Magnezyum alıyor musun canım ?benim de var ben en çok gece hissediyorum. uyuyamıyorum zaten doğru düzgün. sabah kalktığımda tutulmuş gibi oluyorum. ben de çalışıyorum ona bağlıyorum evde olsam bilmem nasıl olurdu
10 kg oldu toplamdaKilolar aliniyor mu kizlar hep birlikte aliyoruz di mi?
5.6 almışımKilolar aliniyor mu kizlar hep birlikte aliyoruz di mi?
8 ben 3 haftadır sabit. Sonrası ne olur bilemiyorum. Çatlak şans işi son hafta çatladım diyen var. Benim devasa göbekte henüz çatlak yok. Yağlanmaya devam.5.6 almışımson haftalarda çok kilo alınıyor deyip korkutuyorlar beni, kilodan değil çatlamaktan tırsıyorum
merve sen kaçtan sonra sabit kaldın hangi hafta kaçta sabitledin
evet alıyorum günde 1 kez. haftaya cuma kontrolüm var 32 olucam çalışabilir raporu alıcam o zaman sorcam 2 ye cıkarayım mı diyeMagnezyum alıyor musun canım ?
Lierac kullandim. Zeytinyagi surdum. Ama her dustan sonra bebeyagi da surme aliskanligimda var hamile olsamda olmasamdaÖncesinde hiç belirti hissetmedin mi? Kaşıntı, kuruluk, hafif denk dönmesi falan?
Bir de düzenli sürdüğün bir krem/yağ var mıydı?
Olabilir cnm. Bende de sırt ağrısı çokBende covit oldum delta belki ondandır ya sırtım çok perişan etti beni
Gayet güzel. Benim de yarın görüş günü. Tekrar 2 hafta sonraya mı çağırdı?Kontrolden geldik şimdi 33+0 ama 33+6 çıktı Kilo 2300 boy 46 Cm dedi normal olması gerektiği gibi dedi
29 veya 30 kasım ameliyat tarihi verdi süpriz olmazsa ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi
Kilo bir ayda 1.5 Kilo almışım ama öncesinde çok aldım 16 Kilo toplamda
Doktorum yemenezlik yapma olsun verirsin iki çocukla uğraşırken dedi
Sen özele mi gidiyosun? Ben devlete gidiyorum sordum doktora aksi bi durum olmadıkça 37-38 i görmek istiyoruz dedi. İnşallah görürüzBana da bilgi verirmiisin cnm sorduktan sonra .. Acaba benim doktorum mu beni korkuttu diye merak ediyorum.
Bunun aynisi bendede var daha once dusme vs olduysa hamileyken ozellikle eski kemik zedelenmeleri cok agrirmis oyle demisti doktorBenim sirtim agrimiyor ama vajina popo arasinda bulunan bir kemik inanilmaz agriyor. Yururken sikinti yok. Ama oturup kalkarken, yatarken sagdan sola dondugumde inanilmaz aciyor
Ayagim burkulmuştu ama bunun onla alakasi var midir ki baska düşme yaşamadimBunun aynisi bendede var daha once dusme vs olduysa hamileyken ozellikle eski kemik zedelenmeleri cok agrirmis oyle demisti doktor
Evet cnm özele gidiyorum.. Benimde cumartesi kontrolüm var ama başka bir özel kliniği olan bi doktor buldum onada gidicem aynı gün... bende yazarım buraya netleştiğinde..Sen özele mi gidiyosun? Ben devlete gidiyorum sordum doktora aksi bi durum olmadıkça 37-38 i görmek istiyoruz dedi. İnşallah görürüz
Masallah canim son 1 ay kaldi diyelim cabucak gecerKontrolden geldik şimdi 33+0 ama 33+6 çıktı Kilo 2300 boy 46 Cm dedi normal olması gerektiği gibi dedi
29 veya 30 kasım ameliyat tarihi verdi süpriz olmazsa ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi
Kilo bir ayda 1.5 Kilo almışım ama öncesinde çok aldım 16 Kilo toplamda
Doktorum yemenezlik yapma olsun verirsin iki çocukla uğraşırken dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?