2021 Aralık Anneleri

Insalllah sen de bir an once toparlanirsin vakit cabucak gecer cnm buyusunler kontrol altinda sonra evinde iki minnos olcak artikben de iyi cnm bir degsklik yok

Akacak kan damarda durmuyor
Biraz daha kalsalar iyi ama korkmayın gelseler bile allahın izniyle toparlarlar hemen
Valla öyle ,durmaynca durmuyor . İnşallah ne kadar küvezde kalacaklar belli mi peki .

3-4 hafta . Sağlıklılar çok şükür , nefes desteklerine filan ihtiyaçları yok kendileri yapıyorlar fakat kilo almaları gerekmiş.
Oğlan 1490 g - 42 cm
Kız 2100 g - 45 cm
Masallah cok iyi canim cok kisa sürede toparlanirlar onemli olan solunum

Maşallah maşallah , benimki de 1744 gr daha
Hiç korkmayın bu saatten sonra doğsalar da bir sıkıntı olma ihtimali düşük
Bugün eşime bir hasta gelmiş zamanında 32 haftalıkken doğmuş ve anne karnında da gelişim geriliği varmış 800 gr küsürlerde doğmuş şu an taş gibi bir çocuk dedi

Yaa öyle mii maşallah . İnsan korkuyor engel olamıyorum arada ağlıyorum sonra diyorum dr a diyim alsın artık dengesiz duygular içerisindeyim

Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben

Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Ayaklari asagida olabilir o hisse eger igne batirir gibi bana olmustu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…