2021 Aralık Anneleri

Yok yok korkma hiç çok normal aslında içimizde insan büyütüyoruz vücudumuz tamamen değişiyor kemiklere baskı oluyor bütün düzenin değişiyor yine de dayanıyorsun Allah’ın hikmeti işte Benim de 3 tane boyun fıtığım var boynumdan omzuma ordan sırtıma vuruyor çok çok kötü durumdayım. Az kaldı biraz daha dayanmamız lazım ama gerçekten sinir bozuyor sanki dayak yemişim gibi her gün

İçim ferahladı çok teşekkür ederim kuzum hayırlı şekilde su son zamanları da atlatıp kavusalim bebelerimize . Allah'ım güç kuvvet ve sağlık versin tüm hamislere inşallah

Kesinlikle birde daha erken haftalarda ağrısı başlayanlar var arkadaşımın ağrıları 5 aylıkken başladı şükür ediyorum şuan
Bn diyorum zaten bi doğurayım 3 gün 3 gece masaj yaptırmak istiyorum

Sıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorum
Annem 3 erkek 1 kız doğurmuş diyor hamilelikte sende yaşadığımı hiçbirinde yaşamadım ,kız yükü eskilere göre agirmis diyorlar . Ne kadar doğru tabi bilemeyiz ama bu ağrılar filan sabır doğduğumuzda sorarız kendilerine

Valla bana da dediler de inanmadım şuan eminim kız daha ağır geçiyor halbuki ilk 5 ay aynıydı bi değişiklik yoktu taaaa ki ağrılar başlayana kadar
Erkek bebek de hiç anlamazmış anne kız ağırlığını verir dediler ne kadar ağırlarsa

Oyle diyorlar kizlarin zor geçer diye belki dogrudur

Senin nasıldı ilk gebelik bununla fark var mı
Benim de zordu ikisi de bulantilar falan ozellikle ikisindede yasadim ben ilkinde de cok hareketli degildim oyle simdi de ayni :)

Di mi bunyeyle ilgili tabi. Ay daha dogum kismi varinsallah saglikla dogsunlar da katlancz ins

Ben de 5 6 cocuk doguranlar nasil yapabiliyor hamilelik sureci bile zor diye dusunuyorum

Sıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorum
Ben de kendime nazar değdirmek istemem ama tam böyle geçiriyorum hamileliğimi Arada ağır geldiği oluyor ama pek yerimde durmuyorum hakikaten
ya dedikleri gibi erkek hamileliği kolay geçiyor gerçekten ya da pilateslerimin ekmeğini yiyorum

Aman maşallah maşallah
Pilates değil erkek bebiş
Kız olsaydı da pilates işe yarar mıydı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…