Tekmeliyodur. Susuz kasılmasız doğmaz korkma.Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Sanci gibiyse nst gireblrsn acilYok cnm benim her kontrolumde kafasi asagidaydi bebegin.. igne batması gibi degil keske oyle olsa az daha zorlasa cikcak hissi var acayip bi zönkleme var ya
Beni de suan tek rahatlatan o su yok kasilma yok sukurTekmeliyodur. Susuz kasılmasız doğmaz korkma.
Sancı da degil bu acayip bi anlik zönklüyorSanci gibiyse nst gireblrsn acil
O zaman hareketi rahatsız ediyor cnm :)benim de ayaklar rahatsiz ediyordu vuruncaSancı da degil bu acayip bi anlik zönklüyor
Umarim cok hareket ettigi icindir
Offf valla cok zorluyor günlük yarım saat mola vermiyor cocuk surekli hareket halinde ve siddetli.. dönüyormu acaba ayaklar mi ki asagidakiO zaman hareketi rahatsız ediyor cnm :)benim de ayaklar rahatsiz ediyordu vurunca
Ben de cok bilmiuom yasiyoruz belki deBiri bana şu kasılmayı tarif etsin nolur
Ben bi kaç kez yaşadım ama emin olmak istiyorum. Ya doktor bana yarın sorar da ben bilemezsem.
Aay aman beeBen de cok bilmiuom yasiyoruz belki de
Nst hic girdin mi bir sorun yoksa 2 hafta sonra diyebilirAay aman beeAcaba bana yarın artık haftalık gel der mi?
Geçen gidişte girmiştim. Nasılbu kısmı kaçırırsınNst hic girdin mi bir sorun yoksa 2 hafta sonra diyebilir
Pardon cnm bunda da girersin duruma gore belli olur bakalm haftada da cagrablrGeçen gidişte girmiştim. Nasılbu kısmı kaçırırsın
İnşallah . Ben cumadan beri hastanedym. Ondan önce de 9 unda yatıp 12sinde çıkmıştım. 9 unda 1 cm açıklık var denildi. Sonra kendi dr uma geldö haftam daha küçük olduğu için bidaha bakmadı rahim ağzı uzunluğuna bakıyor sürekli . Oda şuan 3 lerdeDoktorum 1 kilonun üstüne çıktıkları Zamann korkmayın dedi. O kadar güçlüler ki (!) Allahın izniyle toparlarlar.
Siz hastanede misiniz peki ? Açılma filsn mı var ?
Ceza alırsın valla bilemezsenBiri bana şu kasılmayı tarif etsin nolur
Ben bi kaç kez yaşadım ama emin olmak istiyorum. Ya doktor bana yarın sorar da ben bilemezsem.
Ay çok fenaCeza alırsın valla bilemezsen
Ay benim de dişim ağrıyor yaa
Doktora gittim de bi tane derin çürüğün bar ama bi şey yapamayız dedi
Bi de dişlerimi sıkıyorum diye gece plağı hazırlamaya karar verdi
Şu son 1 aydır keyifli 2 günüm geçmedi ha üst üsteAy çok fena
Tam olarak göbek deliğinin etrafında top gbi olması ve sert olması. Tamamen yuvarlak ve sertBiri bana şu kasılmayı tarif etsin nolur
Bak benim şu an oluyorBiri bana şu kasılmayı tarif etsin nolur
Benim 1 haftadır göbeğimin altı sertleşiyor ama top gibi değil genel bi sertlik ve ağrı. Artı belimden vuruyor arada. Sürekli değil ama ayakta kalırsam ara ara geliyor. Yarın kontrolüm var soracağım.Tam olarak göbek deliğinin etrafında top gbi olması ve sert olması. Tamamen yuvarlak ve sert
Bedeveye konu aç rahatlarsın çok nazar oldum helpŞu son 1 aydır keyifli 2 günüm geçmedi ha üst üste
Nazar mı oldum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?