2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bana doktor belki kurban bayrami öncesi sezeryana aliriz dedi . Bayram oncesi 37+5 ,bayram sonrası 39+1 oluyorum. Sizce en mantıklisi hangisi olur. Hastane cok yogun olur
Canım iki şekilde de hastene yoğun olacağı dönem. Sanki bayramdan sonrası daha mantıklı

Evet eminim akintinin icinde geldi kan cunku ozellikle kontrol ettim iki sefer oldugunda da. Bugun gidicem kontrol edecek insallah onemli bir durum yoktur tesekkurler
Hmm demek kabizlik yasayan herkesin basina gelebiliyor boyle durumlar ama yine de cok korktum hani mecburen ıkınıyoruz az da olsa, açılma falan olmasin yeter ki. Bugun bakacak bakalim saat 3 ten sonra gidecegim.

Kizlar bana doktor belki kurban bayrami öncesi sezeryana aliriz dedi . Bayram oncesi 37+5 ,bayram sonrası 39+1 oluyorum. Sizce en mantıklisi hangisi olur. Hastane cok yogun olur
Cnm bence bayram öncesi 37+5 haftalık gayet ii 39!+1 ne bileyim doğum başlar falan hiç riske atma Dr na güven
Beninde bayram sonrası düşünüyorum. 38+4 oluyorum

Merhaba Ben cocuklarimi hic sallamadim.kucaginda sallamak isteyenin bile kalbini kirdim vazgecirdim.
Arkadaslar bebekler sallamadan da uyuyor, Gaz cikariyor, buyuyor.boyle zararli birseye alistirip kendinize de bebege de eziyet etmeyin.
Teşekkür ederim tavsiye için ileri de uyku eğitimi vermek istiyorum ben de aslında. Kucakta ya da battaniye içerisinde ben de sallama taraftarı değilim. Çünkü ileride alışkanlık yapıyor ve hep o şekilde uyumak istiyor. Yataklarda sabitleme özelliği de olduğu için çocuğun artık mizaç ve isteğine göre arada yatakta sallama yapılabilir gibi düşünüyorum. Bazı çocuklar maalesef uyku eğitimi almayı reddiyorlar. Ya da hiç uykuyu sevmeyen çocuklar oluyor.

Biri azıcık erken biri sezaryeni beklemek için biraz geç gibi çok kötü zamana denk gelmiş canım bayram senin için. Ama bayram sonrasını beklesen doğum falan başlama sürecine denk gelirse stres edersin zaman yaklaşınca daha net karar verirsiniz bence doktorunla şu an için ikisinde de olabilecek gibi planlama yapamaz mısınız hastane için

Evet bir yerde bebek toplaniyor gibi. Orasi sertlesip bombe oluyor. Ara ara... ve sonra geciyor.
Benimde aynı şekilde oluyordu doktoruma söylediğimde sıklığı önemli demişti. Giderek sıklaşıyorsa gelmen gerekir demişti ama benim oluraa günde bi kaç defa oluyo öyle sıklık yaşamadım şükür

Geçmiş olsun cnm boşver hastane senin için daha ii bebiş için anne karnında bir gün bir gündür. şimdi tam olarak kaç haftalık sın

Evet bir yerde bebek toplaniyor gibi. Orasi sertlesip bombe oluyor. Ara ara... ve sonra geciyor.
Ya aynisi bana da oluyor diye bugun doktoruma sordum...kendisi perinatologtur...dedim kasilma mi oluyor ...yok dedi bebis poposunu oraya dayayip itekliyordur....hurafe dedi bana kasilma oyle olmaz dedi

Dualarimizdasiniz ...Rabbim buyuk ..size de bebeginize de en saglikli sekilde yardimci olacaktir...O'na siginin

Merhaba benim de seker olcme makinesi almam lazimmis...sizin markasi ne ve memnunmusunuz?

Ben senden once doguracgim heralde suyum geldi hastaneye yattim bekliyoruz senin icin endiseleniyordum ben oyle oldum

Ben senden once doguracgim heralde suyum geldi hastaneye yattim bekliyoruz senin icin endiseleniyordum ben oyle oldum
allahim sizi korusun canım inşallah herşey normal geçer çok uzgunum senin için bebeğin kilosu nekadar doktorlar ne dedi ? Suyun neden geldi ağrin falan mi oldu inşallah iyi olacaksiniz

Dualarimizdasiniz ...Rabbim buyuk ..size de bebeginize de en saglikli sekilde yardimci olacaktir...O'na siginin
Allah hepinizden razi olsun bir tek buraya girince kendimi daha iyi hisediyorum inşallah sağa salim kavuşuruz Z Zerenneval arkadaşımızın durum benden kotu malesef benim suyum gelmedi gelemdi surece yatışla geçer allahim sağa sağlim kavustursun onlari çok erken olmuş ama 27 hafta içinde inşallah sağa salim alir yavrusunu kucagina

allah yardimciniz olsun hayirlisi neyse oyle olur insallah, gelebildigi kadar gec gelsin, geldigi zaman da saglikla gelsin.
Kasık ağrın vardı senin 2 hafta once kadar galiba enfeksiyon cikmisti dimi benim de agrim oluyodu da konusmustuk oyle soylemistin nazar degiyor ya insallah hersey yolunda gider Allahtan bebekler buyudu biraz da en azindan şansimiz var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Durduk yere mi geldi suyun? Cuma günü hurmetine Allah yavrularinizi size bagislasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…