- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Sonraki çocuklarda ilkinin acısını unutup sıfırdan başlıyor herşey. Allah unutma hissi vermiş Allahtan yoksa bir defa yapan bir daha yapmazdı galibaAynıyım böyle olacağını hiç düşünmemiştim ,millet nasıl 3.4.yü doguruyo bir yandan diyorum ikiz taşıyanlar ne yapsınBirde belim sıkıntılı ondan daha çok korkuyorum hiç belim agirmazdi ameliyat oldum olalı fitiktan geçen yıl oldum ama son 1 haftadır sırtım ve bacağımın ağrısından belimde agiriyor korkum kat kat arttı hayırlı şekilde doğuma dayanabilsek başka bişey dilemiyorum Rabbimden sinirlerim bozuldu.
Benim annemin de 4 çocuğu var hiç sizin gibi olmadım hamile miyim değil miyim zaten kimsenin umurunda değildi de ben de anlamadan normal insan gibi her işi yaparak geçirdim der. Bizler mi dayanıksızız nedir? Bir de ben ilk çocuğuyum 16 yaşında beni doğurmuş düşününAnnem 3 erkek 1 kız doğurmuş diyor hamilelikte sende yaşadığımı hiçbirinde yaşamadım ,kız yükü eskilere göre agirmis diyorlar .Ne kadar doğru tabi bilemeyiz ama bu ağrılar filan sabır doğduğumuzda sorarız kendilerine
Bence bu da biraz genetik biraz da yapıyla alakalı. Gelinimiz kız doğurdu maşallah bir enerji geldi ne ağrı ne bulantı her zamankinden de sağlıklı hissetti kendini. Annesi de öyleymiş ablası da. Ben neden anneme çekmedim ki acabaValla bana da dediler de inanmadım şuan eminim kız daha ağır geçiyor halbuki ilk 5 ay aynıydı bi değişiklik yoktu taaaa ki ağrılar başlayana kadar
Erkek bebek de hiç anlamazmış anne kız ağırlığını verir dediler ne kadar ağırlarsa
Evet almamız gerekiyor canimOgretmen arkadaslardan 24te izne ayrilanlar 32.hafta tekrar calisamaz raoiru alip goturmemiz gerekiyor mu
Bende de bu sıra bulantı başladı ya hiç normal gelmiyor bitip sonradan geri baslamasıAynen kızımda ağırdı ama şuan erkek çok daha ağır geçiyor bu haftada bile bulantı var.Onu diyen yalan söylemiş
Ben tam tersini yaşıyorum bu durumun. Yüzümü görmek istemiyorum ruh gibi oldumErkek bebek anneyi güzelleştirir bambaşka yapar
Kız da tam tersi olur derler yüzde lekelenme filan çok olurmuş bakalım görcez
Büyük kızımda 20 kilo almıştım belki bikac da fazla. 46 kilo ile hamile kaldımBayağısı gider ya birazı da verilir artık bişey olmaz ben felaket senaryolarından korkuyordum 20 30 kilo alınıyor diye korkutmuşlardı
Ben de aynı şekilde geceleri uyku yok sabah 6-7 gibi anca sızıyorum.Oğluma hamileyken çok rahat enerjiktim doğumdan 1 gün önce pazara bile gitmiştimMide yanmamdan yatamiyorum
Genetiği falan bilmem ama çocuktan çocuğa bile değişiyor, 2. Hamileliğim şuan ama ilk hamileliğim çok rahattı dehşet enerji vardı hiç oturmuyordum hoşşşşş erken doğurdum sonuç olarak ama çok rahat bir hamilelik geçirmiştim..Bence bu da biraz genetik biraz da yapıyla alakalı. Gelinimiz kız doğurdu maşallah bir enerji geldi ne ağrı ne bulantı her zamankinden de sağlıklı hissetti kendini. Annesi de öyleymiş ablası da. Ben neden anneme çekmedim ki acaba
Genetiği falan bilmem ama çocuktan çocuğa bile değişiyor, 2. Hamileliğim şuan ama ilk hamileliğim çok rahattı dehşet enerji vardı hiç oturmuyordum hoşşşşş erken doğurdum sonuç olarak ama çok rahat bir hamilelik geçirmiştim..
Bu ikinci hamilelik hep ağrı sızı bulantı halsizlik ne ararsan var şuan yatıyorum zaten ağrılarım olduğu içinRabbime bin şükür sağlık versin hepimize ama bu hamilelik benim için zor geçiyor
Mutlaka yaşta etkiliyordur ilki 28 yaş ikinci 34 yaş benim şuanYaşla mı ilgili acaba, benim ilk gebeliğim zor geliyor bana. 30 dan sonra zor geliyor olabilir belki.
Bana doktorum bir ilaç yazdi yarın elime geçecek yemekten yarım saat önce iç dedi belki faydası olur bakalımBende de bu sıra bulantı başladı ya hiç normal gelmiyor bitip sonradan geri baslaması
Ben de böyleyim. Pandemiye kadar düzenli yüzüyordum ben de. Belki benimki de bunun etkisidir.Ben de kendime nazar değdirmek istemem ama tam böyle geçiriyorum hamileliğimiArada ağır geldiği oluyor ama pek yerimde durmuyorum hakikaten
ya dedikleri gibi erkek hamileliği kolay geçiyor gerçekten ya da pilateslerimin ekmeğini yiyorum
Evet. Benim perşembe 32 doluyor, çarşamba (bugün) gidip raporu alıp okula götürmeyi düşünüyorum.Ogretmen arkadaslardan 24te izne ayrilanlar 32.hafta tekrar calisamaz raoiru alip goturmemiz gerekiyor mu
Valla kızlar yapısal yaş hepsinin etkisi var. İki kızım var ikisinin de hamileliğin de kuş gibiydim. İlkinde ztn elimin ayağımın etrafında kimse yoktu rahattım. İkincide büyük kızım vardı aralarında 2 yaş var. İkinciye hamile iken hem kusma hem çocuğun tuvalet eğitimi hem ev işleri çok yoğundum. Hatt ikincide kayınvalidemle alt üst oturuyorduk maşallah gelen giden hiç eksik olmuyordu. Doğumundan 5 gün önce kayınvalidemin babası vefat etti. Doğuma gittiğim güne kadar afedersiniz totom yer görmedi adeta. Yinede dinçtim. Ama bunda sorsanız bir bardak kaldırmaya mecalim yok. Ama öte yandan elime bakan 2 çocuk var. Mecbur yapıyorum. Bunun cinsiyet erkek. Ama ben cinsiyetten değilde hem yaş (bu arada 32 yim) olayından hemde çok ağır covit atlattım. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Bence bu da biraz genetik biraz da yapıyla alakalı. Gelinimiz kız doğurdu maşallah bir enerji geldi ne ağrı ne bulantı her zamankinden de sağlıklı hissetti kendini. Annesi de öyleymiş ablası da. Ben neden anneme çekmedim ki acaba
Bende covit oldum delta belki ondandır ya sırtım çok perişan etti beniValla kızlar yapısal yaş hepsinin etkisi var. İki kızım var ikisinin de hamileliğin de kuş gibiydim. İlkinde ztn elimin ayağımın etrafında kimse yoktu rahattım. İkincide büyük kızım vardı aralarında 2 yaş var. İkinciye hamile iken hem kusma hem çocuğun tuvalet eğitimi hem ev işleri çok yoğundum. Hatt ikincide kayınvalidemle alt üst oturuyorduk maşallah gelen giden hiç eksik olmuyordu. Doğumundan 5 gün önce kayınvalidemin babası vefat etti. Doğuma gittiğim güne kadar afedersiniz totom yer görmedi adeta. Yinede dinçtim. Ama bunda sorsanız bir bardak kaldırmaya mecalim yok. Ama öte yandan elime bakan 2 çocuk var. Mecbur yapıyorum. Bunun cinsiyet erkek. Ama ben cinsiyetten değilde hem yaş (bu arada 32 yim) olayından hemde çok ağır covit atlattım. Ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Benim de annem çocuk yaşta neredeyse doğurmuşBenim annemin de 4 çocuğu var hiç sizin gibi olmadım hamile miyim değil miyim zaten kimsenin umurunda değildi de ben de anlamadan normal insan gibi her işi yaparak geçirdim der. Bizler mi dayanıksızız nedir? Bir de ben ilk çocuğuyum 16 yaşında beni doğurmuş düşünün
Allah kolaylık versin canım hepimizeMalesef en Son aşı için aramislardi
Bende kullanıyorum magnezyum hatta soda içmeye de dikkat ediyorum ama kramp yine oluyor uykuda çok fena bişey sonrasında da ağrısı sürüyor bacağımda
+1 bu ben
Ben kizimda çok rahattim sürekli ayakta hareket halindeydim üstelik yürüyüş yasağım vardı moyomdan dolayı ama ben gezdim isyerinde hic rapor kullanmadim dogum yapacagim gune kadar çalıştım (tam çalışmaz raporu alacağım gün dogdu)
Ama bunda tam tersi erkek hep yorgunum hep yatış halindeyim zorlanıyorum nefes bile alamıyorum şimdi çalışır raporu aldım isede gidiyorum ama benim için zor geçiyor
benim de var ben en çok gece hissediyorum. uyuyamıyorum zaten doğru düzgün. sabah kalktığımda tutulmuş gibi oluyorum. ben de çalışıyorum ona bağlıyorum evde olsam bilmem nasıl olurduKızlar sırtınız agiriyor mu ? Günlük 8.5 saat oturarak çalışıyorum masa da acaba artık 32+lardayim diye mi ? Günde 2 tane magnezyum ilacı alıyorum ama sırtımdan nefes alamıyorum . Çalışan veya çalışmayan arkadaşlar ağrınız var mı sırtınız da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?