2021 Aralık Anneleri

Bazı günler yağlanmayı unutuyorum kazara o ara çatlarsam çok üzülürüm dediğine göre yapısal olabilir bilemedim
Valla son günlerde günde 3 4 yağlanıyorum hala çatlıyorum ama devam et bence tamamen yapıyla ilgili yada yapına uygun bir ürün bulmakla

2 günde 1 sadece duştan sonra yağlanıyorum. Toplam 6 kg aldım ama karnım kız karnı baya var. Çok şükür çatlamadım şimdilik. Kuruluk ve gerginlikte yok.

Ay masallah sonunda nazli kiz yuzunu gosterdidogum tarihi babasiyla ayni olmasi ne guzel

Aralık annesiyken,birden ekim annesi oldum. Pazartesi günü 33+4’te yavrucuklar doğdu.
Hepinize sağlıklı bir hamilelik , kolay doğumlar diliyorum Uzun zamandır topiği takip edemiyordum. umarım herkes iyidir
Gozun aydin cnmm sen nasil oldun eve ciktinmibebisler nasil

Aralık annesiyken,birden ekim annesi oldum. Pazartesi günü 33+4’te yavrucuklar doğdu.
Hepinize sağlıklı bir hamilelik , kolay doğumlar diliyorum Uzun zamandır topiği takip edemiyordum. umarım herkes iyidir
Maşallah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ,bnmde sancılarım arttı sanırım benimki de durmayacak artık

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah

Sağlıkla büyüsünler
Nasıl oldun yürümeye başladın mı rahat mısın?

Valla son günlerde günde 3 4 yağlanıyorum hala çatlıyorum ama devam et bence tamamen yapıyla ilgili yada yapına uygun bir ürün bulmakla
Ben yağlanıp göbeğimi streç filmle sarıyorum hemen kıyafetlerime bulaşmasın diye. Böyle olunca gün boyu nemli kalıyor ve ekstra yağlamaya gerek kalmıyor. Ama sıkı değil tabi bol bi şekilde

Ben yağlanıp göbeğimi streç filmle sarıyorum hemen kıyafetlerime bulaşmasın diye. Böyle olunca gün boyu nemli kalıyor ve ekstra yağlamaya gerek kalmıyor. Ama sıkı değil tabi bol bi şekilde
Senin niye kilo almadığın anlaşıldı

Gozun aydin cnmm sen nasil oldun eve ciktinmibebisler nasil
Yok henüz hastanedeyim. Sanırım cuma çıkacağım. Tansiyonum hala biraz yüksek.
Bebecikler maşallah iyi oğlanda hafif sarılık başlamış ama mavi ışık terapisi yapıyorlar. Onun dışında çok şükür yolunda her şey . 3-4 hafta küvezde kalacaklar ama sağlıklı olsunlar büyüsünler de ne yapayım .
Sen de nasıl gidiyor

Hele okusun herkes canlar. Muhteşem notlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…