2021 Aralık Anneleri

Bnm kollarıyla kasıkları gıdıklıyor geçen elim bacağımda göbek den bişey dürtüyor tırstım Çek elini demek istiyor rahatsız ettim
2 elimi gobegime koyuyorum refleks olarak sanirim onun oldugu yere denk geliyor ve o anda sert bi sekilde illaki vuruyor sanirim haklisin cek elini diyor

2 elimi gobegime koyuyorum refleks olarak sanirim onun oldugu yere denk geliyor ve o anda sert bi sekilde illaki vuruyor sanirim haklisin cek elini diyor
Kıpır kıpırlar doğunca görcen Bnm oğlan çok hareketliydi içerde çıktı hiç durmuyor bu da onun gibi olcek

Ben öğrenmiş oldum direk sezercik istiyorum :)
Belimden amelîyat oldum olalı belden çektiğim sorunlardan ötürü asla normal doğuma yaklasamam ki o yürek bende yok yalan olmasın . Dün doktoruma diyorum belim artık agiriyor ,normal diyo hemde sen belden ameliyatlisin kaldı ki yat kalk şükret haline vs diye . Ay Allah korusun ne cektigimi ben biliyorum

E sen benden daha deli çıktın o zaman
Bak ben uslu uslu oturdum yürüyüşüme çıkıp eve dönüyorum
1 haftadır hiiiiç doktoru aramadım
Yok kız geziyom durmuyom
Oğlum ille beni de götür anne dedi kontrol randevusu aldım gelemiyor tek tabanca yola düşücem

Ben öğrenmiş oldum direk sezercik istiyorum :)
Ameliyat olduktan sonra bir kere muayane için çatal denen şeye çıktım orda bile zorlandım kaldı normal doğum . Annem halen diyo keşke normal yapabilse idin ki ne cektigimi en çok o biliyor tekerlekli sandalye de bile oturamiyordum bayiliyordum belimin acisindan

Fıtık ameliyatımı oldun ? Bende 2 fıtık var omurilik zincirimde de kayma... Ağrılarım felaket durumda magnezyum bile nafile geçirmiyor..

Valla karnımda 1 saat mola vermiyor hiç ... çıktığında da aynı olursa yandım ben
Aynı aynı merak etme hatta şöyle bişi anlatayım Bnm oğlan anaokuluna gidiyor için geçmiş uyumuşum koltuğun kenarı varya kolu oraya çıkmış Bnm uyanmamı bekliyor gözümü bi açtım tepemde aklım çıktı öyle görünce avm de durduramazdım anne nolur telefonu ver oturuyum da dinlemiş olurum derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…