2021 Aralık Anneleri

Fıtık ameliyatımı oldun ? Bende 2 fıtık var omurilik zincirimde de kayma... Ağrılarım felaket durumda magnezyum bile nafile geçirmiyor..
Tabi geçen sene Aralık'ta bel fıtığından acil ameliyat oldum felç olma riskim çok yüksekti cokkk Türkiye'nin en iyi cerrahlari ile görüştüm vs acil oldum ama ne çektim Allah biliyor öncesinde şükürler olsun ki ameliyatima giren doktorlar çok çok iyi doktorlardi sonrasında hiç zorlanmadim ve sıkıntım olmadı takı şimdi son aylar diye ağrım hafiften normal olarak var. Geçmiş olsun sen zaten normal yapamazsın ki ,benimki ertelenecek bir fıtık değildi canım sinirlerim yirtilmisti sol bacağını artık hiç hissetmiyordum tekerlekli sandalye ile ameliyat öncesi getirip goturuyorlardi onda bile duramyor bayiliyordum acidan

Yok doktora gitme için diyorum benden delisin diye
E gitme madem oğlanmda gelemiyor
Üşenmiyor musun bi sorun da yokken
Heee sana benzedim sana şöyle böyle yap demekten senden beter oldum Yok kız gezmiş olurum 5dk arabayla
Göreyim dedim 3 hafta görmicem bi de saçı Varmı onu sorayım bi de magnezyuma rağmen kramp giriyor

Korkularım artmaya başladı

Canım valla ben ameliyatsız bu ağrıyı çekerken senin acılarını hiç düşünemiyorum.. senin çok dikkatli olman lazım en ufak yanlış hareketinde sürekli ağrı çekersin..
Bu yüzden doktoruma kızıyorum bana hiç yapamazsın demedi fıtığım olduğunu söylememe rağmen...Gerçi bizim plesanta previaa oyuzden sezeryan olcak..

Fırtına gibi eser durur Bnmkinin adı Eymen oda duramıyor yerinde yürürken zıplayarak yürüyor panik atağa bire bir

Kesinlikle canım ,neler yaşamadım ki ben öncesi için pişmanım gittiğim doktorlar direkt ameliyat olman lazım dediği halde süreci uzattım geçer diye sonrası mahvetti beni yatalak geçirdim aylarca değil yürümek 1.dk bile ayakta kapanıyor düşüyordum kaç kere yolda yere yığıldım ve bayıldım . Benim burada gördüğüm hiçbir doktor en ufak fıtığı olanları bile normale almıyor hatta gittiğim bir hastane vardı orda bir baska doktor doğumu yaklaşan hastasıyla tartıştı bağıra bağıra senin şöyle fıtığın var ben bunda seni ve bebeği riske atıp normal yaptıramam git kime yaptırir isen yaptır diye . Yani önemli olan sağlık sonrasında ben sakat kalacaksam çocuğuma kim bakacak ? Benim doktorum bulunduğu özel hastanede tek normal için zorlayan doktor ama benim belden ameliyatli olduğumu duyunca asla.normal olamazsın dedi kaldı ki beyin cerrahi uzmanimda aynısını dedi

Heee sana benzedim sana şöyle böyle yap demekten senden beter oldum Yok kız gezmiş olurum 5dk arabayla
Göreyim dedim 3 hafta görmicem bi de saçı Varmı onu sorayım bi de magnezyuma rağmen kramp giriyor
Buldun bahaneyi gidiyorsun saç önemli tabiii

E tamam git hadi
Saçı soracakmışsın
Onun hatrına gidebilirsin
Sonra da belki kısa bi avm turu yaparım ruh halime göre
Bugün burda hava çok güzel
Oğlumu sahile götüreceğim
Gezdirirken etrafı anlatıyorum da
Ben konuştukça daha kıpır kıpır oluyor
Yine de en sevdiği saarler gece 1

Thanks önemli ama saçı varsa toka alayım bari
Kendi kendine konuşuyor demesinler sana burda da hava güzel sahile gitmeye kalkarsam gece eve gelirim sanırım ohh sen şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…