Sen geçen perşembe gidebilmiş miydin ?Bugün 13:15güya oğlumu götürecektim gezisi çıktı
Dr gelme gerek yok kontrole dedi 3 hafta sonra gelirsin demişti bilemiyorum
Gitmiştim eşim ustaların başında durdu bn gittimSen geçen perşembe gidebilmiş miydin ?
Onu hatırlamıyorum bak
Bilemiyorum ama bu his bile yeteri kadar ürkütücüBunlar kafalarıyla böyle yapıyorsa eğer ya ayakları aşağıda olsaydı :)
Ayaklarıyla da göğsümü parçalıyor aşagıda olsa yolda yapıverirdikBunlar kafalarıyla böyle yapıyorsa eğer ya ayakları aşağıda olsaydı :)
Ahhh ahhhh kaburgamın midemin dili olsa da konuşsa :)Ayaklarıyla da göğsümü parçalıyor aşagıda olsa yolda yapıverirdik
Dün anladım ki normal doğuramazmısım :)Bilemiyorum ama bu his bile yeteri kadar ürkütücü
Bnm kollarıyla kasıkları gıdıklıyor geçen elim bacağımda göbek den bişey dürtüyor tırstım Çek elini demek istiyor rahatsız ettimAhhh ahhhh kaburgamın midemin dili olsa da konuşsa :)
2 elimi gobegime koyuyorum refleks olarak sanirim onun oldugu yere denk geliyor ve o anda sert bi sekilde illaki vuruyorBnm kollarıyla kasıkları gıdıklıyor geçen elim bacağımda göbek den bişey dürtüyor tırstım Çek elini demek istiyor rahatsız ettim
Ben hamile kalmadan önce de biliyordum :))Dün anladım ki normal doğuramazmısım :)
Kıpır kıpırlar doğunca görcen Bnm oğlan çok hareketliydi içerde çıktı hiç durmuyor bu da onun gibi olcek2 elimi gobegime koyuyorum refleks olarak sanirim onun oldugu yere denk geliyor ve o anda sert bi sekilde illaki vuruyorsanirim haklisin cek elini diyor
Niye yav belki fışştttt çıkarDün anladım ki normal doğuramazmısım :)
Ben öğrenmiş oldum direk sezercik istiyorum :)Ben hamile kalmadan önce de biliyordum :))
E sen benden daha deli çıktın o zamanGitmiştim eşim ustaların başında durdu bn gittimmeşhur ustalar 3 gün sallayıp gelmeyen
Aşk olsun nasıl kaçırdın
Valla karnımda 1 saat mola vermiyor hiç ... çıktığında da aynı olursa yandım benKıpır kıpırlar doğunca görcen Bnm oğlan çok hareketliydi içerde çıktı hiç durmuyor bu da onun gibi olcek
Belimden amelîyat oldum olalı belden çektiğim sorunlardan ötürü asla normal doğuma yaklasamam ki o yürek bende yok yalan olmasın . Dün doktoruma diyorum belim artık agiriyor ,normal diyo hemde sen belden ameliyatlisin kaldı ki yat kalk şükret haline vs diye . Ay Allah korusun ne cektigimi ben biliyorumBen öğrenmiş oldum direk sezercik istiyorum :)
Yok kız geziyom durmuyomE sen benden daha deli çıktın o zaman
Bak ben uslu uslu oturdum yürüyüşüme çıkıp eve dönüyorum
1 haftadır hiiiiç doktoru aramadım
Ameliyat olduktan sonra bir kere muayane için çatal denen şeye çıktım orda bile zorlandım kaldı normal doğum . Annem halen diyo keşke normal yapabilse idin ki ne cektigimi en çok o biliyor tekerlekli sandalye de bile oturamiyordum bayiliyordum belimin acisindanBen öğrenmiş oldum direk sezercik istiyorum :)
Fıtık ameliyatımı oldun ? Bende 2 fıtık var omurilik zincirimde de kayma... Ağrılarım felaket durumda magnezyum bile nafile geçirmiyor..Belimden amelîyat oldum olalı belden çektiğim sorunlardan ötürü asla normal doğuma yaklasamam ki o yürek bende yok yalan olmasın . Dün doktoruma diyorum belim artık agiriyor ,normal diyo hemde sen belden ameliyatlisin kaldı ki yat kalk şükret haline vs diye . Ay Allah korusun ne cektigimi ben biliyorum
Aynı aynı merak etme hatta şöyle bişi anlatayım Bnm oğlan anaokuluna gidiyor için geçmiş uyumuşum koltuğun kenarı varya kolu oraya çıkmış Bnm uyanmamı bekliyor gözümü bi açtım tepemde aklım çıktı öyle görünceValla karnımda 1 saat mola vermiyor hiç ... çıktığında da aynı olursa yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?