebeklerın cıldını nemlendırmek ıcın yağ degıl krem kullanın dıyorlar yağ cıllteki gozeneklerıne doluyormus bide yenıdogan ıcın kopuk sampuan kullanın dıyorlar konak olusmasın dıye sızce dogrumu ozellıkle tecrubesi olanlara sormak ıstıyorum
MerhabalarKızlar bebeklerınız ıcın sampuan ve nemlendırıcı olarak ne marka neler aldınız?mustelayı cok ovuyorlar bebeklerın cıldını nemlendırmek ıcın yağ degıl krem kullanın dıyorlar yağ cıllteki gozeneklerıne doluyormus bide yenıdogan ıcın kopuk sampuan kullanın dıyorlar konak olusmasın dıye sızce dogrumu ozellıkle tecrubesi olanlara sormak ıstıyorum
Sagol cnm aslında yazmışım anne karnı da ölmesi nedeniyle diyeBasin sagolsun canim.yazdigindan bebegini normal dogum sebebiyle kaybettigin anlasiliyor.tam sebebini yazarsan kimseyi kotu etkilememis olursun normal dogum konusunda.
Hangi siteden aldınız acaba. Bende söyleyecektim ama son kullanma tarihi nasıl gelir bilemediğim için söylemedimMerhabalarben mustela set aldım içinde yağ da var losyon da yağ olanı nemlendirme için kullanmamalıyız zaten duş sonrası gaz çıkarma rutininde çok işe yarıyormuş losyon ise ciltleri çok kuru oluyormuş mutlaka kullanın diyolar Konak için şampuan almadım ilk başta setin içindeki şampuanı kullanıcam ben eğer konak oluşursa yine mustelanınkini alırım çünkü sadece üç yıkamada geçirdiğini söyledi arkadaşım
Ben hepsiburadadan aldım satıcıya soru sormuştum son kullanma tarihi ne diye 2023 geldi hep Skt leri çok uzun süre de gidiyor dediler banaHangi siteden aldınız acaba. Bende söyleyecektim ama son kullanma tarihi nasıl gelir bilemediğim için söylemedim
Evet cnm 38 haftalık tı 37 de Dr gittiğimde o güne kadar haftasıyla uyumlu olan bebek 2 hafta geriden geliyordu Dr 2 haftaya kadar normal olduğunu söyledi bende güvendim. içime korku girmedi. sadece o dönemler 3,4 arkadaşla aynı anda hamileydik onlar bebek kıpır kıpır hareket ediyor diyorlardı ama benim bebeğim çok hareketli değildi. Tam Bi hafta sonra sancıyla gittim ama ne yazık ki bebeğin kalp atışları yoktu ve normal doğurdum doğduğunda 5 defa kordon dolanmıştı. ve kakasını da yapmıştı.Merhaba ilk olu dogumda sanırım sizin haftanız çok ilerideydi hangi komplikasyon gelişmiş acaba ? Acınızı tazelemek istemem özür dilerim ama merak ettim .
DiyetEvet seninki düzene girmiş çok iyi hadi bakalım devam etsin. İşin sırrı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?