Bu aralar o konuda çok duygusalim .Kayahanin Evi beyaza boyattim sarkisini acip acip agliyorumBnm ki ilk bn görcem diyor dedim gör bakalım
Oh iyi maşallahKızlar kontrolden çıktık şimdi sancım 40 karda. Çok şükür bir sıkıntımız yok açılma 2.5 cm de kalmış. Progestan a devam doğuma kadar. Kan hapı devam günde 2 defa ya çıkardı. Progestan iğne mide oldum
Ben götürecem. İkinci kızımda da götürmüştüm ilkini. Çok heyecanlıydıevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
benim planlı sezeryan olacak. ne zaman görmeli nasıl anlatmalı bilemioyurm
Ay canım valla bu mesajı yazarken sanki bir kuvvet belimi ortadan ikiye ayırıyor ağrıyı sen düşün söyleyeceklerim bu kadarSorma
Benim belimin ağrıması normal mi?
Yorum yapmadın
Valla ben soylemeyi dusunmuyorum sabah okula gondereceğim . Sonra bizde evden cikariz. Hersey bittiginde babasi onu okuldan alip getirir yanimiza diye dusundum.. Devlet hastanesinde doguracam belki cocuk bile almayacaklar. Gidince guvenliklere soracamevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
Normal o zaman demek kiAy canım valla bu mesajı yazarken sanki bir kuvvet belimi ortadan ikiye ayırıyor ağrıyı sen düşün söyleyeceklerim bu kadar
Ben götürecem. İkinci kızımda da götürmüştüm ilkini. Çok heyecanlıydı
Valla ben soylemeyi dusunmuyorum sabah okula gondereceğim . Sonra bizde evden cikariz. Hersey bittiginde babasi onu okuldan alip getirir yanimiza diye dusundum.. Devlet hastanesinde doguracam belki cocuk bile almayacaklar. Gidince guvenliklere soracam
Benim oğlum 6 yasinda olacak.. seninki baya kücükmüş. Pek anlayip korkacagini sanmiyorumyaşları neler ilk bebişlerin? benim 1.5 yaş oalcak. anlayabilir mi? beni öyle görünce korkar mı emin olamıyorum.
kesinlikle katılıyorum. hele ilk doğumumda annemin yaptıklarını bi hatırladım da no no no eşim asla yapamazYok ben eşimle kalamam sanırım
Bana deneyimli insanlar lazım
Evde öğrensin çocuk bakmayı
Bu öyle bi ağrı değil ya
Ağır kaldırır da belini incitirsin ya öyle ağrı
Hangi adet dönemimi sayacağım ki
En son 15 martta olmuştum
Her ayın 15i mi yoksa her gelecek ayda 2 gğn düşmem mi gerek
28 günde bi olurdum
Ben eşimle olacağım. Annem kızlarıma bakacağı için. Önceki doğumda da öyle yapmıştık büyük kızıma bakmıştı annem, eşim de benimle kalmıştı. Zaten çok da ihtiyaç olmuyor yanımda uyudu ancakizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Okulda olur heralde, ama okuldan sonra babası getirir hastaneye. Ben kontrollere de götürdüm bir kaç kere, çok seviniyor kardeşi olacak diyeevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
Bu özel doktorlarin hepsi paragöz yeminlenDoktor özellikle çağırmadığı sürece kontrolden saymıyor bizim doktor
Ben götüreceğim inşallahevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
Dr la görüş magnezyum başlar büyük ihtimalleBenim bacaklarıma kramp girmeye başladı kızlar ya.. Önceden de çok giriyordu. Ne güzel iki senedir girmiyordu. 10 gündür falan herhalde 4 kere kramp girdi. Yanımda bizimkiler varken giriyordu genelde onlar hemen masaj yapıyolardı, ovalıyorlardı daha çabuk geçiyordu. Dün tek başımayken girdi ilk defa ay hatırlamak bile istemiyorum. Kalkıp o kramp giren yeri kendi kendime ovmaya çalışayım dedim kalkıp da o yere uzanana kadar üst üste 2-3 kere tekrar tekrar kramp girdi. Sonra hareket de edemedim öyle yamuk yumuk durdum biri gelene kadar
Şimdi de iyice korkmaya başladım ya yine tekken girerse naparım diye. Sizin bildiğiniz bir şey var mı kramp girdiğinde onu hemen geçirebilecek bir şey? Özellikle tekken benim kendi kendime yapabileceğim bir şey
benimki de planlı sezaryen olacak Allah izin verirse, ben götürmeyi düşünüyorum. hatta şimdiden eşimi tembihliyorum ilk gördüğü anı videoya al diye çok merak ediyorum tepkisini. sadece sezaryene giderken onunla yapacağım konuşma aklıma geldikçe ağlıyorum şimdidenevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
Bnm ki ilk doğar doğmaz ameliyathane kapısında bn görcem diyor Bnde tmm dedim sabırsızlıkla bekliyor o günüevde bir evladı daha olanlar,hastaneye götürecek misiniz yavrunuzu? ne zaman görecek kardeşini?
Burnu icin bisey demediniz oğluşumun
Ben de ona yordum bu seferBenim de belim ağrıyor artık en ufak bir şeyde. 5 dakika bile ayakta dursam ya da sürekli aynı şekilde dursam. Önceden ağrımıyordu. Ama bence normal diye düşünüyorum canım artık bebeler büyüdü herhalde ondandır diyorum ama
Kiralar, giderler masraflı herhaldeBu özel doktorlarin hepsi paragöz yeminlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?