- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #19.021
Bazen ben de gün içinde çok az hareket hissediyorum bazen de hiç durmuyor ama İlk defa dün gece eşimle hissettik hıçkırdığını aynı yere kısa kısa pıt pıt 1.5 - 2dk boyunca falan vurdu 2 dk sonunda potlar azalarak bitti oradan anladık
A selam ıyıyım canım senselam canım nasılsın? Sana birşey sormak istiyorum. Bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım da deterjan konusında yardım edermisin S Sonbahar12345
Bugün şükür daha iyiyim hürkanım hareket edince ben daha mutluyum. Az hareket ettimi ister istemez sıkıntı basıyor. Teşekkür ederiz teyzesi yarın alalım artık çamaşırlarımızı yıkayıp ütüliyeceğiz.A selam ıyıyım canım sen
Bak resımlerı atayım sana ben bunlarla yıkadım sensetıv oldugu için
merhabalar bende de iğne batar gibi oluyor vajinama.baya kötü insani ziplatiyor resmwn..Acaba nedeni nedir.buarada 15 gün önce histeroskopi ameliyati oldum.Gerçi ondan oncede yasiodm buniValla o bende hep oluyor enfeksiyonda çıkmıyor çok su içiyorum sanki şöyle anlatıyım hani. Alttan muayne oluyoruz dr prop sokuyorya sanki prop değilde iğne sokuyor öyle batmalarım oluyordu. Sonra anladım ki tek çözüm çift kat çorap ve ev ayakkabısı giymek. Uyurken bile çorap giyiyorum ilkkez 5 gündür sancım yok ben şokeğerki gerçekten. Enfeksiyon çıkmıyorsa bunu deneyin işe yarar
Benim de ilaç almama rağmen değerim çok düşük çıktığı için serum şeklinde damardan verdiler önemliymiş çünkü b12 de düşüktü onu da her hafta iğnesini vurduruyorumArkadaşlar Kan ilacı çok fazla mide yanması yapıyor bende. İçemiyorum. Doktor kan değerlerim düştüyse iğne yazalım dedi. Yarın tahlil yaptırcam. Sonuca göre bakıcaz.
iğne yaptıran var mı aranızda kan için? İğnesiz ilaçsız nasıl yükseltebilirim ben değerlerimiGeçen gün keçiboynuzu pekmezi denedim dilimde kabarcıklara sebep oldu
Sürekli serum almak gerekiyor mu peki ? Tek sefer yeterli mi ?Benim de ilaç almama rağmen değerim çok düşük çıktığı için serum şeklinde damardan verdiler önemliymiş çünkü b12 de düşüktü onu da her hafta iğnesini vurduruyorum
Bende hepsini yikadim kaldi ütüleri.. sona kaldimi zorlaniyor insan simdiden gözümde buyuyor ütü meselesiBugün şükür daha iyiyim hürkanım hareket edince ben daha mutluyum. Az hareket ettimi ister istemez sıkıntı basıyor. Teşekkür ederiz teyzesi yarın alalım artık çamaşırlarımızı yıkayıp ütüliyeceğiz.
Aynen ütü benim için de sıkıntı halledeceğiz artık. Benim kıyafet dışında aldığım hiç birşey yok. Arabanın modelini beğendik daha sipariş vermedik. Başka neler almalıyım. Sen benden tecrübelisinBende hepsini yikadim kaldi ütüleri.. sona kaldimi zorlaniyor insan simdiden gözümde buyuyor ütü meselesi
Sürekli değil bir defa serumla aldım 2 saate yakın sürdü.. serum iğneden daha iyi benim için de tabiki doktor nasıl dediyse öyle oluyorSürekli serum almak gerekiyor mu peki ? Tek sefer yeterli mi ?
araştırdığıma göre en iyisi serummuş ama doktor serumdan değil iğneden bahsetti direkt. Şansıma çok da korkarım iğneden
Canım benim oğlum doğduğunda çok alerjikti. Çocuk doktorumuz sebamed önerdi. Sonrasında problem yaşamadık o yüzden kızım içinde sebamed ürünleri aldım.
Tavsiyelerınız için tesekkur ederımMerhabalarben mustela set aldım içinde yağ da var losyon da yağ olanı nemlendirme için kullanmamalıyız zaten duş sonrası gaz çıkarma rutininde çok işe yarıyormuş losyon ise ciltleri çok kuru oluyormuş mutlaka kullanın diyolar Konak için şampuan almadım ilk başta setin içindeki şampuanı kullanıcam ben eğer konak oluşursa yine mustelanınkini alırım çünkü sadece üç yıkamada geçirdiğini söyledi arkadaşım
Aşı yapiyormu bilmiyorum bende olmadı ama progestan kullanırken çarpıntım çok sık oluyordu..progestan kullaniyormusunuz ?Arkadaslar merhaba 2 gundur ara ara carpintim var hissediyorum.ptesi 2.doz tetenoz oldum o zamandan beri oluyo.. bundan mi yoksa nirmal hamilelik doneminde olan birsey mi bilmiyorum...arada carpintisi olan varmi?
Ben hic yasamadim duymadimda acaba ignenin yan etkisi olabilirmi? Bi danissaydin doktorunaArkadaslar merhaba 2 gundur ara ara carpintim var hissediyorum.ptesi 2.doz tetenoz oldum o zamandan beri oluyo.. bundan mi yoksa nirmal hamilelik doneminde olan birsey mi bilmiyorum...arada carpintisi olan varmi?
Bendede oluyor arada nabzımı olcuyorum normal cıkıyor hata bazen uyurken bıle hıssdp uyanıyorm carpıntıya ama gectı buaralarArkadaslar merhaba 2 gundur ara ara carpintim var hissediyorum.ptesi 2.doz tetenoz oldum o zamandan beri oluyo.. bundan mi yoksa nirmal hamilelik doneminde olan birsey mi bilmiyorum...arada carpintisi olan varmi?
Bugün ben de hıçkırığı net hissettim ritmik ve 3-4 dk boyunca pıt pıt attı eşimle kızım da farketti ama merak ettiğim bizim hıçkırık gibi değil daha hızlıydı öyle mi oluyordu ki hıçkırık unutmuşum benben 23 haftadan sonra o hiçkiriklari hisetmeye başladım bu sabahta nst de çok hıçkırdı ama çok tatlı oluyor
Ahh o kan ilacı benim de HGB yükselmiyor doktor günde ikiye çıkardı ama midemi mahvediyor yaArkadaşlar Kan ilacı çok fazla mide yanması yapıyor bende. İçemiyorum. Doktor kan değerlerim düştüyse iğne yazalım dedi. Yarın tahlil yaptırcam. Sonuca göre bakıcaz.
iğne yaptıran var mı aranızda kan için? İğnesiz ilaçsız nasıl yükseltebilirim ben değerlerimiGeçen gün keçiboynuzu pekmezi denedim dilimde kabarcıklara sebep oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?