2021 Aralık Anneleri

Yok renklide sürekli plasenta geçiyordu önünde zor görüntü yakaladık
Siyah beyazda gösterdi direkt saç olduğunu ben anlamazdım söylemeseydi ama bişeyler vardı kafasının üstünde
Renkli de hep pembe görünüyor her şey bizde
O yüzden sordum
Utanmazsam belki sorarım ya
Bilmiyorum
Daha 2 hafta var zaten
O zamana kadar cesaretimi toplarım belki

Kızlar bel ve popo ya giden ağrısı devam eden var mı ? Evet sırtım agiriyordu ama şimdi belim ve popoya giden uyluk sokumum çok agiriyor ve kg da almışım toplam 14 kg

Kızlar bel ve popo ya giden ağrısı devam eden var mı ? Evet sırtım agiriyordu ama şimdi belim ve popoya giden uyluk sokumum çok agiriyor ve kg da almışım toplam 14 kg
Canim cok oturma ya da ayakta kalma durumunda agrir ben de ilk zamanlar oldu cok ayakta kalmistim o sebeple ona yordum

Canim cok oturma ya da ayakta kalma durumunda agrir ben de ilk zamanlar oldu cok ayakta kalmistim o sebeple ona yordum
Çok oturuyorum günde 8.5 saat sonrası akşam oluyor zaten ne yapacağımi şaşırdım belimdeki fıtık tekrar nuksederse filan inşallah hemen kg veririm doğumdan sonra amin

Çok oturuyorum günde 8.5 saat sonrası akşam oluyor zaten ne yapacağımi şaşırdım belimdeki fıtık tekrar nuksederse filan inşallah hemen kg veririm doğumdan sonra amin
Muhtemel en oturmak tetiklemis cnm hem de hamilelik isten ayrilinca duzelir ya da belki egzersisleri vardir doktora sormak lazm

Ben maalesef en son yürüyemeyecek kadar kötüydüm doktora gittim bütün kontrollerim yapıldı bebekte sıkıntı yok, doktor fizik tedaviye yönlendirdi ama gitmedim

Niye yav belki fışştttt çıkar ayy öyle doğuranlara imreniyorum
Benim ilk doğumumda yanımda sancı çeken bir kadın vardı. Ben 12 saat sancı çekmiştim hala da çekiyordum, kadın 15 dakikanın içinde doğurdu gitti 3. Çocuğuymuş. Bir baktım ki yok doğurdu gitti dediler. Onun üstüne ben bikac saat daha durdum ki sezeryana alındım öyle ayrıldım ordan

Ben maalesef en son yürüyemeyecek kadar kötüydüm doktora gittim bütün kontrollerim yapıldı bebekte sıkıntı yok, doktor fizik tedaviye yönlendirdi ama gitmedim
Bu halde de fizik tedavi ne kadar doğru ki hamile halimizle yani yan tam popo üstü sağ sol demi sizinkide tek istediğim şu süreci sağlıklı şekilde atlatmak gerçekten strese girdim, geçti mi peki şuan nasılsınız?

Evet anlattığın şekilde ve bacaklara da vuruyor . Dik oturduğumda ağrı devam ediyor genellikle sırtımı destekleyerek uzanıyorum ama sen çalışıyorsun, sana ne iyi gelir bilemedim

Evet anlattığın şekilde ve bacaklara da vuruyor . Dik oturduğumda ağrı devam ediyor genellikle sırtımı destekleyerek uzanıyorum ama sen çalışıyorsun, sana ne iyi gelir bilemedim
Ne ettiysem olmuyor sırtıma yanlarima yastık vs yürüme imkanım bile yürüdükçe geçti mi sende canım ? Sanırım kg etkiledi tartıya çıktım görünce şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…