2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ne mutlu size ben daha yeni farkettim çok heyecanlandık
Bende uzun zamandır bu ne yapıyor içeride diyordum belli periyodlarda düzenli oluyordu normal mi değil mi tereddüt bile etmiştim hani hareketli maşallah ama bu vuruşlarının düzenli oluşu anlam verememiştim, meğer yavrum hıçkırıyormuş bende yeni farkettim ne olduğunu

Bende siz gibi düşünüyorum ama hareketlenmeye başlayınca kullanışlı değil diyorlar
Benim çocuğu olan arkadaşlarım genelde ilk etapta park yatağı öneriyor. Ahşap olanların kullanışsız olduğunu söylüyorlar. Ben de onun için şu an park yatak aldım. 2 yaşına geldiğinde oda yapmayı düşünüyorum.

Evim çok küçük park yataklar da küçük bşey değl bilemedm çok kararsızım

Aslında çok büyükte değil ama doğru söylüyor olabilirsiniz bana öyle gelmiş olabilir hiç küçüklük büyüklük açısından düşünmedim çünkü.

Yaa çirkin demeyin bence çok güzel olanlari da var ben de sevmiyodum ama gayet hosuma gitti aldigim park yatak. Ahşap olanlar kullanissiz evet atmaya yer ariyorlar bi kac seneye. Bunda cocuk oyun da oynuyor guvenli sekilde, sonra da katla kaldir. 8 in 1 diye geciyor bu yoykonun, cift kisilik yatağa anne yanı olarak baglanabiliyor ayni zamanda, cibinliği var, alt açma unitesi ve bez biberon koyma yeri var.

Eklentiler

• yoyko-exclusive-comfort-8-in-1-oyun-park-4b8b.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 43
Neden acaba noluyo muş hareketlenince
Kizlar merhaba, besik muhabbeti gecmis, ben de baya arastirdim. Bebisler hareketlenince etrafindaki alanlardan tutup ayaga kalkmaya calisiyomus tehlikeli oluyormus. Ben o yuzden kademeli anne yani mobilya besik almaya karar verdim. Yatagi ilk once ust kademede tutucam, bebis hareketlenince yatagi alt kademeye alicam boylece cevresindeki korkuluklar dusmesini engelleyecek yukseklikte kalacak. Normalde chicconun anne yani besigini alacaktim ama bu guvenlik sorunu yuzunden vazgecmistim ondan da, sizin de bilginiz olsun ona gore secin

Bilmiyorum ki 3 ay anca yatar dediler bana
Arkadaşımın oğlu 1 yaşını geçti nisanda hala yatıyor. Kız bana Umay bebe sitesi var oradan aldım daha kaliteli geldi dedi hatta mobilya beşik hem gereksiz daha pahalı kullanışsız bunda karar kıldım sizi etkilemek istemem zaten yaklaşık 9 ay nerde akşam orda sabah bununla oda oda gezer uyurız

Çok güzel bir hismiş ben de artık daha dikkat ediyorum hareketlerine

Çok üzüldüm canim başın sağolsun Allah kimseye yaşatmasın kordon dolanması ultrasonda belli olan birşey değil mi acaba bende korkuyorum başıma gelir diye son haftalarda Dr sık bakıyor diye biliyorum 1-2 defa dolansa tamam da 5 kez dolanması kısa bir sürede olabiliyor mu merak ettim yoksa Dr dan kaynaklı bir sorun mu acaba? 2 hafta geride olduğunu görüyor ancak kordonu farkedemiyor şaşırıyorum açıkçası

Ben de uzun araştırmalar sonucu park yatağın kullanışlı olduğunu düşünüp ilk çocuğumda aldım. İki kademeli benimkisi. İlk aylarda üst katında yatırdım ayaklanmaya başlayınca alt kısma geçtik. 2,5 yaşında hala park yatakta uyuyor. Sizin gibi yatak odam küçük olduğu için benim odadan odaya gezdirme imkanım olmadı maalesef. Yatak odasında sabt kaldı. Mobilya beşik hiiiçç sığmazdı. Ablamın odası müsaitti, mobilya büyüyen beşiklerden almıştı. Çocuk büyünce yatağa çevirmişlerdi. Oda kullanışlı. Evin durumuna ve nasıl kullanacağınıza bağlı olarak kararvermek mantıklı. Şimdi çocuk odası yapıp oğlumu oraya alıştıracağım, park yatakta yenidoğanla devam edeceğim. Arkadaşımın çocuğu 4 yaşına gelmişti hala park yatakta yatırıyordu. Evi müsait olduğu için bazen yatak odasında bazen çocuk odasında kullanıyordu.

Ben sordum, diplere boya değmicekse ve açıcı kullanmazsan sıkıntı yok dedi.

Bilmiyorum ki 3 ay anca yatar dediler bana
Ablam yeğenimde o ahşap beşiklerden kullandı çocuk haffi hareketlenmeye başlayınca düşücek diye çok korkup sonra kullanmadı. Bende bu nedenle görünüşten ziyade içim rahat yatırabilmek adına anne yanı park yatak aldım . Bir süre anne yanı şeklinde kullanıp daha sonra bir yatağını alta koyup kullanırım. 3 -4 yaşa kadar kullanılabilir duruyo ama ben düşmeyeceğinden emin olduğumda kendi yatağında yata diye düşündüm . Ben ilk önce rahat uyusun ve kalkıp düşmesin vs diye park yatak aldım baya yüksek çünkü

Bende bunun aynısının farklı bir marka olanını aldım kurduk bir kaç gün izledik falan eşimle bize hiç çirkin gelmedi zaten aldığımız herşeyi bir süre hayranlıkla izlediğimiz için bize çok kullanışlı geldi inş kullandığımızda da memnun kalırız hayırlı olsun bu arada

Bazi cocuklar erken ayaklsniyor yani bir seye tutunup kalkabiliyorlar. Sallanan ahsap besikler cok riskli oluyor bu yuzden düsme tehlikesi var yuksek olmadigi icin, benimde cok hosuma giderdi ama 3 aydan fazla kullanamam die hic almadim,,

Park yatak kullanip memnun olmayan hic kimseyi duymadim icine rahat bir dösekde aldinizmi 3 4 yil kullanirsiniz, hem uygun hem tasinabilir, kizimda cok pahsli buyuk ahsap besik aldim ev tasininca mahfoldu ve cok agirdi artik attim mecbur, bu sefer bende park yatak alirim en fazla 3 sene yanimda yatar insallah sonra odasini ayirdimmi uzun süre kullanabilecegi bir yatak alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…