- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
Ben g.tümden başka bi yerin ağısını hissedemiyorum. Magnezyumu arttırabiliyosak sorcam doktoruma.
Günler geçsin doğuralım hayırla diye dua ederek.Benimde aynı yerim ağrıyorbıcak saplamış gibi. Nasıl geçicek bu ağrı
Yok yok korkma hiç çok normal aslında içimizde insan büyütüyoruz vücudumuz tamamen değişiyor kemiklere baskı oluyor bütün düzenin değişiyor yine de dayanıyorsun Allah’ın hikmeti işteAynıyım böyle olacağını hiç düşünmemiştim ,millet nasıl 3.4.yü doguruyo bir yandan diyorum ikiz taşıyanlar ne yapsınBirde belim sıkıntılı ondan daha çok korkuyorum hiç belim agirmazdi ameliyat oldum olalı fitiktan geçen yıl oldum ama son 1 haftadır sırtım ve bacağımın ağrısından belimde agiriyor korkum kat kat arttı hayırlı şekilde doğuma dayanabilsek başka bişey dilemiyorum Rabbimden sinirlerim bozuldu.
İçim ferahladı çok teşekkür ederim kuzum hayırlı şekilde su son zamanları da atlatıp kavusalim bebelerimize . Allah'ım güç kuvvet ve sağlık versin tüm hamislere inşallahYok yok korkma hiç çok normal aslında içimizde insan büyütüyoruz vücudumuz tamamen değişiyor kemiklere baskı oluyor bütün düzenin değişiyor yine de dayanıyorsun Allah’ın hikmeti işteBenim de 3 tane boyun fıtığım var boynumdan omzuma ordan sırtıma vuruyor çok çok kötü durumdayım. Az kaldı biraz daha dayanmamız lazım ama gerçekten sinir bozuyor sanki dayak yemişim gibi her gün
KesinlikleLogin • Instagram
Yani şuna baksanıza bizim her yerimiz ağrımasın da ne olsun ayakta durabildiğimize şükür
Şeyyy göbek böyle birden incek miLogin • Instagram
Yani şuna baksanıza bizim her yerimiz ağrımasın da ne olsun ayakta durabildiğimize şükür
Bn diyorum zaten bi doğurayım 3 gün 3 gece masaj yaptırmak istiyorumKesinliklebirde daha erken haftalarda ağrısı başlayanlar var arkadaşımın ağrıları 5 aylıkken başladı şükür ediyorum şuan
İlki nasıldı senin ?Bn diyorum zaten bi doğurayım 3 gün 3 gece masaj yaptırmak istiyorum
Sıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorumİlki nasıldı senin ?
Annem 3 erkek 1 kız doğurmuş diyor hamilelikte sende yaşadığımı hiçbirinde yaşamadım ,kız yükü eskilere göre agirmis diyorlar .Sıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorum
Valla bana da dediler de inanmadım şuan eminim kız daha ağır geçiyor halbuki ilk 5 ay aynıydı bi değişiklik yoktu taaaa ki ağrılar başlayana kadarAnnem 3 erkek 1 kız doğurmuş diyor hamilelikte sende yaşadığımı hiçbirinde yaşamadım ,kız yükü eskilere göre agirmis diyorlar .Ne kadar doğru tabi bilemeyiz ama bu ağrılar filan sabır doğduğumuzda sorarız kendilerine
Oyle diyorlar kizlarin zor geçer diye belki dogrudurAnnem 3 erkek 1 kız doğurmuş diyor hamilelikte sende yaşadığımı hiçbirinde yaşamadım ,kız yükü eskilere göre agirmis diyorlar .Ne kadar doğru tabi bilemeyiz ama bu ağrılar filan sabır doğduğumuzda sorarız kendilerine
Yalan benimki erkek bir daha doğurmayı göze alamam o derece zor geçti, geçiyor. Yolda çocuklu kadınlara bakıp nasıl dayandılar diye düşünüyorum, imkansız geliyor aynı şekilde hamilelik 2-3 kez yaşamakOyle diyorlar kizlarin zor geçer diye belki dogrudur
Senin nasıldı ilk gebelik bununla fark var mıOyle diyorlar kizlarin zor geçer diye belki dogrudur
Valla bana da dediler de inanmadım şuan eminim kız daha ağır geçiyor halbuki ilk 5 ay aynıydı bi değişiklik yoktu taaaa ki ağrılar başlayana kadar
Erkek bebek de hiç anlamazmış anne kız ağırlığını verir dediler ne kadar ağırlarsa
Benim de zordu ikisi de bulantilar falan ozellikle ikisindede yasadim ben ilkinde de cok hareketli degildim oyle simdi de ayni :)Senin nasıldı ilk gebelik bununla fark var mı
Di mi bunyeyle ilgili tabi. Ay daha dogum kismi varYalan benimki erkek bir daha doğurmayı göze alamam o derece zor geçti, geçiyor. Yolda çocuklu kadınlara bakıp nasıl dayandılar diye düşünüyorum, imkansız geliyor aynı şekilde hamilelik 2-3 kez yaşamak
Ben de kendime nazar değdirmek istemem ama tam böyle geçiriyorum hamileliğimiSıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorum
Aman maşallah maşallahBen de kendime nazar değdirmek istemem ama tam böyle geçiriyorum hamileliğimiArada ağır geldiği oluyor ama pek yerimde durmuyorum hakikaten
ya dedikleri gibi erkek hamileliği kolay geçiyor gerçekten ya da pilateslerimin ekmeğini yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?