2021 Aralık Anneleri

Sonraki çocuklarda ilkinin acısını unutup sıfırdan başlıyor herşey. Allah unutma hissi vermiş Allahtan yoksa bir defa yapan bir daha yapmazdı galiba

Benim annemin de 4 çocuğu var hiç sizin gibi olmadım hamile miyim değil miyim zaten kimsenin umurunda değildi de ben de anlamadan normal insan gibi her işi yaparak geçirdim der. Bizler mi dayanıksızız nedir? Bir de ben ilk çocuğuyum 16 yaşında beni doğurmuş düşünün

Bence bu da biraz genetik biraz da yapıyla alakalı. Gelinimiz kız doğurdu maşallah bir enerji geldi ne ağrı ne bulantı her zamankinden de sağlıklı hissetti kendini. Annesi de öyleymiş ablası da. Ben neden anneme çekmedim ki acaba

Bayağısı gider ya birazı da verilir artık bişey olmaz ben felaket senaryolarından korkuyordum 20 30 kilo alınıyor diye korkutmuşlardı
Büyük kızımda 20 kilo almıştım belki bikac da fazla. 46 kilo ile hamile kaldım Var yani öyle olanlar da. Ama benim hemen gitti daha da düştüm hatta

Mide yanmamdan yatamiyorum
Ben de aynı şekilde geceleri uyku yok sabah 6-7 gibi anca sızıyorum.Oğluma hamileyken çok rahat enerjiktim doğumdan 1 gün önce pazara bile gitmiştim Ama şimdi 2.5 yıl geçti kızıma hamileyim özellikle son 1 aydır çok zor geçiyor.Sırt ağrısı,kramplar,mide yanması,2 adım atsam nefes nefese kalıyorum.Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın hayırlısıyla

Genetiği falan bilmem ama çocuktan çocuğa bile değişiyor, 2. Hamileliğim şuan ama ilk hamileliğim çok rahattı dehşet enerji vardı hiç oturmuyordum hoşşşşş erken doğurdum sonuç olarak ama çok rahat bir hamilelik geçirmiştim..
Bu ikinci hamilelik hep ağrı sızı bulantı halsizlik ne ararsan var şuan yatıyorum zaten ağrılarım olduğu için Rabbime bin şükür sağlık versin hepimize ama bu hamilelik benim için zor geçiyor

Yaşla mı ilgili acaba, benim ilk gebeliğim zor geliyor bana. 30 dan sonra zor geliyor olabilir belki.

Benim ilk kızımla ikinci kızım bile çok farketmisti. Aralarında 7.5 yaş var yaşla da alakalı olabilir. Benim 7. Gebeliğim bu vücut da yıpranıyor. Herşeyle alakalı olabilir sürecin zorluğu kolaylığı.

Ben de böyleyim. Pandemiye kadar düzenli yüzüyordum ben de. Belki benimki de bunun etkisidir.

Ogretmen arkadaslardan 24te izne ayrilanlar 32.hafta tekrar calisamaz raoiru alip goturmemiz gerekiyor mu
Evet. Benim perşembe 32 doluyor, çarşamba (bugün) gidip raporu alıp okula götürmeyi düşünüyorum.

Valla kızlar yapısal yaş hepsinin etkisi var. İki kızım var ikisinin de hamileliğin de kuş gibiydim. İlkinde ztn elimin ayağımın etrafında kimse yoktu rahattım. İkincide büyük kızım vardı aralarında 2 yaş var. İkinciye hamile iken hem kusma hem çocuğun tuvalet eğitimi hem ev işleri çok yoğundum. Hatt ikincide kayınvalidemle alt üst oturuyorduk maşallah gelen giden hiç eksik olmuyordu. Doğumundan 5 gün önce kayınvalidemin babası vefat etti. Doğuma gittiğim güne kadar afedersiniz totom yer görmedi adeta. Yinede dinçtim. Ama bunda sorsanız bir bardak kaldırmaya mecalim yok. Ama öte yandan elime bakan 2 çocuk var. Mecbur yapıyorum. Bunun cinsiyet erkek. Ama ben cinsiyetten değilde hem yaş (bu arada 32 yim) olayından hemde çok ağır covit atlattım. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Bende covit oldum delta belki ondandır ya sırtım çok perişan etti beni

Benim de annem çocuk yaşta neredeyse doğurmuş diyorum benim ilk çocuk yaşım 32 diye mi nedir belki ondandır .ya aslında sırtım agirmasa off etmem 8.5 saat oturarak çalışıyorum ister istemez kasiliyorum ağrıdan

Allah kolaylık versin canım hepimize

benim de var ben en çok gece hissediyorum. uyuyamıyorum zaten doğru düzgün. sabah kalktığımda tutulmuş gibi oluyorum. ben de çalışıyorum ona bağlıyorum evde olsam bilmem nasıl olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…