Sancın yok güzel.Kızlar bugün ilk nst'mi oldum. Sonuç normal dedi doktor ama ben hiçbir şey anlamadım. Fotoğrafını çekmiştim. Anlayan var mı?
Ayyy inşallah saçlı bebeklere bayılıyorumRezalet ya benim cocuk kara olur kesin saçın araları hep tarak kılı dolacak. Ay yavrum benim yazık ya. Neyse ümidim fırca değil de direkt taraklık olacak kadar saçlı doğması.
Yok yok seninkinde de vardır sorunAyyy inşallah saçlı bebeklere bayılıyorum
Merve kötü haber senin tarakta sorun var yıkadım ıslandıktan sonra hiç dökülmedi
Hayır hayır senin bebiş saçlı olacak o yüzden dökülüyorYok yok seninkinde de vardır sorun
Kel derse kocamı döverim sinirden çünkü onun genleriHayır hayır senin bebiş saçlı olacak o yüzden dökülüyorsen yarın doktora gidiyordun dimi doktora sorsana saçları var mı diye , ben bu gidişte unutmazsam soracağım ultrasonda görünüyor diyorlar
Kasılma top gibi olup adet sancısı olmasıymış dr öyle dedi Bnde onun dediğiyle kasılma olmuyorum diye avunuyorumAy öyledir inşallah yoksa beni ürkütmeye başladı şu anama sertleşip gevşiyor bebeğin hareketinden bağımsız kasılma gibi duruyor hayırlısı
Kasılma da sancı olmuyor ya en azından benm öyle sadece kasılıyorKasılma top gibi olup adet sancısı olmasıymış dr öyle dedi Bnde onun dediğiyle kasılma olmuyorum diye avunuyorum
Hahah nolur sor cok merak ettimKel derse kocamı döverim sinirden çünkü onun genleri
Benim çocuumun da babası dayısı dedeleri hep kel umarım onlara çekmezKel derse kocamı döverim sinirden çünkü onun genleri
Ufff herşey ne kadar farklı yaKasılma da sancı olmuyor ya en azından benm öyle sadece kasılıyor
Biz saçlıyız ya hele benim alnım yok alnımdan saç çıkıyoBenim çocuumun da babası dayısı dedeleri hep kel umarım onlara çekmez
Unutmam inşallah yaaHahah nolur sor cok merak ettim
Yaaaa bizde kel yok oğlum kele yakın doğmuştuBenim çocuumun da babası dayısı dedeleri hep kel umarım onlara çekmez
Unutmam inşallah yaa
Evet herkeste farklı oluyormuşUfff herşey ne kadar farklı ya
Sağsalim doğurup rahatlayalım sanada acil şifalar diliyorum
Yaaa benim ilki baya sacliydi bu da olurmu belki de kel olur bilemiomYaaaa bizde kel yok oğlum kele yakın doğmuştu
InsallahBenim çocuumun da babası dayısı dedeleri hep kel umarım onlara çekmez
Bnde yarın sorayım not alım daYaaa benim ilki baya sacliydi bu da olurmu belki de kel olur bilemiom
Ay sorun herseyi vallaBnde yarın sorayım not alım dabu da aynı olur bnce
Not alırsam soruyorum yoksa yok yaniAy sorun herseyi vallabekliyorz yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?