2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Anladım evet benimki de ilk oldugunda akintinin icine karismis sekildeydi pembelik seklinde fazla korkmamistim. Ama damarlar hassaslaştı galiba benim, kabızlıktan dolayı hemoroid bile basladi cunku. En iyisi duphalacı duzenli icmek, doktor da kabiz olma ikinma duphalac iç dedi soyleyince zaten. Insallah olmaz tekrar onemsiz olsa bile huzuru kaciyor insanin.

Saglikla kullanmak nasip olsun insallah cok tatlinerden aldiniz acaba?markasi nedir?

Benimde olmuştu ama kabız olduğum zaman bu nedenle hiç doktora sormadım bile . Kabızlığım geçince de zaten bir daha olmadı

Kabızlık,hemoroid vs varsada öyle lekelenme olabiliyor canım.Dedikleri gibi aspirin vs de yapıyormuş.Sen yine takipte kal ihmal etme ama kendinide panikletme.
Hemoroid de basladi kabizlik da var bayadir zorlaniyorum cikarken evet. Biraz olsun rahatladim yaşayan varmiş demek. Ama bu haftaya kadar hic lekelenmem bile olmadigi icin biraz kan gorunce şoka girdim. Tesekkur ederim.

Şükür diyelim. Şeker bugün 90 geldi 3 dk sonra bidaha ölçtüm 82 geldi. Yarın 90 üstü olur ise insülin 12 ye çılacak. Sen bemcede başka bir dr daha görün. Bizim bugün perintologda randevumuz vardı. Geçen ay sol kulağında şekil bozukluğu var sağ kulağını göremedim demişti bugünde tam tersi oldu 2 sini aynı anda görmeden kıyaslama da yapamıyormuş bir ay daha bekliyeceğiz arrık.

Ben iyim şükür pazartesi allahin izniyle inşallah çıkacağım hastaneden sen nasıl sın ?
Bem seni çıktın evdesin sanıyordum. Şükür diyelim.Bizim bugün perintologda randevumuz vardı. Geçen ay sol kulağında şekil bozukluğu var sağ kulağını göremedim demişti bugünde tam tersi oldu 2 sini aynı anda görmeden kıyaslama da yapamıyormuş bir ay daha bekliyeceğiz artık.

İyi geceler arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür. Benim doktorum şeker yüklemesi yaptırmadı açlık ve tokluğa baktı normal dedi çok sevindim çünkü son zamanlarda meyveyi abartmıştım ayrıca bu gün kan uyuşmazlığı için iğne oldum. Ben size şunu sormak istiyorum. İçinizde korona aşısısı olan var mı? Öğretmen olduğum için aşı hakkım var görünüyor doktorumda olmamı istiyor ama benim kafam çok karışık siz neler düşünüyorsunuz

Ben şahsen doğumdan önce olmayı düşünmüyorum. Doğumdan sonra inşallah. Şuan doğru olduğunu düşünmüyorum.

Normal değil canım sancın var galiba doktora gitsen iyi olur
Hastanedeyim canım hemşireye söyledim temin devam ederse haber ver dedi ama devam etmiyor geliyor gidiyor bebek çok aşagı inince ağrı geliyo yukari çıkınca geçiyor Biraz daha bekleyeceğim nasil olsa hastanedeyim devam ederse ya da sıklaştırmaya başlarsa söyleyeceğim

Allah iyidir canım herşey normaldın sakın kötü düşünme iyi düşün iyi olsun bence bi sıkıntı yoktür sonuçta herşeyi tam olçemıyorlar hesaplıyamıyorlar bilgisayar hatası da olur öyle şeyler benim son 2 gün için antibiyotikim var ondan sonra pazartesi durumum stabilse bakteri de bitmişse eve gönderecek bakalim hayırlısı

Olur valla bir incelemis olayim...ikea dan da bakiyorum suan..kullanip memnun kalan tanidiklarimiz var ...cok zor kaear vermek
İkeaya ben de gideceğim öyle karar vereceğim. Sanırım ikeada da buna benzer bir model var ama sallanmıyor bir de sadede 3 kademe iniyor. Sallanması önemli diye düşünüyorum ama ekstra ana kucağı alınacaksa sallanma pek önemsenmeyebilir gibi geldi. Tecrübesizim aslına bakarsan. Ana kucağı kullanan memnun kalan anneler bizi biraz yeşillendirse iyi olabilir

Arkadaslar merhaba...bebeklerin hareketlerini henuz anlamiyorum sanirim..bu aksam.benimkisi iceride bir kelebegi veya kusu.tutyorum da o da kanat cirpiyor gibi hissediyorumhickirik gibi de degil hani...normalmidir bu

Evet bir yerde bebek toplaniyor gibi. Orasi sertlesip bombe oluyor. Ara ara... ve sonra geciyor.

Merhaba Ben cocuklarimi hic sallamadim.kucaginda sallamak isteyenin bile kalbini kirdim vazgecirdim.
Arkadaslar bebekler sallamadan da uyuyor, Gaz cikariyor, buyuyor.boyle zararli birseye alistirip kendinize de bebege de eziyet etmeyin.

Kanın geldiği yerden emin misin? Ben ilk 8 haftalık filandım aynı şey olduğunda hemen gel demişti. Bende makat çatlamış tuvalete çok çıkmaktan dolayı. Böyle bişey olduğunu düşünmüş olabilir ama yine de çağırıp kontrol etmesi lazım. Makattan da gelse ona göre tedavi vermeli. İnşallah önemli bişeyin yoktur.

Bir kere benimde oldu bir iki damla falan gelmişti. 3 gün falan tuvalete çıkamamıştım bir de iki saatlik araba yolculuğu yapmıştım. sonrasında wc ye gidince çok az bi kanama oldu. bi gece hastanede yattım doktor kabızlıktan kaynaklanıyor olabilir dedi. bebekle ilgili bi sıkıntı görünmedi öyle kanama alanı falan yoktu. vajşnal olarak da baktı ama bir kerelik bir şeydi tekrarı olmadı şükür. benim doktorum çok detaycı böyle şeylerde ki ben hastaneye gidene kadar yolda 3 kere falan aradı. kanama var mı diye sordu. hamilelikte kanama ne şekilde olursa olsun dikkate alınması gereken, takip edilmesi gereken bir konu diye yatış vermişti.

Stres yapma canim benim gittigim doktorda bazi yerleri 3 4.seferde netlestirdi. Allah'in izniyle bursey çıkmaz. Benim bu sabah aclik 113 1 saat tokluk 124 cikti.
Sen günde 4 defa 10 dozmu kullaniyorsun canim.
Benim sabah 4 doz
Ögle 4 doz
Aksam 4 doz
Gece 8 doz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…