- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
O an ki etkileşime bağlıBenzicek baska artisler var
Onun da begenenleri var napalim zevkO an ki etkileşime bağlıayy dedim kapadım videoyu
Hadi hayırlı olsun.Bu arada nihayet bavulumu hazırladım
Kızçem istediği zmn gelebilir
Bende bugün hazırladım üstümden bi yük kalktı resmenBu arada nihayet bavulumu hazırladım
Ay hayirli olsun cnm benimBu arada nihayet bavulumu hazırladım
Darısı sana canımAy hayirli olsun cnm benim
Sagol tatlim ben de elimde ne var ne yok biliyom sukur utuleme hazirlik faln yaparm bir araDarısı sana canım
Kız daha ne bekliyom yumurta kapıya dayandı hazırlasanaSagol tatlim ben de elimde ne var ne yok biliyom sukur utuleme hazirlik faln yaparm bir ara
Yap bi an önce ne olur ne olmaz,artık ağırlaşıyoruz, çok uğraştırıyor minik minikSagol tatlim ben de elimde ne var ne yok biliyom sukur utuleme hazirlik faln yaparm bir ara
Kız onu niye yıkadın belki su deydi ondan döküldü
Hayır önceden de dökülüyodu. Ya yıkanmamış şeyi nasıl değdirebilirim bebeme
Aynen ben geçen ay doktoruma dedim böyle hissediyorum o da magnezyumu sadece arttırdı 2 ye çıkardı başka bişey demedi de vermedide sanırım normal bebeğin hareketine göre birde kafası altta benim geçen aydan beri belki kafa filan zorluyodur ama seni çok çok iyi anlıyorum aynısından sana da oluyormuş demek olabiliyoEvet hareket ediyor ve alttan biyer aciliyor kapaniyor sanki bi acayip bi onceki yazdigindaki giibi..
Kiz yikadim kiyafetleri de utulemedimKız daha ne bekliyom yumurta kapıya dayandı hazırlasanaartık nolur nolmaz ya yarın bi bismillah de başla
Ee aferinKiz yikadim kiyafetleri de utulemedim
Kizimdan kalanlar yeterli gorunuyor bisi almadim pek kolay olduEe aferinyıka başla artık da ya erken gelirse kızçe napcen başla artık
Ohh ne güzel daha ne olsunKizimdan kalanlar yeterli gorunuyor bisi almadim pek kolay oldu
Yine arkadan gelme kuralını bozmuşsunBu arada nihayet bavulumu hazırladım
Biraz hayatımı kötüleyeyimBedeveye konu aç rahatlarsın çok nazar oldum help
Aa bunu hiç bilmiyordumHayır hayır senin bebiş saçlı olacak o yüzden dökülüyorsen yarın doktora gidiyordun dimi doktora sorsana saçları var mı diye , ben bu gidişte unutmazsam soracağım ultrasonda görünüyor diyorlar
Oo yine beni geçmişsinBu arada nihayet bavulumu hazırladım
Yine noldu kiBiraz hayatımı kötüleyeyim
Hangi kem gözlünün gözü değdi acaba
Kesin birinin bedduası yaklaşır gibi oldu
Aa bunu hiç bilmiyordum
Saçlı olsa söylerdi sanki ama
Bi ara bayağı midem ağrıyordu
Saçlı ondan derdi bence
Bizimki kel olabilir
Oo yine beni geçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?