Benim öyle çok farklı bi ağrım yok yaAnlaşıldı ki bu haftalarda hepimizin aynı insan ister istemez endişeleniyor niye bu kadar ağrı var diyeeskiler magnezyum vs bilmeden nasıl dayaniyorlarmis bu kadar ağrıya valla biz mi çok nariniz anlamadım .
Bizim aile hekimliği ve hemşiresi aşırı ilgili yarın gitmem lazım yoksa gına getirir aramaktan daha .
Ben geçen hafta gittim sanırımKontrolleriniz ne zmn kizlar ben de pztsine aldim bakalim
Şimdi acilden geldim. Açıklık var mı diye alttan baktı nst e bağladı bi sıkıntı yok. Bebek 33+5 görünüyor biraz kilolu dedi kaç dedim söylemedi
İnşallah tiroit hastasiyim hiç belirti görmüyorum normalde çok halsiz biriyimdir bide yaniBen de hamilelikten önce miskindim asıl ya hiçbir şekilde uykum yetmezdi şimdi sabahın köründe gözlerim açılıyorİnşallah bu büyü hamilelik bitince bozulmaz
Cok sukur canimŞimdi acilden geldim. Açıklık var mı diye alttan baktı nst e bağladı bi sıkıntı yok. Bebek 33+5 görünüyor biraz kilolu dedi kaç dedim söylemedişişkoymuş kızçem bi sıkıntı görünmüyor tahlil verdim sonuçları bekliyorum
Iyi iyi çok şükür.Şimdi acilden geldim. Açıklık var mı diye alttan baktı nst e bağladı bi sıkıntı yok. Bebek 33+5 görünüyor biraz kilolu dedi kaç dedim söylemedişişkoymuş kızçem bi sıkıntı görünmüyor tahlil verdim sonuçları bekliyorum
Insallah ben de gormeyi umut ediyorumPazartesi benimde çalışır raporu alicam ve en sevdiğim muayeneinşallah bu sefer yüzü görürüm
Git git cnm iyi olur görmüş olursunuz insalllahGitmicektim kontrole de oğlan ille beni götür Kardeşimi görcem perşembe gitçem inşallah
Bana dr 3 haftada 1 gel dedi bide
Cok sukur canimtahlillerin de guzel cikar insallah tombisin keyfi yerinde dmekki:)
İnşallah iyi ki gittim sayenizde ,içim rahat ettiIyi iyi çok şükür.
İyi yaptın cnm bakalım nasıl kızçelerGit git cnm iyi olur görmüş olursunuz insalllahbana ayda bir demisti ben 3 haftada bir gitmis olcam pztsi okdr sabrettim:)
Erkek bebek anneyi güzelleştirir bambaşka yaparİnşallah tiroit hastasiyim hiç belirti görmüyorum normalde çok halsiz biriyimdir bide yanidahası saçlarım çok dökülürdü şimdi bir tel bile elime gelmiyor, tüylerimde çok yavaş uzuyor zaten yarı lazerliydim şimdi hep durdu gibi cildim de güzelleşti hiç bitmesin istiyorum
Ay gorunsun artik insallah gosterir bir sekilde benim de popoyu donerse yine artik bilememİyi yaptın cnm bakalım nasıl kızçelerbnmkinin yüzü zor görünür plesenta sağolsun
Aynen cnm en ufak seyde gitmek lazim ne kaldi surdaİnşallah iyi ki gittim sayenizde ,içim rahat etti
Evet biraz leke oluyor dogumdan sonra gecyr benm ole olmustu cillenmeErkek bebek anneyi güzelleştirir bambaşka yapar
Kız da tam tersi olur derler yüzde lekelenme filan çok olurmuş bakalım görcez
B BitterCikilataAy gorunsun artik insallah gosterir bir sekilde benim de popoyu donerse yine artik bilemem
Ben sabitim.Kilolar aliniyor mu kizlar hep birlikte aliyoruz di mi?
Olsun inşallah bir gün kızımda olur çok isterimmErkek bebek anneyi güzelleştirir bambaşka yapar
Kız da tam tersi olur derler yüzde lekelenme filan çok olurmuş bakalım görcez
Ay insallah gosterir guzel habeelerini bekliyoruzB BitterCikilataWhiterose89 benimde doktorumunda yarına umudum var , yoksa hastanede drla saatlemek istemiyorum inşallah inşallah 32 ye dek göstermeyen bebe
Ben de çok alıştım bütün bunlar geçince lohusalıkta bunalıma girip aynaları kırmayız umarımİnşallah tiroit hastasiyim hiç belirti görmüyorum normalde çok halsiz biriyimdir bide yanidahası saçlarım çok dökülürdü şimdi bir tel bile elime gelmiyor, tüylerimde çok yavaş uzuyor zaten yarı lazerliydim şimdi hep durdu gibi cildim de güzelleşti hiç bitmesin istiyorum
İnşallah çok şükür bn ikisini de tadıcamOlsun inşallah bir gün kızımda olur çok isterimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?