2021 Aralık Anneleri

Oh iyi maşallah

evde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
benim planlı sezeryan olacak. ne zaman görmeli nasıl anlatmalı bilemioyurm
Valla ben soylemeyi dusunmuyorum sabah okula gondereceğim . Sonra bizde evden cikariz. Hersey bittiginde babasi onu okuldan alip getirir yanimiza diye dusundum.. Devlet hastanesinde doguracam belki cocuk bile almayacaklar. Gidince guvenliklere soracam

Ay canım valla bu mesajı yazarken sanki bir kuvvet belimi ortadan ikiye ayırıyor ağrıyı sen düşün söyleyeceklerim bu kadar
Normal o zaman demek ki
Yatış pozisyonundan filan mı acaba veya belki çocuk artık ağırlık yapıyor belim alışık değil

Ben götürecem. İkinci kızımda da götürmüştüm ilkini. Çok heyecanlıydı

yaşları neler ilk bebişlerin? benim 1.5 yaş oalcak. anlayabilir mi? beni öyle görünce korkar mı emin olamıyorum.

Benim de belim ağrıyor artık en ufak bir şeyde. 5 dakika bile ayakta dursam ya da sürekli aynı şekilde dursam. Önceden ağrımıyordu. Ama bence normal diye düşünüyorum canım artık bebeler büyüdü herhalde ondandır diyorum ama

Ben eşimle olacağım. Annem kızlarıma bakacağı için. Önceki doğumda da öyle yapmıştık büyük kızıma bakmıştı annem, eşim de benimle kalmıştı. Zaten çok da ihtiyaç olmuyor yanımda uyudu anca

evde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
Okulda olur heralde, ama okuldan sonra babası getirir hastaneye. Ben kontrollere de götürdüm bir kaç kere, çok seviniyor kardeşi olacak diye

Ben götüreceğim inşallah Şimdiden kardeşim doğsun diyor. Görsün isterim hemen

Dr la görüş magnezyum başlar büyük ihtimalle

benimki de planlı sezaryen olacak Allah izin verirse, ben götürmeyi düşünüyorum. hatta şimdiden eşimi tembihliyorum ilk gördüğü anı videoya al diye çok merak ediyorum tepkisini. sadece sezaryene giderken onunla yapacağım konuşma aklıma geldikçe ağlıyorum şimdiden çok duygulanıyorum nedense. aklıma bazen kötü kötü şeyler geliyor ya bana doğumda bişey olursa falan diye karmaşık duygular içindeyim

Bnm ki ilk doğar doğmaz ameliyathane kapısında bn görcem diyor Bnde tmm dedim sabırsızlıkla bekliyor o günü

Ben de ona yordum bu sefer
Bence de çocuklar artık ağırlık yapıyor

Normalde yine doğuruyorum sanmam gerekirdi
Bu özel doktorlarin hepsi paragöz yeminlen
Kiralar, giderler masraflı herhalde
O da bizden çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…