2021 Aralık Anneleri

5.6 almışım son haftalarda çok kilo alınıyor deyip korkutuyorlar beni, kilodan değil çatlamaktan tırsıyorum
merve sen kaçtan sonra sabit kaldın hangi hafta kaçta sabitledin
8 ben 3 haftadır sabit. Sonrası ne olur bilemiyorum. Çatlak şans işi son hafta çatladım diyen var. Benim devasa göbekte henüz çatlak yok. Yağlanmaya devam.

Öncesinde hiç belirti hissetmedin mi? Kaşıntı, kuruluk, hafif denk dönmesi falan?
Bir de düzenli sürdüğün bir krem/yağ var mıydı?
Lierac kullandim. Zeytinyagi surdum. Ama her dustan sonra bebeyagi da surme aliskanligimda var hamile olsamda olmasamda

Benim sirtim agrimiyor ama vajina popo arasinda bulunan bir kemik inanilmaz agriyor. Yururken sikinti yok. Ama oturup kalkarken, yatarken sagdan sola dondugumde inanilmaz aciyor

Kontrolden geldik şimdi 33+0 ama 33+6 çıktı Kilo 2300 boy 46 Cm dedi normal olması gerektiği gibi dedi
29 veya 30 kasım ameliyat tarihi verdi süpriz olmazsa ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi dedi
Kilo bir ayda 1.5 Kilo almışım ama öncesinde çok aldım 16 Kilo toplamda
Doktorum yemenezlik yapma olsun verirsin iki çocukla uğraşırken dedi

Gayet güzel. Benim de yarın görüş günü. Tekrar 2 hafta sonraya mı çağırdı?

Benim sirtim agrimiyor ama vajina popo arasinda bulunan bir kemik inanilmaz agriyor. Yururken sikinti yok. Ama oturup kalkarken, yatarken sagdan sola dondugumde inanilmaz aciyor
Bunun aynisi bendede var daha once dusme vs olduysa hamileyken ozellikle eski kemik zedelenmeleri cok agrirmis oyle demisti doktor

Sen özele mi gidiyosun? Ben devlete gidiyorum sordum doktora aksi bi durum olmadıkça 37-38 i görmek istiyoruz dedi. İnşallah görürüz
Evet cnm özele gidiyorum.. Benimde cumartesi kontrolüm var ama başka bir özel kliniği olan bi doktor buldum onada gidicem aynı gün... bende yazarım buraya netleştiğinde..

Masallah canim son 1 ay kaldi diyelim cabucak gecer

Kontrolüm vardı bugün 32+6
kilosu 2.200
boyu 44-45 arası çıktı herşey yolunda
inşallah 38de doğururumda benimkide yay burcu olsun cok istiyorum acele edip akrep olmasın koç la anlaşamazmıs eşimde bende koçuz evin halini düşünemedim
Buarada diyet yaptıgım için kilo almamışım 68im 1aydır toplamda 13 kilo almış oldum şuana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…