2021 Aralık Anneleri

Bence genelde özel hastaneler tamamen maddi amaçlı yapıyor birçok uygulamayı.
Dr insiyatifine kalıyor dr dan çok memnunum kontrol sürem geçicek bi daha boşa ödeme yapmadan gel dedi ilk gittiğimde keza perinatologa gittim bebek resim vermedi diye 1 ay sonra gel ödeme yapma dedi hakkım diye istese der bazı dr odanın önünden geçsen para dicek

Bnde arada dahiliyeye gidiyorum ya o zmn idrar yaptırıyorum gerçi bi idrar için gidiyorum 500₺ verip geliyorum anacım yakında nefes al ver 1₺ Dicekler
Hele burda devlete gitmek mesele randevu ayrı dert bekleme aman

Özel laboratuvara versen daha az ödersin aslında. Hastanede dahiliye muayenesine de ayrı ödediğin için Fazla tutuyor olabilir. Kızılay da biraz uygun diğer hastanelere göre . Bazen orda tahlil yaptırıyorum.

Özel laboratuvara versen daha az ödersin aslında. Hastanede dahiliye muayenesine de ayrı ödediğin için Fazla tutuyor olabilir. Kızılay da biraz uygun diğer hastanelere göre . Bazen orda tahlil yaptırıyorum.
Bizim burda Kızılay var mı bilmiyom İstanbuldayım A sınıfı cerrahi merkezi var yakınımda dr muayene 100₺ o bile bazen mecburen veriyorum tiroid için gittiğimde ilaç dozu filan ayarlanıyor neyseki az kaldı

Evet, doktora göre de değişebilir tabi ki artık vicdanına kalmış, ama özel hastanelerin politikası bu. Gerekliliği olmayan işlemi de yapıp ücreti alıyorlar. Özel hastaneler işletmeci nihayetinde aldığı paraya bakıyor. Doktorda elemanı o da yönetime bakıyor. Herkes veya heryer değilse de geneli bu.

Valla bazen istedikleri o kadar çok oluyor ki yeter artık diyorsun bitmiyor bitmiyor hatta şimdi en masrafsız zamanları bnden demesi
Benim doktorum sagolsun kontrol edecekse 10 gün içinde tarih veriyor tahlilleri elime yazıp veriyor sağlık ocağında yaptır diyor ozel hastane 150 tl muayene ücreti ödüyorum doğum 4000 tl geçen gittim 32 haftalik görünüyor dedi nst şimdi gerek yok bidahaki geldiğinde bakalım dedi.Sayesinde 3 kayiptan sonra bu haftaları gördüm hergun dua ediyorum

Bence genelde özel hastaneler tamamen maddi amaçlı yapıyor birçok uygulamayı.
Bizim hastanede öyle tahlil 160 TL ama doktorum çok iyi,doktorum gerek görmediği şeyi boşuna istemiyor sagolsun . Kontrolü bile kendisi diyor ilk 10 günde gel boşuna verme vs diye ha ben işimi ayarlayıp gidemiyorum o ayrı

Haftasonu kollari sivayip baza altlari dolap iclerini hallediyorum. Ondan sonraki hafta sonu halilar perdeler camlar

Bende nst e girdim geçen gittiğimde 20₺ . Sizin ödediğiniz paraları görünce şok oldum şimdi
Bende 10 dk kaldım sadece . Nst e girince çocuk aşırı hareketleniyor sizde de oluyor mu öyle
Benimki öyle bi itekliyoki cihazın yeri degişiyo sürekli aynı seyi yapıyo hiç durmuyo yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…