- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Onemli bence cnm muayeneye git icin rahatlasnKızçeler çok şiddetli bel ağrım var kalçama ve bacaklarıma vuruyor. Başka bi ağrım vs yok. Normal mi sizce ?
Amanın Merve dediyse gooooşşşYallah acile gülüm.
Gideyim bakalım teşekkürlerOnemli bence cnm muayeneye git icin rahatlasn
Ya ben bu yalancı kasılma işlerini okurken doğum ağrısı belden başlar diye okudum bi yerde. Bi de bundan sonra çok olduğunu düşündüğümüz her agrı için koşmalıyız bence.Amanın Merve dediyse gooooşşşbi gideyim içim rahat etsin bakalım
Ben g.tümden başka bi yerin ağısını hissedemiyorum. Magnezyumu arttırabiliyosak sorcam doktoruma.Kızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?
Hemde nasıl sırtıma yastık koyup oturuyorum nefes bile zor alıyorumKızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?
İçim gitti ya ne güzel çekmişler. Ben de böyle bir doğum çekimimi isterdim ama eşim bile yanıma girmek istemiyor, kaldı ki başkasının girip çekmesine razı olsun.
Aaa duymamıştım . Kasılma olmuyor bende oluyorsa da anlamıyorum. Belim o kadar ağrıyor ki bir yere tutunmadan yürümem mümkün değil. Bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim derken yorgunluktandır diye düşündüm ama artarak devam ediyor.Ya ben bu yalancı kasılma işlerini okurken doğum ağrısı belden başlar diye okudum bi yerde. Bi de bundan sonra çok olduğunu düşündüğümüz her agrı için koşmalıyız bence.
Son 4,5 gündür ölüyorum sırtımdan hiç rahatlamadı. Yarın doktoruma kontrole gidecem magnezyumu zaten 2 tane alıyordum perişanım şuan nerede yastık sokarsam sokayim hiçbiseye yaramıyor , geceleri sol tarafıma uyumaktan felç olacam gündüz sağ tarafımin ağırisi . Senin popon mu agiriyo Merve?Ben g.tümden başka bi yerin ağısını hissedemiyorum. Magnezyumu arttırabiliyosak sorcam doktoruma.
Bende, ben daha napacagimi şaşırdım kaldım . Gece yataktan kalkıp sert koltuk arıyorum ve karnım zorluyo sırtım zorluyo hiç ama hiç rahat değilim son 1 haftadır fiziken bedbaht haldeyim ,geceleri ise soluma yatmaktan agiriyo tüm bacağım huzursuz bacak sendromu filan mı oldu neHemde nasıl sırtıma yastık koyup oturuyorum nefes bile zor alıyorum
Ayaktayken iyiyim oturup uzanınca fena
Aynıyım gündüz bacağımda sıkıntı yok ama gece kirampta herşey de giriyor , sırtım zaten mahvetti ayakta iki dk durup lavaboda bir bardak bile yikamayacak hale girdim sırtımdanMagnezyum kullanıyorum gece uyurken bacağıma kramp giriyorAllahım sağ Salim doğursam da rahatlasam
Ben de oluyosa anlamıyorum diye okudum biraz olmadığına karar verdim.Aaa duymamıştım . Kasılma olmuyor bende oluyorsa da anlamıyorum. Belim o kadar ağrıyor ki bir yere tutunmadan yürümem mümkün değil. Bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim derken yorgunluktandır diye düşündüm ama artarak devam ediyor.
Işi ne zaman bırakacaksın?Son 4,5 gündür ölüyorum sırtımdan hiç rahatlamadı. Yarın doktoruma kontrole gidecem magnezyumu zaten 2 tane alıyordum perişanım şuan nerede yastık sokarsam sokayim hiçbiseye yaramıyor , geceleri sol tarafıma uyumaktan felç olacam gündüz sağ tarafımin ağırisi . Senin popon mu agiriyo Merve?
Biraz önce annem geldi bana üzülüyor sırtımdan ötürü gördü ne halde olduğumu,keşke ihtimalim eldeki verilerle olsa idi ama bırakamamIşi ne zaman bırakacaksın?
Ayy sorma valla deli gibi ağrıyor sanki bıçak saplıyorlar eşime masaj yaptırıyorum ama bıraktığı anda tekrar başlıyor. Geceleri hep yan yatmaktan bacaklarımın yanları acıyor artık ekstra. Bir de birkaç gündür popomla vajina arasındaki kemik ağrımaya başladı oturduktan sonra kalkarken çok zorlanıyorum. Sanırım gece otururak uyumaya başlayacağım sırtımı yaslayıp başka türlü ağrılarla baş edemeyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?
Rabbim yardım etsin canım ya ☹Biraz önce annem geldi bana üzülüyor sırtımdan ötürü gördü ne halde olduğumu,keşke ihtimalim eldeki verilerle olsa idi ama bırakamamçünkü 1 ay daha dayanmak bebeğimle 1 ay fazla olmam demek kardeşim ucretsizi alamazsam 4 aylık bebeği bırakıp çalışacağım böyle de korkuyorum yalan değil,çünkü her yerim artık agiriyor oturmaktan hareketsizlikten
Aynıyım böyle olacağını hiç düşünmemiştim ,millet nasıl 3.4.yü doguruyo bir yandan diyorum ikiz taşıyanlar ne yapsınAyy sorma valla deli gibi ağrıyor sanki bıçak saplıyorlar eşime masaj yaptırıyorum ama bıraktığı anda tekrar başlıyor. Geceleri hep yan yatmaktan bacaklarımın yanları acıyor artık ekstra. Bir de birkaç gündür popomla vajina arasındaki kemik ağrımaya başladı oturduktan sonra kalkarken çok zorlanıyorum. Sanırım gece otururak uyumaya başlayacağım sırtımı yaslayıp başka türlü ağrılarla baş edemeyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?