- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok merak ettik bi tane de oglumuz olsaAman maşallah maşallah
Pilates değil erkek bebiş
Kız olsaydı da pilates işe yarar mıydı bilemiyorum
Yaaa bn oğlum da o kadar rahattım kiYalan benimki erkek bir daha doğurmayı göze alamam o derece zor geçti, geçiyor. Yolda çocuklu kadınlara bakıp nasıl dayandılar diye düşünüyorum, imkansız geliyor aynı şekilde hamilelik 2-3 kez yaşamak
Sen bi 3. Denersin belli mi olurCok merak ettik bi tane de oglumuz olsa
Daha ikinciler dogmadiSen bi 3. Denersin belli mi olur
Aynen kızımda ağırdı ama şuan erkek çok daha ağır geçiyor bu haftada bile bulantı var.Onu diyen yalan söylemişYalan benimki erkek bir daha doğurmayı göze alamam o derece zor geçti, geçiyor. Yolda çocuklu kadınlara bakıp nasıl dayandılar diye düşünüyorum, imkansız geliyor aynı şekilde hamilelik 2-3 kez yaşamak
Sacmalama tabi ki aramıyorlarArkadaslar ,aylık kontrol için aile hekimliği arıyor mu sizleri ?
Benimkiler de aynı öyleAsla umurlarında değilim
Benim ağrıyor deliler gibiKızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?
Anlaşıldı ki bu haftalarda hepimizin aynı insan ister istemez endişeleniyor niye bu kadar ağrı var diyeSacmalama tabi ki aramıyorlar
9., 20., 28. Haftada gittim bi de 36da gel dediler işte
Onun dışında bize bulaşma diyorlar resmen
Benimkiler de aynı öyle
Yokmuşum gibi
Benim ağrıyor deliler gibi
Yan yatmaktan diye düşündüm ben
Bence doğum en kolay kısmı eğer sağlıklı olursak, sonuçta bir haftada ayaklanıyorsun normal de olsa sezaryen de olsa. Bir hafta 10 günle 9 ay asla bir olmazDi mi bunyeyle ilgili tabi. Ay daha dogum kismi varinsallah saglikla dogsunlar da katlancz ins
Aynen canım onu dicektim sen çok küçükken doğurmuşsun oğlanı o yüzden kolay geçmiş 30lu yaşlarla bir olmaz kesinlikleYaaa bn oğlum da o kadar rahattım ki
He ikisinde de mide bulantısı aşerme yaşamadım bunda ağrılarım çok var belki o gençlikti bu yaşlılıkbilemedim
Benim de erkek aynen sabah 8 buçukta kalkıyorum akşama kadar hiç oturmuyorum bı gün de hem 10 12 bin adım hem yemek hem temizlik geçende kafama esti bütün aspiratöru fırını söktüm temizledim hamilelikten önce daha çok tembellik ediyordum bana yaradıBen de kendime nazar değdirmek istemem ama tam böyle geçiriyorum hamileliğimiArada ağır geldiği oluyor ama pek yerimde durmuyorum hakikaten
ya dedikleri gibi erkek hamileliği kolay geçiyor gerçekten ya da pilateslerimin ekmeğini yiyorum
Bakalım sağ Salim doğuralım bitsin ağrı sızıAynen canım onu dicektim sen çok küçükken doğurmuşsun oğlanı o yüzden kolay geçmiş 30lu yaşlarla bir olmaz kesinlikle
Amin canımBakalım sağ Salim doğuralım bitsin ağrı sızı
Masallah sizeBenim de erkek aynen sabah 8 buçukta kalkıyorum akşama kadar hiç oturmuyorum bı gün de hem 10 12 bin adım hem yemek hem temizlik geçende kafama esti bütün aspiratöru fırını söktüm temizledim hamilelikten önce daha çok tembellik ediyordum bana yaradı
Bnde son dk aldım oğlum bn gelmek istiyorum diyince kontrolü değerlendirim dedim nasip artıkAmin canımBu arada benim komtrol de perşembeymiş ama 11 de bizimki, koca şahsı ile gideceği için öğlenden önce alıyoruz yoksa değişirdim senle aynı gelirdim
Ben de hamilelikten önce miskindim asıl ya hiçbir şekilde uykum yetmezdi şimdi sabahın köründe gözlerim açılıyorBenim de erkek aynen sabah 8 buçukta kalkıyorum akşama kadar hiç oturmuyorum bı gün de hem 10 12 bin adım hem yemek hem temizlik geçende kafama esti bütün aspiratöru fırını söktüm temizledim hamilelikten önce daha çok tembellik ediyordum bana yaradı
Ben iyi idim hareket vs ama ağrılarım kas ağrılarım çok arttı son aylarda özellikle omuz,kol , sırt birde şimdi düzgün yatamamak vs derken gün içinde seyir haline gelen sırt ağrısı çok şiddetli kocaman evin temizliğini yapan artık bir bardak yıkamaya duramıyorum sırttan . Garip yanı şimdi magnezyum aldım rahatladım resmen demek ki hemen etkisini gösteriyor siddetlesinceSıfır ağrı sızı uçuyordum bütün işlerimi kendim yapardım yerimde 5 dk duramazdım o kadar hareketliydim ki ne yürürdüm tık yoktu bunda odadan odaya gitmeye eriniyorum
Pazartesi benimde çalışır raporu alicam ve en sevdiğim muayeneKontrolleriniz ne zmn kizlar ben de pztsine aldim bakalim
Gitmicektim kontrole de oğlan ille beni götür Kardeşimi görcem perşembe gitçem inşallahKontrolleriniz ne zmn kizlar ben de pztsine aldim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?