2021 Aralık Anneleri

Masallah sizin bayagi asagida ve duzenli cikmis. Izledigim videodaki gibi benim ilki 50lere bugun girdigim ise 100 e kadar vurmus. Doktorlar sıkıntı gormuyor herhalde sıkca vurmasi onlar icin kale deger
O sayı nerede yazıyor? Mesela benim değerim kaç çıkmış? Düzenli olma aracılığı kaç?

Doktorlar mide ağrımasını saç ile bağdaştırmaya karşı ama sende sor bakalım ne dicek

Masallah sizin bayagi asagida ve duzenli cikmis. Izledigim videodaki gibi benim ilki 50lere bugun girdigim ise 100 e kadar vurmus. Doktorlar sıkıntı gormuyor herhalde sıkca vurmasi onlar icin kale deger
Bende dün girdim normalde hep 4 6 8 diye ilerliyordu, dün hep 25'lerde çıktı sancı. Bir kere tam Nst anında karnım sertleşti o zaman kasılmalar 70'e vurdu. Yalancı kasılma değildi galiba. Ama düzenli bir artış olmadığı için hep sabit ilerlediği için doktor nst'de bir sıkıntı olmadığını söyledi. Önemli olan düzenli aralıklarla gelmesi galiba

Maşallah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ,bnmde sancılarım arttı sanırım benimki de durmayacak artık
Ya canım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım durur sancılar bir an evvel. Bu bebişler vallahi kaç gündür yüreğimiz ağzımızda gezdiriyor bizi. Bir doğsunlar hayırlısıyla ısırılmayı hakettiler.

Bi anlık olup geçiyorsa eğer bende yaşıyorum hatta dik oturuyorsam yerimden zıplıyorum bazen, ben ayakları aşağıda diye böyle oluyor sanıyordum . Dün doktor baş aşağı duruyor dedi
Benimkide hep başaşağı duruyor her kontolde.. ama dün 1 saatten fazla sürdü o acıma hissi.

Benimki de başaşağı pozisyonda hep oyuzden bende korktum dün.. magnezyum içtim biraz rahatlar gibi oldum.. İnşallah zamanında gelirler korkutuyor böyle ağrılar beni

Bence bebek hareketleri hissettiğin şey ama doktoruna sor için rahat etsin
Doktorum bu konuda direk hastaneye çağıran cinsten oyuzden sormuyorum çok kötü olursam direk gidiyorum :)
Cumartesi kontrolum var aynısı olmazsa cumartesi gittiğimde sorucam canım.

_Citlembik_ hayırlara gelsin rüyamda doğum yapıyorum yazıyordun neden böyle bi rüya gördüm bilmiyorum da inşallah hayırlı zamanda doğar

_Citlembik_ hayırlara gelsin rüyamda doğum yapıyorum yazıyordun neden böyle bi rüya gördüm bilmiyorum da inşallah hayırlı zamanda doğar

Yaaaa hayırlara çıksın inşallah. Daha minicik bebişim az daha büyüsün teyzesii. Erken doğumdan bende çok korkuyorum. Tansiyonum çok yüksek 14/10 çıkıyor. İnşallah vaktinde sağlıkla gelir minnoşlarımız
Bu rüyanın üstüne hastane çantamı bugün tamamlayıp kapatmalıyım ben.

Hayır olsun inşallah Yaa deme tansiyon hiç tuzlu bişi yeme inşallah düşer.
Valla çok şaşırdım nasıl oldu rüyama girdi hazırla hazırla nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…