- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yok yok olmaz değişmez merak etmeBen de çok alıştım bütün bunlar geçince lohusalıkta bunalıma girip aynaları kırmayız umarım
Evet benim cildimi baya parlattı saçlarım 2 katına çıktı napıyor vücuda bu erkek bebeler takviye alamıyor muyuz bu hormonlarıErkek bebek anneyi güzelleştirir bambaşka yapar
Kız da tam tersi olur derler yüzde lekelenme filan çok olurmuş bakalım görcez
Valla sonumuz öyle olacağa benziyorBen de çok alıştım bütün bunlar geçince lohusalıkta bunalıma girip aynaları kırmayız umarım
Dökülme falan eskiye dönüyo diyen varYok yok olmaz değişmez merak etme
Keşke kalıcı olsalarEvet benim cildimi baya parlattı saçlarım 2 katına çıktı napıyor vücuda bu erkek bebeler takviye alamıyor muyuz bu hormonları
Dökülme Oluyor ona yapacak bişi olmuyorDökülme falan eskiye dönüyo diyen var
Ben 6,5-7 bandındayım şu an haftada 250 gr gibi alıyorum 10 12 kiloyla doğuma girsem yeter diyordum zaten belki bu haftalardan sonra biraz salarım beslenmeyiKilolar aliniyor mu kizlar hep birlikte aliyoruz di mi?
Yaa ne güzel benim daha ilk bebiş bı kız bı oğlu olanlara çok ozeniyorumİnşallah çok şükür bn ikisini de tadıcam
Saç dökülmesine de hiç hazır değilim süpürgenin haznesinde saç görmemek kısa ve güzel bir duyguyduKeşke kalıcı olsalarbebe tanımaya başlayınca saçlar dökülüyor ciltte pek değişiklik olmuyor Bnde olmamıştı yani
Ay aminn hepimizin kiAy insallah gosterir guzel habeelerini bekliyoruz
Bnm 9.5 yaşında oğlum bu da kız bakalım nasıl olacak uzun zmn da olduğundan sizler gibiyim çoğu şeyi unuttum neler olacak görcezYaa ne güzel benim daha ilk bebiş bı kız bı oğlu olanlara çok ozeniyorum
Haftada 250 gr bebis aliyor zati sen almiomBen 6,5-7 bandındayım şu an haftada 250 gr gibi alıyorum 10 12 kiloyla doğuma girsem yeter diyordum zaten belki bu haftalardan sonra biraz salarım beslenmeyi
Saç dökülmesine de hiç hazır değilim süpürgenin haznesinde saç görmemek kısa ve güzel bir duyguydu
Pztsi insallah cnmmAy aminn hepimizin kisen ne zaman gideceksin bebenle
Bilmem tartıya küsümKilolar aliniyor mu kizlar hep birlikte aliyoruz di mi?
13 almistim cnm Allahtan son 1 ay cok almamism ama daha alrmBilmem tartıya küsümsen
Bnde senle gidiyom işte salı günü tartı günü görcez13 almistim cnm Allahtan son 1 ay cok almamism ama daha alrm
Olsun iyi iyi 2 3 kiloyu gecmez daha alacagmzBnde senle gidiyom işte salı günü tartı günü görcez
İnşallah inşallah bu ara saldım vallaOlsun iyi iyi 2 3 kiloyu gecmez daha alacagmz
Bisi olmaz saglik olsunİnşallah inşallah bu ara saldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?