O sayı nerede yazıyor? Mesela benim değerim kaç çıkmış? Düzenli olma aracılığı kaç?Masallah sizin bayagi asagida ve duzenli cikmis. Izledigim videodaki gibibenim ilki 50lere bugun girdigim ise 100 e kadar vurmus. Doktorlar sıkıntı gormuyor herhalde sıkca vurmasi onlar icin kale deger
Doktorlar mide ağrımasını saç ile bağdaştırmaya karşı amaBiraz hayatımı kötüleyeyim
Hangi kem gözlünün gözü değdi acaba
Kesin birinin bedduası yaklaşır gibi oldu
Aa bunu hiç bilmiyordum
Saçlı olsa söylerdi sanki ama
Bi ara bayağı midem ağrıyordu
Saçlı ondan derdi bence
Bizimki kel olabilir
Oo yine beni geçmişsin
Bende dün girdim normalde hep 4 6 8 diye ilerliyordu, dün hep 25'lerde çıktı sancı. Bir kere tam Nst anında karnım sertleşti o zaman kasılmalar 70'e vurdu. Yalancı kasılma değildi galiba. Ama düzenli bir artış olmadığı için hep sabit ilerlediği için doktor nst'de bir sıkıntı olmadığını söyledi. Önemli olan düzenli aralıklarla gelmesi galibaMasallah sizin bayagi asagida ve duzenli cikmis. Izledigim videodaki gibibenim ilki 50lere bugun girdigim ise 100 e kadar vurmus. Doktorlar sıkıntı gormuyor herhalde sıkca vurmasi onlar icin kale deger
Ya canım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım durur sancılar bir an evvel.Maşallah Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ,bnmde sancılarım arttı sanırım benimki de durmayacak artık
Benimkide hep başaşağı duruyor her kontolde.. ama dün 1 saatten fazla sürdü o acıma hissi.Bi anlık olup geçiyorsa eğer bende yaşıyorum hatta dik oturuyorsam yerimden zıplıyorum bazen, ben ayakları aşağıda diye böyle oluyor sanıyordum . Dün doktor baş aşağı duruyor dedi
Evet ayaktayken daha berbat oluyor toplanıyor tek bi noktaya bir de dediğin gibi mesaneye aşırı baskı yapıyor 15 dkkada bir wcdeyim :)Normal o zmn bnmde ayaktayken çıkıcak gibi oluyor bi de mesaneye baskı yolda bırakcam bi gün valla şurda az kaldı dişimizi sıkıcaz
Benimki de başaşağı pozisyonda hep oyuzden bende korktum dün.. magnezyum içtim biraz rahatlar gibi oldum.. İnşallah zamanında gelirler korkutuyor böyle ağrılar beniAynen ben geçen ay doktoruma dedim böyle hissediyorum o da magnezyumu sadece arttırdı 2 ye çıkardı başka bişey demedi de vermedide sanırım normal bebeğin hareketine göre birde kafası altta benim geçen aydan beri belki kafa filan zorluyodur ama seni çok çok iyi anlıyorum aynısından sana da oluyormuş demek olabiliyo
Bence bebek hareketleri hissettiğin şey ama doktoruna sor için rahat etsinBenimkide hep başaşağı duruyor her kontolde.. ama dün 1 saatten fazla sürdü o acıma hissi.
Doktorum bu konuda direk hastaneye çağıran cinsten oyuzden sormuyorum çok kötü olursam direk gidiyorum :)Bence bebek hareketleri hissettiğin şey ama doktoruna sor için rahat etsin
Hmm iyi zaten 2 gün varDoktorum bu konuda direk hastaneye çağıran cinsten oyuzden sormuyorum çok kötü olursam direk gidiyorum :)
Cumartesi kontrolum var aynısı olmazsa cumartesi gittiğimde sorucam canım.
_Citlembik_ hayırlara gelsin rüyamda doğum yapıyorum yazıyordun neden böyle bi rüya gördüm bilmiyorum da inşallah hayırlı zamanda doğar
Dediğim gibi başı aşağıda olduğu için rahme baskı yapıp dalgalaniyor gibi yoksa doktorum dikkate alırdıBenimki de başaşağı pozisyonda hep oyuzden bende korktum dün.. magnezyum içtim biraz rahatlar gibi oldum.. İnşallah zamanında gelirler korkutuyor böyle ağrılar beni
Önce siz sorunDoktorlar mide ağrımasını saç ile bağdaştırmaya karşı amasende sor bakalım ne dicek
Cuma sabah randevum var sorarım benÖnce siz sorun
Mantıklı vi şet derse ben de sorarım
Sürekli saçma şeyler soruyorum çünkü
Hayır olsun inşallahYaaaahayırlara çıksın inşallah. Daha minicik bebişim az daha büyüsün teyzesii. Erken doğumdan bende çok korkuyorum. Tansiyonum çok yüksek 14/10 çıkıyor. İnşallah vaktinde sağlıkla gelir minnoşlarımız
Bu rüyanın üstüne hastane çantamı bugün tamamlayıp kapatmalıyım ben.
Bn dur sorimÖnce siz sorun
Mantıklı vi şet derse ben de sorarım
Sürekli saçma şeyler soruyorum çünkü
Senin randevu ne zamandıBn dur sorimgerçi bnm midem yanmıyor
Bunlar kafalarıyla böyle yapıyorsa eğer ya ayakları aşağıda olsaydı :)Dediğim gibi başı aşağıda olduğu için rahme baskı yapıp dalgalaniyor gibi yoksa doktorum dikkate alırdı
Bugün 13:15Senin randevu ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?