- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Sağına soluna bak anlatırken sen yine deE tamam git hadi
Saçı soracakmışsın
Onun hatrına gidebilirsin
Bugün burda hava çok güzel
Oğlumu sahile götüreceğim
Gezdirirken etrafı anlatıyorum da
Ben konuştukça daha kıpır kıpır oluyor
Yine de en sevdiği saarler gece 1
Kulaklığım takılı oluyor yaSağına soluna bak anlatırken sen yine de
Kilo etkiliyordur mutlaka maalesef bende 15kg aldım. Başlarda düşük tehlikem vardı ilk 5 ay kadar yattım o zaman çok almıştım. Son 2 aydır her gün en az 5-6 bin adım atıyordum ki bu bel ağrısı başladığından beri yürüyüşte de zorlanıyorum. Yani yürümek iyi gelmedi banaNe ettiysem olmuyor sırtıma yanlarima yastık vs yürüme imkanım bile yürüdükçe geçti mi sende canım ? Sanırım kg etkileditartıya çıktım görünce şok oldum
Bende canım 14 kg ben almışım 20 ile kapatmasak iyi . Ben oturmaktan hareketsizlikten oldum kesin Allah yardımcımız olsun inşallah hepsi geçerKilo etkiliyordur mutlaka maalesef bende 15kg aldım. Başlarda düşük tehlikem vardı ilk 5 ay kadar yattım o zaman çok almıştım. Son 2 aydır her gün en az 5-6 bin adım atıyordum ki bu bel ağrısı başladığından beri yürüyüşte de zorlanıyorum. Yani yürümek iyi gelmedi bana
İnşallah az kaldı zaten, sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimizBende canım 14 kg ben almışım 20 ile kapatmasak iyi . Ben oturmaktan hareketsizlikten oldum kesin Allah yardımcımız olsun inşallah hepsi geçer
Yan uzanırken mi oluyor2 gundur gobegimin yan kisminda toplasma oluyor pozisyon degistirince geciyor cok sukur agrim yok yine de gitmeli miyim doktora sizce
Yaaaaa
Küçük yer diyorsun bir de adın çıkar mazallahKulaklığım takılı oluyor ya
En kötü telefonda konuşuyorum yani
Sonra adım çıkar şu okulun öğretmeni selirmiş kendi kendine konuşurken görenler olmuş diye
Gecen gittiğimde ben de soracaktım saç konusunu unuttum. Bizim için erken mi ki varsa görünür mü? Gerci 2 hafta var nerdeyse gidene kadar 32 hafta oluyor yaklaşık
Bence erken değil gittiğinde sor bakalımGecen gittiğimde ben de soracaktım saç konusunu unuttum. Bizim için erken mi ki varsa görünür mü? Gerci 2 hafta var nerdeyse gidene kadar 32 hafta oluyor yaklaşıkAyyy ne güzel saçlı bebek çok severim
Ay heyecanlandım şimdi bak
O yüzden tüm önlemimi aldımKüçük yer diyorsun bir de adın çıkar mazallah
Ben 1 ve 2 numaradan birer paket aldımKızlar sleepy 1 numara bebek bezi inşallah çok almamışınızdır. Hastane çantamı hazırlıyorum şimdi açtım. Minicik bu yaa. 3 kg üzari doğan bebiş en fazla 20 gün kullanır belki daha az.
Ben 1 paket aldım sadece. O bitince 2 numara alırımKızlar sleepy 1 numara bebek bezi inşallah çok almamışınızdır. Hastane çantamı hazırlıyorum şimdi açtım. Minicik bu yaa. 3 kg üzari doğan bebiş en fazla 20 gün kullanır belki daha az.
Yan uzanirken hissesiyorum sonra sirtustu yatiyorum biraz bekleyince geciyorYan uzanırken mi oluyor
İlk kızım saçlıydı simsiyah saçları vardi. Küçük kızım sarışın doğdu yaşına kadar erkek gibiydi hala da yanları seyrek. Ince telli. Bu nasıl olacak cok merak ediyorum. Eşimin saç yapısı küçük kızımla benzer. Insallah ona benzemezBence erken değil gittiğinde sor bakalım
Ben de en az paketlerden alacağım. Belki yaramaz değiştirmek zorunda kalırım boşa gitmesin.Ay heyecanlandım şimdi bak
2 hafta sonrası için bi sebebim oldu gitmeye
Yüzünü göstermiyor diye o kadar heyecanlanamıyordum artık
O yüzden tüm önlemimi aldım
Bi de dediğim gibi Türkçe konuşmuyorum
O yüzden çok anlamaz kimse
Ben 1 ve 2 numaradan birer paket aldım
Duruma göre sonra alacağım
Bende de oluyor hiç sorun etmedim sadece bazen çocuğu eziyormuş gibi hissediyorum sırt üstü yatıyorum hemenYan uzanirken hissesiyorum sonra sirtustu yatiyorum biraz bekleyince geciyor
O zaman hic stres yapmayayim aksama dogru karninda agirlasm da oluyor muBende de oluyor hiç sorun etmedim sadece bazen çocuğu eziyormuş gibi hissediyorum sırt üstü yatıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?