- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Insalllah sen de bir an once toparlanirsin vakit cabucak gecer cnm buyusunler kontrol altinda sonra evinde iki minnos olcak artikYok henüz hastanedeyim. Sanırım cuma çıkacağım. Tansiyonum hala biraz yüksek.
Bebecikler maşallah iyi oğlanda hafif sarılık başlamış ama mavi ışık terapisi yapıyorlar. Onun dışında çok şükür yolunda her şey . 3-4 hafta küvezde kalacaklar ama sağlıklı olsunlar büyüsünler de ne yapayım .
Sen de nasıl gidiyor
Akacak kan damarda durmuyorMaşallah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ,bnmde sancılarım arttı sanırım benimki de durmayacak artık
3Insalllah sen de bir an once toparlanirsin vakit cabucak gecer cnm buyusunler kontrol altinda sonra evinde iki minnos olcak artikben de iyi cnm bir degsklik yok
Valla öyle ,durmaynca durmuyor . İnşallahAkacak kan damarda durmuyor
Biraz daha kalsalar iyi ama korkmayın gelseler bile allahın izniyle toparlarlar hemen
Insallah en hayirli zamanda gelecek canim bebisinİnşallah
İnşallahiğne ve hap ile devam şuan. Yatış devam şmdlik zaten eve gitmeye de korkyrum sancıları hissedemiyorum kasılma oluyor sadece ağrım yok
Yaaa inanmiyorumm ucuz gibi oldu desene3evde bir tane daha var 2,5 yaşında
Hahah dimi bi ara zayıflamak için öyle şeyler yapanlar vardıSenin niye kilo almadığın anlaşıldı
3-4 hafta . Sağlıklılar çok şükür , nefes desteklerine filan ihtiyaçları yok kendileri yapıyorlar fakat kilo almaları gerekmiş.Valla öyle ,durmaynca durmuyor . İnşallahne kadar küvezde kalacaklar belli mi peki .
İnşallah canm hepimizinki vaktinde sağlıkla gelsinInsallah en hayirli zamanda gelecek canim bebisin
Bakırköy bir ki üç .. ziyaretime gelirsiniz artıkYaaa inanmiyorumm ucuz gibi oldu desene
Masallah cok iyi canim cok kisa sürede toparlanirlar onemli olan solunum3-4 hafta . Sağlıklılar çok şükür , nefes desteklerine filan ihtiyaçları yok kendileri yapıyorlar fakat kilo almaları gerekmiş.
Oğlan 1490 g - 42 cm
Kız 2100 g - 45 cm
Maşallah maşallah , benimki de 1744 gr daha3-4 hafta . Sağlıklılar çok şükür , nefes desteklerine filan ihtiyaçları yok kendileri yapıyorlar fakat kilo almaları gerekmiş.
Oğlan 1490 g - 42 cm
Kız 2100 g - 45 cm
Hiç korkmayın bu saatten sonra doğsalar da bir sıkıntı olma ihtimali düşükMaşallah maşallah , benimki de 1744 gr daha
Yaa öyle mii maşallah . İnsan korkuyor engel olamıyorum arada ağlıyorum sonra diyorum dr a diyim alsın artıkHiç korkmayın bu saatten sonra doğsalar da bir sıkıntı olma ihtimali düşük
Bugün eşime bir hasta gelmiş zamanında 32 haftalıkken doğmuş ve anne karnında da gelişim geriliği varmış 800 gr küsürlerde doğmuş şu an taş gibi bir çocuk dedi
Doktorum 1 kilonun üstüne çıktıkları Zamann korkmayın dedi. O kadar güçlüler ki (!) Allahın izniyle toparlarlar.Maşallah maşallah , benimki de 1744 gr daha
Ayaklari asagida olabilir o hisse eger igne batirir gibi bana olmustu?Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Yok cnm benim her kontrolumde kafasi asagidaydi bebegin.. igne batması gibi degil keske oyle olsa az daha zorlasa cikcak hissi var acayip bi zönkleme var yaAyaklari asagida olabilir o hisse eger igne batirir gibi bana olmustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?