- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Benim hedefte 10 kg ydu 7 sini aldım kaldı 3 doğumla beraber tahmini kaç kg giderBen 6,5-7 bandındayım şu an haftada 250 gr gibi alıyorum 10 12 kiloyla doğuma girsem yeter diyordum zaten belki bu haftalardan sonra biraz salarım beslenmeyi
Yeminle her ev supurmede aklımdan geçiyor bu dediğin, mis gibi hiç bı yerde uzun saç yokSaç dökülmesine de hiç hazır değilim süpürgenin haznesinde saç görmemek kısa ve güzel bir duyguydu
Dogumda 5 gider ortalama:)gerisini de hemen verirsinBenim hedefte 10 kg ydu 7 sini aldım kaldı 3 doğumla beraber tahmini kaç kg gider
Puset kılıfı sokuluyor ya bizimkini sokmustuk yikamistim benEşim puset kılıfını sökmeye çalıştı. Benim sökemediğim yerde takıldı tamam böyle dursun dedi bıraktı.
Malesef en Son aşı için aramislardiArkadaslar ,aylık kontrol için aile hekimliği arıyor mu sizleri ?
Bende kullanıyorum magnezyum hatta soda içmeye de dikkat ediyorum ama kramp yine oluyor uykuda çok fena bişey sonrasında da ağrısı sürüyor bacağımdaMagnezyum kullanıyorum gece uyurken bacağıma kramp giriyorAllahım sağ Salim doğursam da rahatlasam
+1 bu benBende, ben daha napacagimi şaşırdım kaldım . Gece yataktan kalkıp sert koltuk arıyorum ve karnım zorluyo sırtım zorluyo hiç ama hiç rahat değilim son 1 haftadır fiziken bedbaht haldeyim ,geceleri ise soluma yatmaktan agiriyo tüm bacağım huzursuz bacak sendromu filan mı oldu ne
Ben kizimda çok rahattim sürekli ayakta hareket halindeydim üstelik yürüyüş yasağım vardı moyomdan dolayı ama ben gezdim isyerinde hic rapor kullanmadim dogum yapacagim gune kadar çalıştım (tam çalışmaz raporu alacağım gün dogduAnnem 3 erkek 1 kız doğurmuş diyor hamilelikte sende yaşadığımı hiçbirinde yaşamadım ,kız yükü eskilere göre agirmis diyorlar .Ne kadar doğru tabi bilemeyiz ama bu ağrılar filan sabır doğduğumuzda sorarız kendilerine
Yarın sabahKontrolleriniz ne zmn kizlar ben de pztsine aldim bakalim
Benim doğumda 6 kilo birden gitmişti sezaryan olduğum haldeBenim hedefte 10 kg ydu 7 sini aldım kaldı 3 doğumla beraber tahmini kaç kg gider
Yaa süpermiş kalanı da emzirirken gidiverir zatenPuset kılıfı sokuluyor ya bizimkini sokmustuk yikamistim ben
Bence hepsi sokuluyor neresinde tikandiniz önünde bir aparat var orda mi onu yerinden sokuyorsun sonra tekrar takılıyor
Malesef en Son aşı için aramislardi
Bende kullanıyorum magnezyum hatta soda içmeye de dikkat ediyorum ama kramp yine oluyor uykuda çok fena bişey sonrasında da ağrısı sürüyor bacağımda
+1 bu ben
Ben kizimda çok rahattim sürekli ayakta hareket halindeydim üstelik yürüyüş yasağım vardı moyomdan dolayı ama ben gezdim isyerinde hic rapor kullanmadim dogum yapacagim gune kadar çalıştım (tam çalışmaz raporu alacağım gün dogdu)
Ama bunda tam tersi erkek hep yorgunum hep yatış halindeyim zorlanıyorum nefes bile alamıyorum şimdi çalışır raporu aldım isede gidiyorum ama benim için zor geçiyor
Yarın sabah
Benim doğumda 6 kilo birden gitmişti sezaryan olduğum halde
Dur fotoğraf atacam.Puset kılıfı sokuluyor ya bizimkini sokmustuk yikamistim ben
Bence hepsi sokuluyor neresinde tikandiniz önünde bir aparat var orda mi onu yerinden sokuyorsun sonra tekrar takılıyor
Malesef en Son aşı için aramislardi
Bende kullanıyorum magnezyum hatta soda içmeye de dikkat ediyorum ama kramp yine oluyor uykuda çok fena bişey sonrasında da ağrısı sürüyor bacağımda
+1 bu ben
Ben kizimda çok rahattim sürekli ayakta hareket halindeydim üstelik yürüyüş yasağım vardı moyomdan dolayı ama ben gezdim isyerinde hic rapor kullanmadim dogum yapacagim gune kadar çalıştım (tam çalışmaz raporu alacağım gün dogdu)
Ama bunda tam tersi erkek hep yorgunum hep yatış halindeyim zorlanıyorum nefes bile alamıyorum şimdi çalışır raporu aldım isede gidiyorum ama benim için zor geçiyor
Yarın sabah
Benim doğumda 6 kilo birden gitmişti sezaryan olduğum halde
Ben de sorucam birimiz hatırlayalımBnde son dk aldım oğlum bn gelmek istiyorum diyince kontrolü değerlendirim dedim nasip artık
Gebe okulu varmış onu sorcam eğitim varmış ya inşallah unutmam
Bayağısı gider ya birazı da verilir artık bişey olmaz ben felaket senaryolarından korkuyordum 20 30 kilo alınıyor diye korkutmuşlardıBenim hedefte 10 kg ydu 7 sini aldım kaldı 3 doğumla beraber tahmini kaç kg gider
SüperrrDogumda 5 gider ortalama:)gerisini de hemen verirsin
At bakalımDur fotoğraf atacam.
Lohusayken mi bende okudum burda öyle birşeyler ama görmezden geliyorumBayağısı gider ya birazı da verilir artık bişey olmaz ben felaket senaryolarından korkuyordum 20 30 kilo alınıyor diye korkutmuşlardı
Alan alıyor mesela ben kizimda 24 almistim bunda da 15 aldımBayağısı gider ya birazı da verilir artık bişey olmaz ben felaket senaryolarından korkuyordum 20 30 kilo alınıyor diye korkutmuşlardı
Ama ben son bikaç haftaya kadar çok dikkatli beslenmiştim sürekli de spor yaptım ona rağmen alırsın diyorlardı kadın düşmanlarıAlan alıyor mesela ben kizimda 24 almistim bunda da 15 aldım
Oldu dimi
Ben daha yeni 30 olacağım ama ara ara vuruyor sırt ağrısı. Hele bugün mahvetti beniKızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?