2021 Aralık Anneleri

Ben bu fıtığı düşerek başlattım...Kar yağmış üzerine o kar buzlanmıştı .. şakalaşma sonucu beni ittiler baya sert bi şekilde belimin üstüne düşmüştüm.. Rahat 4 ay sadece çelik korseyle ayakta durabiliyordum..sıvı alınması lazım dediler riskli diye aldırmadım..Ama hiç ameliyat demediler yıllarca da çekerim ağrıları.. Her kış daha da zorlanıyorum soğuklarda..
Birde kilom var 75,8 le hamile kaldım şuan 79,5 oldum vücudum artık bu ağırlığı hiç kaldırmıyor...
Sol dizimde de menüsküs yırtığı var tamamıyla vukuatlıyım...
Zaman geçsin ve doğurayım istiyorum artık okadar zorlanıyorum..

Thanks önemli ama saçı varsa toka alayım bari
Kendi kendine konuşuyor demesinler sana burda da hava güzel sahile gitmeye kalkarsam gece eve gelirim sanırım ohh sen şanslısın
O kadar değil ya
Kulaklığım takılı oluyor
Bi de ingilizce konuşuyorum zaten
Anlayann yoktur

Sen sor saçlı olup olmadığı görülüyorsa ben de ona göre tarak alırım

O kadar değil ya
Kulaklığım takılı oluyor
Bi de ingilizce konuşuyorum zaten
Anlayann yoktur

Sen sor saçlı olup olmadığı görülüyorsa ben de ona göre tarak alırım
Çocuk doğunca ingilişçe konuşacak Bnm bebeye göre mi tarak alcan

Mr cekildin mi en son inşallah geçer ama sana şunu diyeyim örnek olarak ben bir doktorla kalmadım bulunduğum ildeki en iyi nöroşirürji uzmanları ile görüştüm hepsi direkt olman lazım bugün yatış verelim dediler yine bekledim sonra kuzenim doktor o beyin cerrahlari uzman arklarina mrmi gösterdi onlarda hemen olması lazım dedi ben yine Türkiye'nin en iyi proflarina ulaştım Ankara İstanbul da filan onlarla görüştüm telefon dan attım mr hepsi doğrudan ameliyat olman lazım Allah korusun platin bile tutmayabilir dediler.benim korkum 30mda bu ameliyat i hiç çocuk dogurmammis bir kadın olarak yapmamdi şükürler olsun hiç halk tabiriyle daha gencsin ne fıtık ameliyatı vs laflarını umursamadim,kimse zaten normal fıtığı olanı yapmıyor iğne veriyor ,fizik tedavi verip gönderiyor ama benimki çok kötüydü . Şükürler olsun doktorlarım ameliyattan 6 ay sonra hamile kalsan sorun olmaz dediler ki öyle de oldu bel çok önemli kimse farkında değil, ben çok ağır spor yaptım var olan fıtığı büyüttüm mahvettim

Dünya vatandaşı oğluşum olacak

Yok sizinkilerin cevabına göre kendi doktoruma soracağım
Oğluma tarak alacağım
Tarak sadece saçları taramak için değil kafasındaki damarları uyarıp kan akışını sağlamak için de uzmanlar tarafından öneriliyor. Saçı olmasa dahi hergün düzenli taramak çok faydalıymış

Çok çekildi cnm Mr ...Genelde de iğne verildi hep.. Bendeki bacağa vuran cinsten yıllardır çekiyorum en ufak boşluğumda başlıyor tekrar ağrımaya...
Sen baya zorlamışsın son aşamaya getirmissin sanırım...Artık çok dikkatli olman lazım ..

Zaten ilk sorduklari bacağa vuruyor mu diye :) inşallah seninkide geçer kuzum çok teşekkür ederim

O zaman düşünebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…