- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Hadi bakalım senin minnos kaç Kilo olduGayet güzel. Benim de yarın görüş günü. Tekrar 2 hafta sonraya mı çağırdı?
31+6da 2145di bakalımHadi bakalım senin minnos kaç Kilo olduevet iki hafta sonra gel dedi
Yaa yerim
Aaa almalısınYaa yerim
Bende hic toka falan almadim
Ahh keltoş olursaAaa almalısın
Ben şuan 6 kilodayım ama çatladım5.6 almışımson haftalarda çok kilo alınıyor deyip korkutuyorlar beni, kilodan değil çatlamaktan tırsıyorum
merve sen kaçtan sonra sabit kaldın hangi hafta kaçta sabitledin
Maşallah hayırlısı olsun ne güzel tarihler aynı denk gelirseKızlarbebemin yüzünü gördüm neyse ki doktorum çok inatçı bayağı uğraştı fotosunu da videosunuda aldık . Minik burunlu prensesim
31+6 imiş ben 32 sanıyordum 43 cm ,2kg . Doktorum Aralık 1 gibi alırız dedi 38.haftada tambenim eşim 2 Aralık doğumlu ,eşimde yanımda idi doktorumuza hocam 2 Aralık olsun dedik o da Allah'ın izni ile o vakitte alacağını söyledi kocamda kızımda yay burcu olacağı zaten kesindi ama ben 2 Aralık istiyordum ki kızımın doğum günü babası ile aynı olsun babasını gümbürtüye götürmek için ayriyeten bel ve sırt ağrımı söyledim magnezyum a devam , coraspin i de bugün bırakmış oldum,aslında haftaya yine kontrol istediğini söyledi ancak bana uygun ise yoksa 35 e girmeden önce gel dedi kontrole ,buarada nst için de 35 ve sonrasını uygun gördüğünü iletti doktorum
Hep kel kalmayacak ki olsunAhh keltoş olursa
Kuzum maşallah seninkine deMaşallah hayırlısı olsun ne güzel tarihler aynı denk gelirseben bugün girdim nst ye 32+6yım sıkıntı cıkmadı şükür. Bide Ecoprin i sordum oda 10gün sonra geldiğinde keseriz dedi yani 34ü doldurunca. Bu kan sulandırıcı için hepsi farklı söylüyo demekki.
Haa doğrudur benim gecen hafta sancım cıktıgı için tekrar bakmış olabilir tedbir amaçlıKuzum maşallah seninkine deaslında bence kan pıhtılaşma testi sonucuna göre söylüyorlar gibime geldi ,çünkü ben gebeliğin ilk başındaki aylarımda ilk 4 ay 3 ayrı doktora bilerek muayane oluyordum hepsi çok fazla pıhtılaşma riskim yok diye onemsemediler sonrasında bu doktora devam ettim hep diğerlerini bırakıp doktorumda 32 ye dek devam edelim dedi bugünde defalarca daha icmememi iletti . Nst ye doktorum eğer hastanın durumunda rahatsızlıklar görüyorsa sokuyor ben bunu anlamadım,ben sormadım kendisi özellikle 35 sonrası nst ye alicam dedi .
Doktorum evhamlı olduğumu biliyor , ona göre davranıyor sormasamda nst yi vs herşeyi kendisi söyledi. Coraspine ben biraz geç başladım 24.haftada filan o zamanda demişti 32 de bırakacaksın diye ,bugünse defaten uyardı ki daha içme . Ama işte sanırım şu heterizigot ve homozigotların hangi gen üstünde baskın olması ile ilgili . Yoksa senin dediğin gibi 34 kere dek kullanani biliyorum canımHaa doğrudur benim gecen hafta sancım cıktıgı için tekrar bakmış olabilir tedbir amaçlısıkıntı olmayanda gerek görmeyebilirler dediğin gibi
Bende 10 kasımda bırakacakmisim ecopirini igneye devam 34 u doldurmuş oluyorumMaşallah hayırlısı olsun ne güzel tarihler aynı denk gelirseben bugün girdim nst ye 32+6yım sıkıntı cıkmadı şükür. Bide Ecoprin i sordum oda 10gün sonra geldiğinde keseriz dedi yani 34ü doldurunca. Bu kan sulandırıcı için hepsi farklı söylüyo demekki.
Bende hamilelikle ilgili bir kitap var hormonlarla ilgili olduğu yazıyor. Ben de çok kilo almadan çatladım çünkü.Ben şuan 6 kilodayım ama çatladımhızlı da almıyorum kilo ama çok ani bir şekilde oleu çatlama hiç anlamadım bile. Bence kilo ile de çok alakası yok
Ben yarin son kez aspirin icecegimBende 10 kasımda bırakacakmisim ecopirini igneye devam 34 u doldurmuş oluyorum
Bazı günler yağlanmayı unutuyorum kazara o ara çatlarsam çok üzülürümBen şuan 6 kilodayım ama çatladımhızlı da almıyorum kilo ama çok ani bir şekilde oleu çatlama hiç anlamadım bile. Bence kilo ile de çok alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?