2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Geçmiş olsun benceı gebelikte kan olmaz. Belki önemlidir belki önemsiz ama doktor buna bakmalı bence beklemyin.

Geçmiş olsun benceı gebelikte kan olmaz. Belki önemlidir belki önemsiz ama doktor buna bakmalı bence beklemyin.
Ikınmadan dolayi vajina içinde kilcal damar çatlaması diye okudum bir yerde ama yine de riske atmamak icin yarin gitmek istiyorum bi kontrole, doktorum yoğunuz ama sekreteri ara yarin dedi şaka gibi. Allah korusun neler duyuyoruz buralarda ihmaller yuzunden.

Ben iyim şükür pazartesi allahin izniyle inşallah çıkacağım hastaneden sen nasıl sın ?

Ikınmadın ama kabız misin? Aklına kötü bir şey getirme eğer sadece büyük wcde oluyorsa gerçekten onunla alakalıdır. Rahimle alakalı olsa normalde de gelmesi gerekmez mi? Ama yine de için rahat etsin diye git doktora bir daha olursa tabi.

Kızlar arada bir regl olacakmış gibi ağrılarım oluyor normal mı acaba ? Böyle olan var mı

Canım benim olmuştu belki benim yazdığımı hatırlıyosundur ama benim çok az belli belirsiz olduğundan ve 1 kereye mahsus olduğundan doktoruma da sormadım. 1 kere oldu zaten o yüzden yardımcı olamıyorum

Ya evet çok ıkınmadım ama kabızlık var cok da rahat ciktigim soylenemez zorlaniyorum bazen. 2 kere oldu ikisinde de buyuk tuvalet sonrasi oldu. Onun disinda olmadi normal akinti geldi. Dogru soyluyosun baska sorun olsa hep gelirdi ama insan korkuyor yine de. Bi yarin gideyim baktirayim. Cok sagol biraz olsun sakin ve mantikli dusunmeye ihtiyacim vardi panikle insan napcagni sasiriyor.

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne kadar süre aç kalmak gerekiyor, su içilebiliyor mu üç dört saatlik yolculuk yapıp gidicem teste sizce bu şekerimi etkiler mi?

Canım benim olmuştu belki benim yazdığımı hatırlıyosundur ama benim çok az belli belirsiz olduğundan ve 1 kereye mahsus olduğundan doktoruma da sormadım. 1 kere oldu zaten o yüzden yardımcı olamıyorum
Evet hatirladim simdi. Benim de 2 gün once oldu ilk kez belli belirsizdi akintiyla karisik. Az önce wc ye tekrar ciktim biraz daha fazla kan gorunce sorayim dedim. Sagol yine de Doktora gorunucem bi.

Benim bugün yürüyüşe çıktığımda oldu canım genelde gaz sancım olunca oluyo şimdi geçti mesela ama olunca baya endişelenmiştim bende başka yaşayan var mı acaba
Kasilmalarim nedeniyle gecen hafta hastanede yattigimda doktor "Regl sancisi erken dogum belirtisidir" demisti. Korkutmak istemem ama ihmal etmemeniz adina dikkat cekmek istedim. Benim de regli sancim.yok ama yine kasilmam basladi. Endiseliyim acikcasi

Peki bisey sorcam zorlanmis miydin kabizlik falan var miydi sende de lekelenme oldugu zaman?

Bir de kan sulandırıcı kullanıyorsan o da bu tarz damarlarla alakalı kanamaları tetikliyor.

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar ne kadar süre aç kalmak gerekiyor, su içilebiliyor mu üç dört saatlik yolculuk yapıp gidicem teste sizce bu şekerimi etkiler mi?
Bana su da içme demişlerdi ama her doktorun uygulaması farklı oluyor.

Randevun kaçta ise o süreyi hesaplayarak aç kal kabaca 10-12 sa yeterli. Yükleme yapilmadan önce ve yüklemeden sonra su icemiyorsun. Arada da icemiyorsun. Son kanı verdikten sonra serbest. Şimdiden geçmiş olsun

Su bile içtirmemişlerdi vede kendimi yormami efor sarfetmeme mi söylemişlerdi.O yüzden oturdum hep.

yazdıklarını biliyorum canım :) o aklıma geldi zaten :) devam etseydi doktorumu arayacaktım. Benim gaz sancım olduğunda genelde kasığımda bir ağrım oluyor ağrı tanıdık geldiğinden biraz da rahat davrandım. Salı günü gideceğim doktoruma o zamana kadar tekrar yaşarsam dediğin gibi doktorumu arar giderim canım tşk ederim :) kasılmanız sanki bebek bi yere dayanıyor gibi mi oluyor acaba?
Peki bisey sorcam zorlanmis miydin kabizlik falan var miydi sende de lekelenme oldugu zaman?
Aynen şu zamana kadar yaşamadığım kabızlığı yaşamıştım o gün. Ama benim peçeteye gelmedi canım. Beyaz akıntının içinde ufacık bi kahverengilik var gibiydi kanama bile denmeyecek kadar ufak.

Benimde olmuştu ama kabız olduğum zaman bu nedenle hiç doktora sormadım bile . Kabızlığım geçince de zaten bir daha olmadı

Kabızlık,hemoroid vs varsada öyle lekelenme olabiliyor canım.Dedikleri gibi aspirin vs de yapıyormuş.Sen yine takipte kal ihmal etme ama kendinide panikletme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…