- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Senin ki zaten bebiş hiç anlamaz bileyaşları neler ilk bebişlerin? benim 1.5 yaş oalcak. anlayabilir mi? beni öyle görünce korkar mı emin olamıyorum.
Bilmem sen ayarlaBu öyle bi ağrı değil ya
Ağır kaldırır da belini incitirsin ya öyle ağrı
Hangi adet dönemimi sayacağım ki
En son 15 martta olmuştum
Her ayın 15i mi yoksa her gelecek ayda 2 gğn düşmem mi gerek
28 günde bi olurdum
Öyle bi ağrım olmadı ya benimBilmem sen ayarla
Bnm uygulamada sürekli bildirim geliyor adet dönemin olmam gerekiyor diye ordan biliyom
Ya bnm de ağrılarım o dönemlerde çoğunluk oluyor işteÖyle bi ağrım olmadı ya benim
Zaten kısıtlı kafam kaldı hesaplamakla bitiremem
İlki ile ikinci arası 2 ydi. Şimdi biri 8 diğeri 6 yaşındayaşları neler ilk bebişlerin? benim 1.5 yaş oalcak. anlayabilir mi? beni öyle görünce korkar mı emin olamıyorum.
Bende kizim diyemiyorumBurnu icin bisey demediniz oğluşumunAy oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Dr la görüş magnezyum başlar büyük ihtimalle
Benim İlk kez bel ağrım varYa bnm de ağrılarım o dönemlerde çoğunluk oluyor işte
FL degerini 7 ile carpKızlar boy için neyle neyi çarpıyorduk
Fl ×7Kızlar boy için neyle neyi çarpıyorduk
Inanır mısın nasıl hitap edeceğimi bilmediğimden çocukla konuşamıyorum hiçBende kizim diyemiyorum
Burnu icin bisey demediniz oğluşumunAy oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Benim İlk kez bel ağrım var
O yüzden genelde bilmiyorum
Bi de bi sorum daha var
Çocuğun hareketlerini öyle sık sık hissediyor musunuz?
Ben sanırım günde 2-3 kere filan hissediyorum
Sadece öncekilere göre daha güçlü hissediyorum
Hiç oturup saymadım ama bence 2 saat içinde 10 hareket hissetmiyorumdur
Özellikle başı aşağı geldikten sonra daha az gibi geliyor
Arada sert vurmalar hissediyorum
Veya hiç hissetmiyorum mesela akşam bi süre içinde çok fazla hissediyorum
Aynı benimde öyleAnnem ,hem psikolojik olarak desteğini en cok isteyip dileyecegim kişi o hemde bilinçli en iyi bakabilecek bir anne varken ne eş ne de başkasını istemiyorum.
Geçen sene 4000demişlerdi bizim arkadaşa Şimdi 5olmulturHanımlar doğum fiyatlarını sordunuz mu hiç? Ben 1 ay önce sormuştum, sezeryan 3500 tl demişlerdi, bakalım doğuma kadar zamlanmazsa, her şeye zam geliyor
Kayinvalideyle zor olmaz mi ya ben cekinirdim sankiKayinvalidem gelecek evde kendi annem olacak. Kocam ev hastane arasi mekik dokuyacak
Bence buyuk degil ama genisBurnu icin bisey demediniz oğluşumunAy oğluşum demek de nasıl tuhaf geliyor ben ne zaman alisacagim oğlan annesi olacağıma
Bence en güzel seçimi yapmışsın elimde olsa bende eşimi seçerdim. O anları birlikte yaşamak çok özel bence, zaten beyler evde nasıl duracaklar merak ediyorumkizlar hastanede kimler esiyle kalacak? Bizim hastane tek refakatci aliyor. Her seyi orada maruz kalarak ogrensin diye ben esimi sectimbide ozel bi gun cekirdek aile olmak cok daha iyi gelir diye dusundum ama bizimki simdiden tasalanmaya basladi ya bakamazsam ya kucagima alamazsam diye allahtan hemsireler hic yalniz birakmiyor
Benim adet sancılarım çok siddetliydi yerlerde sürünürdüm herhalde doğum bundan daha şiddetli olamaz diyorum inşallah yanilmiyorumdurDogum sancisi cekmis biri olarak kesinlikle bu ağrilarin sinek viziltisi olduğunu anlarsin
Senin oğlan bebişe iyiden iyiye alıştı sanırım, başlarda kız diye biraz problem yapıyordu galiba ama şimdi ne güzel heyecanlıBnm ki ilk bn görcem diyor dedim gör bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?