- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Ben birkaç gün önce gittiğimde sormak hiç aklıma gelmemişti kendisi gösterdi bunlar saçları diye sorsan da saçma bulmaz sorunu heraldeDünya vatandaşı oğluşum olacak
Yok sizinkilerin cevabına göre kendi doktoruma soracağım
Oğluma tarak alacağım
Renkli görüntüde mi gösterdi saçlarınıBen birkaç gün önce gittiğimde sormak hiç aklıma gelmemişti kendisi gösterdi bunlar saçları diye sorsan da saçma bulmaz sorunu heralde
Kapatmışsın. Biz göremiyoruz. Sen kendininkini görebilirsin.Kapatamadım benn bunu nerden kapatcam baya karıştırdım ama bulamadım
Yok renklide sürekli plasenta geçiyordu önünde zor görüntü yakaladıkRenkli görüntüde mi gösterdi saçlarını
Ozaman basarmisim tmmdirKapatmışsın. Biz göremiyoruz. Sen kendininkini görebilirsin.
Renkli de hep pembe görünüyor her şey bizdeYok renklide sürekli plasenta geçiyordu önünde zor görüntü yakaladık
Siyah beyazda gösterdi direkt saç olduğunu ben anlamazdım söylemeseydi ama bişeyler vardı kafasının üstünde
Yaa niye kendileri solemiyo ozmn ilk bebisimdede solememislerdi ben de bilmiyrdm gorundugunuBen birkaç gün önce gittiğimde sormak hiç aklıma gelmemişti kendisi gösterdi bunlar saçları diye sorsan da saçma bulmaz sorunu heralde
Hayirli haberler kizlarBakalım tahminen kaçtır
Bnmki nasıl çıkıcak
Canim cok oturma ya da ayakta kalma durumunda agrir ben de ilk zamanlar oldu cok ayakta kalmistim o sebeple ona yordumKızlar bel ve popo ya giden ağrısı devam eden var mı ? Evet sırtım agiriyordu ama şimdi belim ve popoya giden uyluk sokumum çok agiriyorve kg da almışım toplam 14 kg
Korkuyorum gerçekten şu son 1 ayda nasıl 4 kg aldımCanim cok oturma ya da ayakta kalma durumunda agrir ben de ilk zamanlar oldu cok ayakta kalmistim o sebeple ona yordum
Çok oturuyorum günde 8.5 saat sonrası akşam oluyor zaten ne yapacağımi şaşırdım belimdeki fıtık tekrar nuksederse filan inşallah hemen kg veririm doğumdan sonra aminCanim cok oturma ya da ayakta kalma durumunda agrir ben de ilk zamanlar oldu cok ayakta kalmistim o sebeple ona yordum
Muhtemel en oturmak tetiklemis cnm hem de hamilelik isten ayrilinca duzelir ya da belki egzersisleri vardir doktora sormak lazmÇok oturuyorum günde 8.5 saat sonrası akşam oluyor zaten ne yapacağımi şaşırdım belimdeki fıtık tekrar nuksederse filan inşallah hemen kg veririm doğumdan sonra amin
Ben maalesefKızlar bel ve popo ya giden ağrısı devam eden var mı ? Evet sırtım agiriyordu ama şimdi belim ve popoya giden uyluk sokumum çok agiriyorve kg da almışım toplam 14 kg
Benim ilk doğumumda yanımda sancı çeken bir kadın vardı. Ben 12 saat sancı çekmiştim hala da çekiyordum, kadın 15 dakikanın içinde doğurdu gittiNiye yav belki fışştttt çıkarayy öyle doğuranlara imreniyorum
Bu halde de fizik tedavi ne kadar doğru ki hamile halimizle yani yan tam popo üstü sağ sol demi sizinkide tek istediğim şu süreci sağlıklı şekilde atlatmak gerçekten strese girdim, geçti mi peki şuan nasılsınız?Ben maalesefen son yürüyemeyecek kadar kötüydüm doktora gittim bütün kontrollerim yapıldı bebekte sıkıntı yok, doktor fizik tedaviye yönlendirdi ama gitmedim
Ya neden kel bebek sevmiyonuzben de kel olsun istiyorum çok seviyorum kabak kafaları hatta saçlı bebekler biraz korkutuyor beni
İşten ayrilmaya var daha 1 ayMuhtemel en oturmak tetiklemis cnm hem de hamilelik isten ayrilinca duzelir ya da belki egzersisleri vardir doktora sormak lazm
Evet anlattığın şekilde ve bacaklara da vuruyor . Dik oturduğumda ağrı devam ediyor genellikle sırtımı destekleyerek uzanıyorum ama sen çalışıyorsun, sana ne iyi gelir bilemedimBu halde de fizik tedavi ne kadar doğru ki hamile halimizle yani yan tam popo üstü sağ sol demi sizinkide tek istediğim şu süreci sağlıklı şekilde atlatmak gerçekten strese girdim, geçti mi peki şuan nasılsınız?
Ne ettiysem olmuyor sırtıma yanlarima yastık vs yürüme imkanım bile yürüdükçe geçti mi sende canım ? Sanırım kg etkilediEvet anlattığın şekilde ve bacaklara da vuruyor . Dik oturduğumda ağrı devam ediyor genellikle sırtımı destekleyerek uzanıyorum ama sen çalışıyorsun, sana ne iyi gelir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?