2021 Aralık Anneleri

Eşim puset kılıfını sökmeye çalıştı. Benim sökemediğim yerde takıldı tamam böyle dursun dedi bıraktı.
Puset kılıfı sokuluyor ya bizimkini sokmustuk yikamistim ben
Bence hepsi sokuluyor neresinde tikandiniz önünde bir aparat var orda mi onu yerinden sokuyorsun sonra tekrar takılıyor
Arkadaslar ,aylık kontrol için aile hekimliği arıyor mu sizleri ?
Malesef en Son aşı için aramislardi
Magnezyum kullanıyorum gece uyurken bacağıma kramp giriyor Allahım sağ Salim doğursam da rahatlasam
Bende kullanıyorum magnezyum hatta soda içmeye de dikkat ediyorum ama kramp yine oluyor uykuda çok fena bişey sonrasında da ağrısı sürüyor bacağımda
+1 bu ben
Ben kizimda çok rahattim sürekli ayakta hareket halindeydim üstelik yürüyüş yasağım vardı moyomdan dolayı ama ben gezdim isyerinde hic rapor kullanmadim dogum yapacagim gune kadar çalıştım (tam çalışmaz raporu alacağım gün dogdu)
Ama bunda tam tersi erkek hep yorgunum hep yatış halindeyim zorlanıyorum nefes bile alamıyorum şimdi çalışır raporu aldım isede gidiyorum ama benim için zor geçiyor
Kontrolleriniz ne zmn kizlar ben de pztsine aldim bakalim
Yarın sabah
Benim hedefte 10 kg ydu 7 sini aldım kaldı 3 doğumla beraber tahmini kaç kg gider
Benim doğumda 6 kilo birden gitmişti sezaryan olduğum halde

Yaa süpermiş kalanı da emzirirken gidiverir zaten

Dur fotoğraf atacam.

Bacağına kramp giren arkadaşlara aşağıdaki videodaki hareketi öneririm. Benim de son zamanlarda girmeye başlamıştı. Hatta buraya da yazmıştım. Magnezyum kullanıyordum, günde 2-3 tane soda içiyordum yine de giriyordu gece. Sonra bu sayfanın verdiği derste gösterdiler bu hareketi. Tam böyle girecek gibiyken bu hareketi yapıyorum. Krampın girmesini engelliyorum

Ben daha yeni 30 olacağım ama ara ara vuruyor sırt ağrısı. Hele bugün mahvetti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…