2021 Aralık Anneleri

Yaaa bn oğlum da o kadar rahattım ki
He ikisinde de mide bulantısı aşerme yaşamadım bunda ağrılarım çok var belki o gençlikti bu yaşlılık bilemedim

Aynen kızımda ağırdı ama şuan erkek çok daha ağır geçiyor bu haftada bile bulantı var.Onu diyen yalan söylemiş

Arkadaslar ,aylık kontrol için aile hekimliği arıyor mu sizleri ?
Sacmalama tabi ki aramıyorlar
9., 20., 28. Haftada gittim bi de 36da gel dediler işte
Onun dışında bize bulaşma diyorlar resmen
Asla umurlarında değilim
Benimkiler de aynı öyle
Yokmuşum gibi
Benim ağrıyor deliler gibi
Yan yatmaktan diye düşündüm ben

Anlaşıldı ki bu haftalarda hepimizin aynı insan ister istemez endişeleniyor niye bu kadar ağrı var diye eskiler magnezyum vs bilmeden nasıl dayaniyorlarmis bu kadar ağrıya valla biz mi çok nariniz anlamadım .
Bizim aile hekimliği ve hemşiresi aşırı ilgili yarın gitmem lazım yoksa gına getirir aramaktan daha .

Di mi bunyeyle ilgili tabi. Ay daha dogum kismi varinsallah saglikla dogsunlar da katlancz ins
Bence doğum en kolay kısmı eğer sağlıklı olursak, sonuçta bir haftada ayaklanıyorsun normal de olsa sezaryen de olsa. Bir hafta 10 günle 9 ay asla bir olmaz

Benim de erkek aynen sabah 8 buçukta kalkıyorum akşama kadar hiç oturmuyorum bı gün de hem 10 12 bin adım hem yemek hem temizlik geçende kafama esti bütün aspiratöru fırını söktüm temizledim hamilelikten önce daha çok tembellik ediyordum bana yaradı

Masallah size

Amin canım Bu arada benim komtrol de perşembeymiş ama 11 de bizimki, koca şahsı ile gideceği için öğlenden önce alıyoruz yoksa değişirdim senle aynı gelirdim
Bnde son dk aldım oğlum bn gelmek istiyorum diyince kontrolü değerlendirim dedim nasip artık
Gebe okulu varmış onu sorcam eğitim varmış ya inşallah unutmam

Ben de hamilelikten önce miskindim asıl ya hiçbir şekilde uykum yetmezdi şimdi sabahın köründe gözlerim açılıyor İnşallah bu büyü hamilelik bitince bozulmaz

Sıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorum
Ben iyi idim hareket vs ama ağrılarım kas ağrılarım çok arttı son aylarda özellikle omuz,kol , sırt birde şimdi düzgün yatamamak vs derken gün içinde seyir haline gelen sırt ağrısı çok şiddetli kocaman evin temizliğini yapan artık bir bardak yıkamaya duramıyorum sırttan . Garip yanı şimdi magnezyum aldım rahatladım resmen demek ki hemen etkisini gösteriyor siddetlesince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…