2021 Aralık Anneleri

Amanın Merve dediyse gooooşşş bi gideyim içim rahat etsin bakalım
Ya ben bu yalancı kasılma işlerini okurken doğum ağrısı belden başlar diye okudum bi yerde. Bi de bundan sonra çok olduğunu düşündüğümüz her agrı için koşmalıyız bence.

Kızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?

Ben g.tümden başka bi yerin ağısını hissedemiyorum. Magnezyumu arttırabiliyosak sorcam doktoruma.

Hemde nasıl sırtıma yastık koyup oturuyorum nefes bile zor alıyorum
Ayaktayken iyiyim oturup uzanınca fena

Ya ben bu yalancı kasılma işlerini okurken doğum ağrısı belden başlar diye okudum bi yerde. Bi de bundan sonra çok olduğunu düşündüğümüz her agrı için koşmalıyız bence.
Aaa duymamıştım . Kasılma olmuyor bende oluyorsa da anlamıyorum. Belim o kadar ağrıyor ki bir yere tutunmadan yürümem mümkün değil. Bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim derken yorgunluktandır diye düşündüm ama artarak devam ediyor.

Ben g.tümden başka bi yerin ağısını hissedemiyorum. Magnezyumu arttırabiliyosak sorcam doktoruma.
Son 4,5 gündür ölüyorum sırtımdan hiç rahatlamadı. Yarın doktoruma kontrole gidecem magnezyumu zaten 2 tane alıyordum perişanım şuan nerede yastık sokarsam sokayim hiçbiseye yaramıyor , geceleri sol tarafıma uyumaktan felç olacam gündüz sağ tarafımin ağırisi . Senin popon mu agiriyo Merve?

Hemde nasıl sırtıma yastık koyup oturuyorum nefes bile zor alıyorum
Ayaktayken iyiyim oturup uzanınca fena
Bende, ben daha napacagimi şaşırdım kaldım . Gece yataktan kalkıp sert koltuk arıyorum ve karnım zorluyo sırtım zorluyo hiç ama hiç rahat değilim son 1 haftadır fiziken bedbaht haldeyim ,geceleri ise soluma yatmaktan agiriyo tüm bacağım huzursuz bacak sendromu filan mı oldu ne

Magnezyum kullanıyorum gece uyurken bacağıma kramp giriyor Allahım sağ Salim doğursam da rahatlasam
Aynıyım gündüz bacağımda sıkıntı yok ama gece kirampta herşey de giriyor , sırtım zaten mahvetti ayakta iki dk durup lavaboda bir bardak bile yikamayacak hale girdim sırtımdan

Ben de oluyosa anlamıyorum diye okudum biraz olmadığına karar verdim.

Işi ne zaman bırakacaksın?

Evet benim kalça fena ozellikle kuyruk sokumu.

Işi ne zaman bırakacaksın?
Biraz önce annem geldi bana üzülüyor sırtımdan ötürü gördü ne halde olduğumu,keşke ihtimalim eldeki verilerle olsa idi ama bırakamam çünkü 1 ay daha dayanmak bebeğimle 1 ay fazla olmam demek kardeşim ucretsizi alamazsam 4 aylık bebeği bırakıp çalışacağım böyle de korkuyorum yalan değil,çünkü her yerim artık agiriyor oturmaktan hareketsizlikten

Ayy sorma valla deli gibi ağrıyor sanki bıçak saplıyorlar eşime masaj yaptırıyorum ama bıraktığı anda tekrar başlıyor. Geceleri hep yan yatmaktan bacaklarımın yanları acıyor artık ekstra. Bir de birkaç gündür popomla vajina arasındaki kemik ağrımaya başladı oturduktan sonra kalkarken çok zorlanıyorum. Sanırım gece otururak uyumaya başlayacağım sırtımı yaslayıp başka türlü ağrılarla baş edemeyeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim yardım etsin canım ya ☹

Aynıyım böyle olacağını hiç düşünmemiştim ,millet nasıl 3.4.yü doguruyo bir yandan diyorum ikiz taşıyanlar ne yapsın Birde belim sıkıntılı ondan daha çok korkuyorum hiç belim agirmazdi ameliyat oldum olalı fitiktan geçen yıl oldum ama son 1 haftadır sırtım ve bacağımın ağrısından belimde agiriyor korkum kat kat arttı hayırlı şekilde doğuma dayanabilsek başka bişey dilemiyorum Rabbimden sinirlerim bozuldu.

Forumda oturmuş sürekli hamilelikte sırt ağrısı arıyorum .iyi ki sizlere sordum hiç olmasza korkum azaldı özel bir durum değil anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…