- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Hahhh iste tam da buuu evetttAcilmadan ziyade sanki bebek alta doğru hareket halinde iken hava varmiscasina bir dalgalanma olup kapanıyor vajina demi ?
Not al bence bakarak sor hepsini:)Not alırsam soruyorum yoksa yok yani
Agrim falan olsa hicc durmucam cnm gidicem de hic kasılma agri yok..Kafa aşagıdaysa baskı olabilir Bnde oluyor ama sancıda olur bebek gelmeye çalışsa eğer çoksa acile git istersen şüphede kalma
Ayy ne güzel ya sana çeksin inşallah aminBiz saçlıyız ya hele benim alnım yok alnımdan saç çıkıyo
şimdi nasıl gür mü saçları? İşte hiç belli olmuyorYaaaa bizde kel yok oğlum kele yakın doğmuştu
Hadi inşallah saçlı olacak bebişlerYaaa benim ilki baya sacliydi bu da olurmu belki de kel olur bilemiom
Enise de sonere de bayılırım. Bak sen de bunu izle.Aklima bu geldi izleEnis Arıkan, Instagram: "Yeni bölüm @exxen de 💫 Bal konuğum @muratboz 💙"
179K likes, 4,963 comments - enisarikan, February 19, 2021: "Yeni bölüm @exxen de 💫 Bal konuğum @muratboz 💙".www.instagram.com
Evet hareket ediyor ve alttan biyer aciliyor kapaniyor sanki bi acayip bi onceki yazdigindaki giibi..Benim kafası aşağıda geçen aydan beri bu his birkaç günde bir oluyoe ,geçen ayda doktoruma söyledim normal dedi hepsi magnezyum u artırdı buna göre günde 2 ye aldı . Başka bişey demedi halen daha o durumun var hatta biraz önce oldu sürekli olmasa da 2,3 günde bunu hissediyorum 2 aydır sanki alttan bişey oluyo gibi ama tam bebek hareket halinde iken
Bi anlık olup geçiyorsa eğer bende yaşıyorum hatta dik oturuyorsam yerimden zıplıyorum bazen, ben ayakları aşağıda diye böyle oluyor sanıyordum . Dün doktor baş aşağı duruyor dediHahhh iste tam da buuu evettt
ESkiden mi boyleymissEnise de sonere de bayılırım. Bak sen de bunu izle.
Hayaller hayatlar yaparım artık bu adam üzerinden.
En son ayaklar solda kafa sağda duruyordu ters c gibi düşün. Yani başı aşağı dönük ama dümdüz değil yan duruyor. Benimki ya kasılma ya da böbrek genişlemesi de ağrı yaparmış onun gibi bişey diye tahmin ediyorumSenin bebe ayaklar mı aşağıda kafa mı
Belki sırtı totısudur
Olmadı bi nst yapar sana
Evet. Ikibinler başı.ESkiden mi boyleymiss
Normal o zmn bnmde ayaktayken çıkıcak gibi oluyor bi de mesaneye baskı yolda bırakcam bi gün valla şurda az kaldı dişimizi sıkıcazAgrim falan olsa hicc durmucam cnm gidicem de hic kasılma agri yok..
Hemde nasıl orman valla fena gür maşallahAyy ne güzel ya sana çeksin inşallah amin
şimdi nasıl gür mü saçları? İşte hiç belli olmuyor
Hadi inşallah saçlı olacak bebişler
Maşallah kızçe de abisine çeken inşallahHemde nasıl orman valla fena gür maşallah
Kızzz bu haliEnise de sonere de bayılırım. Bak sen de bunu izle.
Hayaller hayatlar yaparım artık bu adam üzerinden.
Vay masallahEvet. Ikibinler başı.
Haha Allah korusun kiz niye benzesinKızzz bu haliAyy inşallah çocum buna benzemez hemen başında kapadım videoyu çok kötğ bu adamın bebesi de çok tatlıydı bi adama kellik bu kadar yakışır
Amin inşallah Bnm gür değil babasınında gür değil bakalım kime çekicekMaşallah kızçe de abisine çeken inşallah
Bence de çok hoş bi kel abimiz.Kızzz bu haliAyy inşallah çocum buna benzemez hemen başında kapadım videoyu çok kötğ bu adamın bebesi de çok tatlıydı bi adama kellik bu kadar yakışır
Benzicek baska artisler varÇok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?