2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bişey danışmak istiyorum. Saçıma ışıltı attırmak istiyorum çok sıkıldım aylardir boya filan yapmiyorum zaten. Beyazım yok dip boya yaptirmayacağim sadece folyoya sarılıp uçlara atilan ışıltılardan isityorum, bir sakıncası olur mu acaba doktora da sormaya çekindim çok elzem bişey olmadigi için var mi aranizda işlem yaptiran?

Benim değerlerim iyiydi ama her ay düşmeye başladı. Şu an sınırın altında değil ama daha da düşmez inşallah. Doğuma kadar kullanacak mıyız acaba bu kan ilaçlarını

Doktoruma yazdim simdi cevap yazdi gebelikte cok normalmis ama.cok rahatsiz ederse bir kardiyologa gorun dedi
Evet benim de çok fazla bana da aynısını dedi doktor. Normalde de fazla olurdu bende çarpıntı zaten özellikle yaz aylarında üstüne bir de gebelik eklenince normal dedi çok kötü hissedersen git kardiyoloji bölümüne de dedi.

Ben de doğumdan sonra istiyorum ama en son ışıltı attırdığımda 3-4 saat sürdü bebeği o kadar süre bırakamam diye vazgeçtim

Bana da kardiyologa git kotu olursan dedi de...kotu den kasit ne anlamadim...yani Allah korusun kriz gecirip ölucem diye korkmam disinda arada olan carpintiya rahatsiz olmuyorum

Ben de doğumdan sonra istiyorum ama en son ışıltı attırdığımda 3-4 saat sürdü bebeği o kadar süre bırakamam diye vazgeçtim
Evet ya baya uzun sürüyor sar et bekle yıka. Ben doğum için dedim acaba hoş olur mu hoş gerçi 3 ay var ama can sıkıntısından kaşındım galiba

Bana da kardiyologa git kotu olursan dedi de...kotu den kasit ne anlamadim...yani Allah korusun kriz gecirip ölucem diye korkmam disinda arada olan carpintiya rahatsiz olmuyorum
Canım çarpinti bazen bende de oluyor normal bence havalar sıcaklıyor yüklüyüz karnımızda büyüyor artık olabilir arada

Bazen kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor sanki. Herhalde onlar artarsa demek istemiştir diye düşündüm ben

kızlar beşik alanınız var mı ne tavsiye edersiniz ?
Ben de henuz almadim ve cok kararsizim...insanlar genelde park yatak oneriyor su plastik olan ...kaylanabilme ozelligi disinda bana hic cazip gelmiyor sahsen asiri cirkin duruyorlar ahsap olanlari da emsonradan yer kapliyor diyorlar bilemiyorum yani alan arkadaslar varsa resimli atarlarsa cok makbule gecer

Siz benim değinmek istediğim noktayı anlamamışsınız belliki. "normal doğum yapana madalya mı takıyorlar" kısmına takıldığım için örnek verdim ki ben de sürekli bu konuları araştıran okuyan sorup soruşturan bir akademisyenim.. farkındaysanız ben sezeryan kötü normal super bir doğum şekli yazmadım örneklendirme yaparak anlattım siz de bilirsiniz ki uslup biçimi önemlidir. Sorularınıza gelince evet kilo kaybı ödem vs gittiğinde olacak elbetteki ani düşüş olmadığı sürece sorun yoktur tabiki mama verilmesinde bir sakınca ben de görmüyorum sadece pişman olan anneler gördüm dedim mama vermek kötü birşey demedim hatta mamayla ilgili bir konuya değinmedim çarptırılmasın Normal doğum yapanların sütü şakır şakır geliyor gibi bir benzetme de söz konusu değil yazımda. Gerçekten çok garip, diğer hanımefendinin normal doğum destekleyen hanımlara yaptığı yakıştırmayı yanlış bulurken sizin de benzer bir uslupta yaklaşmanız garip geldi gerçekten.. Ayrıca iki doğum şekli benim açımdan tercih sebebi değil ama seçebilsem normal doğum olmasını isterim aksi bir olay olursa da sezeryan olmakta sakınca görmüyorum zaten

Bazen kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor sanki. Herhalde onlar artarsa demek istemiştir diye düşündüm ben
Geçenlerde oldu bana çok fazla nabzımda bi düşüp bi yükseldi çarpıntım oldu hastaneye gittim kardiyolağa damarlarda sıkıntı yok dedi hala nabız yükselip düşüyordu ama taşikardi de yok dedi. Hava almak su içmek iyi geliyor. Bazen gecede oluyor. Sonra şeker sınırda çıktı şekere dikkat edeli azaldı biraz

Ben şeker yüklemesi de yaptırdım herşey normal biraz da kişinin vücut yapısıyla ve genetiğiyle alakalı sanırım.

kızlar beşik alanınız var mı ne tavsiye edersiniz ?
Cuma gidip bundan alıcam rahat 1 yıl yatıyor. En kolayı bu geldi bana.mobilua beşik alamıcam. 1 yıl sonra yatak alır oda yaparım

Eklentiler

• Screenshot_20210519_233214_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 78
Ben şeker yüklemesi de yaptırdım herşey normal biraz da kişinin vücut yapısıyla ve genetiğiyle alakalı sanırım.
Bişi tetikliyor işte gebelikte hassas oluyo herşey..... yaşadığınızda uzun sürerse gidersiniz bende baya sürdü ancak rahatlayıncs gidebildim bakıyo doktor içiniz rahat eder geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…