2021 Aralık Anneleri

Bizimkiler de aşırı ilgili bunu anladim . Daha ayı gelmeden 1 hafta önceden arıyor ebe gelmen lazım diye diretiyor.
Bi kere kan alcaz filan dediler iste ilk tetanoz dozları civarı. So ra e nabizdan gördü hastanede verdiklerimi onu da almadı. Bir ay sonra 2. Doza gel dedi gittim onu da oldum. Sonrası yok.

Bi kere kan alcaz filan dediler iste ilk tetanoz dozları civarı. So ra e nabizdan gördü hastanede verdiklerimi onu da almadı. Bir ay sonra 2. Doza gel dedi gittim onu da oldum. Sonrası yok.
Her yerde farklı uyguluyorlar demek ki , aşırı ilgili bizim asm tansiyon,kan tahlili ,bebek kalp atışı ,kg ve ilac ihtiyacımız bile olsa doğrudan kendileri veriyor . Aşıyı koronadan geç oldum defalarca tetanoz için aradılar ki gel artık diye B BitterCikilata merve ,covid zamanida aile hekimliğim dışında kimse hiç öyle ilgilenmedi . Gerçekten ilgili hem ebem hem doktorum ,ebem ayriyeten yarım saat geçen gittiğimde anne sütünün önemini ve ilk emzirmeyi nasıl emzirmek gerektiğini de uzun uzadıya anlattı bir broşür de verdi

Bn aylık tahlil için kendim gidiyorum ilaçları dr dedi gelme gebesin telden yazıyor o yönden iyi
Alı içinde işte kağıda gün yazıp verdiler o

Allah da onlardan razı olsun gülüm.

Bn aylık tahlil için kendim gidiyorum ilaçları dr dedi gelme gebesin telden yazıyor o yönden iyi
Alı içinde işte kağıda gün yazıp verdiler o
Canım benim bu dediğim vitamin ilaçları filan ne eksikse direkt reçetesiz temin ediyor asm ,ebe soruyor eksik damla veya kan ilacın var mı? Var deyince gidip odadan doğrudan getirdi hiç açılmamış kutularda veriyorlar

Ohh ne güzel maşallah
Bizim burda muayene etseler şükür

Allah da onlardan razı olsun gülüm.
Amin Allah razı olsun gerçekten ebemde doktorum da sanki özelmiş hiç memur gibi değiller gerçekten çok iyiler hele ebeyi görün insan ailesinden biri gibi görüyor ,abla gibi sohbet ediyor filan o kadar iyi ki . evlendim bekarken olan adresimi hiç degismedim sırf aile hekimliğim değişecek diye çocukluğumdan beri oradayım kendileri de biliyor ,özele gidip kendi doktorumdan günlük rapor istesem zoraki belki verir ama aile hekimime söylesem istediğim kadar yazar ama suistimal tabi etmem yazın birkaç durumda aradaki farkı gördüm .Allah razı olsun gerçekten keşke herkes böyle işinin ehli ama empati olarakta iyi olsa

Beni hiç sallamıyorlar ne arayan var ne soran 2 kere aşıya gittim onda da laf olsun diye birkaç bir şey sordular o kadar. Kendimi çok değersiz hissettim şuan millette ne aile hekimleri ne ebeler varmış
Valla hiç vaktim yok gitmeye sırf ebemi kırmamak için gideceğim yoksa ararda arar gelmen lazım takip var diye

Benim annem ikiz doğurduğu halde (gördüm o dönemini) hiç çatlağı olmamıştı. Hiçbir krem kullanmamıştı üstelik. Bennde ona güvenip çatlamaz diyordum ama karnımdaki kaşıntılar beni korkutunca günde 2 kuşlanmaya devam ediyorum. Şimdilik kaşıntı bitti. Çatlama da henüz olmadı. Bakalım, inşallah işe yarıyordur bu kremler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…