Heh tamam bildim. Dün gösterdim tam göbeğim çıplakken kocama ay beni korkutma diyoBak benim şu an oluyortaş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi parmağınla bastırsan da içe batmıyor kas gibi sonra gevşiyor tekrar
Acilmadan ziyade sanki bebek alta doğru hareket halinde iken hava varmiscasina bir dalgalanma olup kapanıyor vajina demi ?Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Yalancı kasılmadır o zman ama tabi muhakkak sorunBenim 1 haftadır göbeğimin altı sertleşiyor ama top gibi değil genel bi sertlik ve ağrı. Artı belimden vuruyor arada. Sürekli değil ama ayakta kalırsam ara ara geliyor. Yarın kontrolüm var soracağım.
Benim kafası aşağıda geçen aydan beri bu his birkaç günde bir oluyoe ,geçen ayda doktoruma söyledim normal dedi hepsi magnezyum u artırdı buna göre günde 2 ye aldı . Başka bişey demedi halen daha o durumun var hatta biraz önce oldu sürekli olmasa da 2,3 günde bunu hissediyorum 2 aydır sanki alttan bişey oluyo gibi ama tam bebek hareket halinde ikenOfff valla cok zorluyor günlük yarım saat mola vermiyor cocuk surekli hareket halinde ve siddetli.. dönüyormu acaba ayaklar mi ki asagidaki
Kafa aşagıdaysa baskı olabilir Bnde oluyor ama sancıda olur bebek gelmeye çalışsa eğer çoksa acile git istersen şüphede kalmaKızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Senin kafa aşağıda ya sırtı da olabilir bnm göbek deliği üstü taş gibi meğer sırtıymışBak benim şu an oluyortaş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi parmağınla bastırsan da içe batmıyor kas gibi sonra gevşiyor tekrar
Senin bebe ayaklar mı aşağıda kafa mıBenim 1 haftadır göbeğimin altı sertleşiyor ama top gibi değil genel bi sertlik ve ağrı. Artı belimden vuruyor arada. Sürekli değil ama ayakta kalırsam ara ara geliyor. Yarın kontrolüm var soracağım.
Noldu ki bi sorun mu olduBabyjem den tarak ya da set alan var mı?
Kılları dökülüyo ya fırçanın. Tek benimki mi böyle diye merak ettim.Noldu ki bi sorun mu oldu
Bn almadım tarak tek tırnak makası alcam bn oğlumda tırnak makası törpü 6 ay kullanmadım ağzımla koparıyordum uyurken hiç hissetmezdi yumuşak ya tak kopardı
Alla alla yorumlara bak bakim belki dökülür sonra düzelirKılları dökülüyo ya fırçanın. Tek benimki mi böyle diye merak ettim.
Yıkadım biraz yolakladım dökülecekler varsa dokülsün diyeAlla alla yorumlara bak bakim belki dökülür sonra düzelir
Kız onu niye yıkadın belki su deydi ondan döküldüYıkadım biraz yolakladım dökülecekler varsa dokülsün diyeen son hala dökülüyodu durulayıp koydum kenara.
Hayır önceden de dökülüyodu. Ya yıkanmamış şeyi nasıl değdirebilirim bebemeKız onu niye yıkadın belki su deydi ondan döküldü
Ay öyledir inşallah yoksa beni ürkütmeye başladı şu anSenin kafa aşağıda ya sırtı da olabilir bnm göbek deliği üstü taş gibi meğer sırtıymış
Bundan mı bebişimBabyjem den tarak ya da set alan var mı?
Heh aynen. Aç bakiim.Bundan mı bebişim Eki Görüntüle 2937171
Açtım tek tük dökülüyor yıkayıp geliyorumHeh aynen. Aç bakiim.
Rezalet ya benim cocuk kara olur kesin saçın araları hep tarak kılı dolacak. Ay yavrum benim yazık ya. Neyse ümidim fırca değil de direkt taraklık olacak kadar saçlı doğması.Açtım tek tük dökülüyor yıkayıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?