2021 Aralık Anneleri

Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Tekmeliyodur. Susuz kasılmasız doğmaz korkma.

Doktorum 1 kilonun üstüne çıktıkları Zamann korkmayın dedi. O kadar güçlüler ki (!) Allahın izniyle toparlarlar.
Siz hastanede misiniz peki ? Açılma filsn mı var ?
İnşallah . Ben cumadan beri hastanedym. Ondan önce de 9 unda yatıp 12sinde çıkmıştım. 9 unda 1 cm açıklık var denildi. Sonra kendi dr uma geldö haftam daha küçük olduğu için bidaha bakmadı rahim ağzı uzunluğuna bakıyor sürekli . Oda şuan 3 lerde

Biri bana şu kasılmayı tarif etsin nolur
Ben bi kaç kez yaşadım ama emin olmak istiyorum. Ya doktor bana yarın sorar da ben bilemezsem.
Ceza alırsın valla bilemezsen

Ay benim de dişim ağrıyor yaa
Doktora gittim de bi tane derin çürüğün bar ama bi şey yapamayız dedi
Bi de dişlerimi sıkıyorum diye gece plağı hazırlamaya karar verdi

Ay çok fena

Biri bana şu kasılmayı tarif etsin nolur
Ben bi kaç kez yaşadım ama emin olmak istiyorum. Ya doktor bana yarın sorar da ben bilemezsem.
Tam olarak göbek deliğinin etrafında top gbi olması ve sert olması. Tamamen yuvarlak ve sert

Tam olarak göbek deliğinin etrafında top gbi olması ve sert olması. Tamamen yuvarlak ve sert
Benim 1 haftadır göbeğimin altı sertleşiyor ama top gibi değil genel bi sertlik ve ağrı. Artı belimden vuruyor arada. Sürekli değil ama ayakta kalırsam ara ara geliyor. Yarın kontrolüm var soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…