2021 Aralık Anneleri

Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Acilmadan ziyade sanki bebek alta doğru hareket halinde iken hava varmiscasina bir dalgalanma olup kapanıyor vajina demi ?

Benim 1 haftadır göbeğimin altı sertleşiyor ama top gibi değil genel bi sertlik ve ağrı. Artı belimden vuruyor arada. Sürekli değil ama ayakta kalırsam ara ara geliyor. Yarın kontrolüm var soracağım.
Yalancı kasılmadır o zman ama tabi muhakkak sorun

Offf valla cok zorluyor günlük yarım saat mola vermiyor cocuk surekli hareket halinde ve siddetli.. dönüyormu acaba ayaklar mi ki asagidaki
Benim kafası aşağıda geçen aydan beri bu his birkaç günde bir oluyoe ,geçen ayda doktoruma söyledim normal dedi hepsi magnezyum u artırdı buna göre günde 2 ye aldı . Başka bişey demedi halen daha o durumun var hatta biraz önce oldu sürekli olmasa da 2,3 günde bunu hissediyorum 2 aydır sanki alttan bişey oluyo gibi ama tam bebek hareket halinde iken

Babyjem den tarak ya da set alan var mı?

Kızlar önemli bisey sormam lazim ...
5 dkkadir bebek surekli hareket ediyor ve ozel bolgem de bi his oluyor acıma gibi sanki o acımayla beraber açılıyor o bolge gibi hissediyorum...
Oldumu sizde bu his korkmaya basladim ben
Kafa aşagıdaysa baskı olabilir Bnde oluyor ama sancıda olur bebek gelmeye çalışsa eğer çoksa acile git istersen şüphede kalma

Bak benim şu an oluyor taş gibi sertleşiyor toplanıyor gibi parmağınla bastırsan da içe batmıyor kas gibi sonra gevşiyor tekrar
Senin kafa aşağıda ya sırtı da olabilir bnm göbek deliği üstü taş gibi meğer sırtıymış

Benim 1 haftadır göbeğimin altı sertleşiyor ama top gibi değil genel bi sertlik ve ağrı. Artı belimden vuruyor arada. Sürekli değil ama ayakta kalırsam ara ara geliyor. Yarın kontrolüm var soracağım.
Senin bebe ayaklar mı aşağıda kafa mı
Belki sırtı totısudur
Olmadı bi nst yapar sana

Babyjem den tarak ya da set alan var mı?
Noldu ki bi sorun mu oldu
Bn almadım tarak tek tırnak makası alcam bn oğlumda tırnak makası törpü 6 ay kullanmadım ağzımla koparıyordum uyurken hiç hissetmezdi yumuşak ya tak kopardı

Noldu ki bi sorun mu oldu
Bn almadım tarak tek tırnak makası alcam bn oğlumda tırnak makası törpü 6 ay kullanmadım ağzımla koparıyordum uyurken hiç hissetmezdi yumuşak ya tak kopardı
Kılları dökülüyo ya fırçanın. Tek benimki mi böyle diye merak ettim.

Kızlar bugün ilk nst'mi oldum. Sonuç normal dedi doktor ama ben hiçbir şey anlamadım. Fotoğrafını çekmiştim. Anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20211020_214252.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 58
Açtım tek tük dökülüyor yıkayıp geliyorum
Rezalet ya benim cocuk kara olur kesin saçın araları hep tarak kılı dolacak. Ay yavrum benim yazık ya. Neyse ümidim fırca değil de direkt taraklık olacak kadar saçlı doğması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…