- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Hadi bakalım peş peşe gidiyoruzYine arkadan gelme kuralını bozmuşsunneyse ben de genelde senden bikaç gün sonra yapıyorum bavulu bikaç güne hazırlarım demek ki
Yoo bn seviyom illa ki çıkıcak saç zateYa neden kel bebek sevmiyonuzben de kel olsun istiyorum çok seviyorum kabak kafaları hatta saçlı bebekler biraz korkutuyor beni
Yarın alıp okula vereceğimMerhaba arkadaşlar 32 haftalık olup çalışabilir raporu alanlar oldu mu kamuda Çalışanlardan?
Ya çıksın da hani ilk 3 ay çok küçükler ya saçlı olunca hani anahtarlık vardı ya saçları uzun onun gibi geliyorlarYoo bn seviyom illa ki çıkıcak saç zate
İlk zamanlar yıkamak da kolay olur yarın sor bakim kel mi değil mi bn sorcam inşallah
Amaninnnn yeni gördüm Allah yardımcın olsun dr belki izin verir bi çaresine bakılır diş çok fenaCeza alırsın valla bilemezsen
Ay benim de dişim ağrıyor yaa
Doktora gittim de bi tane derin çürüğün bar ama bi şey yapamayız dedi
Bi de dişlerimi sıkıyorum diye gece plağı hazırlamaya karar verdi
Bende kabak kafa seviyorum valla ,bugün özellikle sordum doktorumaYa neden kel bebek sevmiyonuzben de kel olsun istiyorum çok seviyorum kabak kafaları hatta saçlı bebekler biraz korkutuyor beni
Çok geçmiş olsun ama ne yapmayı düşünüyorsun daha 1 aydan fazla var ,28.haftada bir dişimi cektirdim doktorumun onayı ile , 30+2 de diğer bir dişimi kanal ve dolgu tedavisi yaptırdim adrenalinsiz ve lokal anestezi ile . İnan sorun yok devlettekiler yanasmiyo ozellerde doktor onayı istiyor .bence doktorunla görüş derim onay verirse herhangir bir sorunun yoksa onay raporunu alıp götür ve çektir ,lokal anestezi ile sadece çürük yerini uyusturuyorlar . kurşun yelekle film bile.cekildim.Ceza alırsın valla bilemezsen
Ay benim de dişim ağrıyor yaa
Doktora gittim de bi tane derin çürüğün bar ama bi şey yapamayız dedi
Bi de dişlerimi sıkıyorum diye gece plağı hazırlamaya karar verdi
Ben de yarın soriim inş keldirBende kabak kafa seviyorum valla ,bugün özellikle sordum doktorumakel mi diye kel olsa diye
Benimki geçen ay kel dedi şimdi diyo göremedim arkasını ama muhtemelen saclidir hayallerim suya düştü ben keltoş kafasına bandana takmak istiyorum amaaBen de yarın soriim inş keldir
Diş ağrısı şimdi deYine noldu ki
Hee sıra sende peş peşe takılıyoruz
Ben seviyorumYa neden kel bebek sevmiyonuzben de kel olsun istiyorum çok seviyorum kabak kafaları hatta saçlı bebekler biraz korkutuyor beni
Amaninnnn yeni gördüm Allah yardımcın olsun dr belki izin verir bi çaresine bakılır diş çok fena
Valla bn gebe kalmadan önce ilk işim dişleri yaptırdım oğlanda çok çektim diye
İkinize aynı ayna cevap vereyimÇok geçmiş olsun ama ne yapmayı düşünüyorsun daha 1 aydan fazla var ,28.haftada bir dişimi cektirdim doktorumun onayı ile , 30+2 de diğer bir dişimi kanal ve dolgu tedavisi yaptırdim adrenalinsiz ve lokal anestezi ile . İnan sorun yok devlettekiler yanasmiyo ozellerde doktor onayı istiyor .bence doktorunla görüş derim onay verirse herhangir bir sorunun yoksa onay raporunu alıp götür ve çektir ,lokal anestezi ile sadece çürük yerini uyusturuyorlar . kurşun yelekle film bile.cekildim.
Kuzum yapmalarının nedeni son aylara yakın gelindiği için annede korku,heyecandan ötürü endiselendirip kalp atışını arttırmamak bebeğin . Geçen buradan bana 35.haftada bir üye yazdı yaptirmak istiyorum vs diye sizin nasıl oldu,napabilirim diye anlattım o da halletmis. Ben devlette dişimi cektirdim doktor dan onayı alıp 28 +5 de idim o zaman , sonra diğer dişim daha fena olduğu için kanal ve dolgu tedavimide özelde hallettim ki her iki discide lokal anestezi ve adrenalinsiz yaptı kurtuldum. Hatta sana şunu diyimİkinize aynı ayna cevap vereyim
Gittiğim dişçi bi şey yapılabilir gibi konuşmadı valla
Kaderimse çekerim diye döndüm ben de
Kanal tedavisi gerekir filan dedi ama öncesinde röntgen gerek onu da yapamıyoruz dedi
Özele gittim bu arada
Bi gece plağı yapıyor işte
Belki sıkmazsam daha az rahatsız olur
Ama dişçi bi şey yapamam deyince ne diyeceğim ki ben?Kuzum yapmalarının nedeni son aylara yakın gelindiği için annede korku,heyecandan ötürü endiselendirip kalp atışını arttırmamak bebeğin . Geçen buradan bana 35.haftada bir üye yazdı yaptirmak istiyorum vs diye sizin nasıl oldu,napabilirim diye anlattım o da halletmis. Ben devlette dişimi cektirdim doktor dan onayı alıp 28 +5 de idim o zaman , sonra diğer dişim daha fena olduğu için kanal ve dolgu tedavimide özelde hallettim ki her iki discide lokal anestezi ve adrenalinsiz yaptı kurtuldum. Hatta sana şunu diyimdis cekimi kanal ve dolgu dan daha rahattı 10 saniyede çekti o kadar ki fresh çürük imiş seninki de öyle olur hiç çekinme diyecegim ama senin bulunduğun şehir sanırım küçük bir ildi belki özel çok yoktur .kanal ve dolguyu 3 seansta farklı günlerde yaptılar,çürük 10 saniyede pıt diye çekildi rahatladım .
ilk devlete gece gittim eşimle ,bana bişey yapamayız dediler dedim nasıl yapamazsiniz ben iki curukten bahsediyorum bu halde ölüyorum dedim . Dr.dan rapor ancak alırsanız yapabiliriz ama dolgu ve kanal için biz bişey yapamayız dediler . Ertesi gün doktoruma gittim doktorum durumunda bir sorun yok röntgen dahi olsa çektir beklettikce bebeğe daha kötü etkisi olur dedi kurşun yelekle vs raporu verdi , çürük olan zaten kökü içinde kalmıştı direkt ertesi gün gidip çektirdim . Kanal ve dolguyu da yine aynı rapor kağıdımi götürdüm orada onlarda hallettiler sagolsunlar biz hamilelere çekiniyorlar o doğru ama işte dis yani ne kadar bekletilir ki ,Allah yardımcın olsun ama başka dişçi hatta devlete git görüş doktorundan raporu alıp yaptır kuzum . Ben pişmanım 2 ay boyunca geçer diye beklettikce mahvoldumAma dişçi bi şey yapamam deyince ne diyeceğim ki ben?
İlla yap da denmez herhalde
İzin al yapalım diye teklif etmedi yani direkt olmaz dedi 8 aylık deyince
Ben de biraz dişiöi sıkmamın sebep olduğunu düşünüyorum
Sıktığım günden sonra ağrıyor
Sonra geçiyor 15 gün içinde filan
Çürük olsa hep ağrıması gerekmez mi
Kasım başında doktoruma randevum varilk devlete gece gittim eşimle ,bana bişey yapamayız dediler dedim nasıl yapamazsiniz ben iki curukten bahsediyorum bu halde ölüyorum dedim . Dr.dan rapor ancak alırsanız yapabiliriz ama dolgu ve kanal için biz bişey yapamayız dediler . Ertesi gün doktoruma gittim doktorum durumunda bir sorun yok röntgen dahi olsa çektir beklettikce bebeğe daha kötü etkisi olur dedi kurşun yelekle vs raporu verdi , çürük olan zaten kökü içinde kalmıştı direkt ertesi gün gidip çektirdim . Kanal ve dolguyu da yine aynı rapor kağıdımi götürdüm orada onlarda hallettiler sagolsunlar biz hamilelere çekiniyorlar o doğru ama işte dis yani ne kadar bekletilir ki ,Allah yardımcın olsun ama başka dişçi hatta devlete git görüş doktorundan raporu alıp yaptır kuzum . Ben pişmanım 2 ay boyunca geçer diye beklettikce mahvoldum
İnşallah inşallah . Hamilelikte her ağrı kötü normalde herşeyi yaptırırız ama işte bebekten ötürü bizlerde korkuyoruz ,ilaç vs olmadan . Allah yardımcın olsun inşallah ağrın daha olmaz sorunsuz atlatırsın su haftalarıKasım başında doktoruma randevum var
Ona bi sorayım o zaman bari
Yeni başladı zaten böyle fazla hali
Önceden dişlerimi sıkınca olurdu
Belki o plak da işime yarar
Umarım yarar yani
Ben aldım şu an 34 olmak üzereyim. Ama kurumum kabul etmesi ep ey sorun oldu. Nitekim ben çalışabilir raporum olduğu halde evdeyim. Gidip bozdurmam gerekecek sanırım raporu. Ya da bozdurmam kalsın oylece. Artık son üç hafta kala doğum öncesi raporumu alırım. Sizin kabul ediyorlar mı. e821213:Merhaba arkadaşlar 32 haftalık olup çalışabilir raporu alanlar oldu mu kamuda Çalışanlardan?
Masallah sizin bayagi asagida ve duzenli cikmis. Izledigim videodaki gibiKızlar bugün ilk nst'mi oldum. Sonuç normal dedi doktor ama ben hiçbir şey anlamadım. Fotoğrafını çekmiştim. Anlayan var mı?
Benim oglum asiri sacli dogdu. Kizimda oyle olsun insallahBiz saçlıyız ya hele benim alnım yok alnımdan saç çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?