Tesekkur ederim... Cevapladiginiz icin..Geçen aydı bi sorun gözükmedi nedeni bilinmiyor
HayırValla Allah düşürmesin ne diyim neyse
Eeee çanta hazır mı
Dr insiyatifine kalıyor dr dan çok memnunum kontrol sürem geçicek bi daha boşa ödeme yapmadan gel dedi ilk gittiğimde keza perinatologa gittim bebek resim vermedi diye 1 ay sonra gel ödeme yapma dedi hakkım diye istese der bazı dr odanın önünden geçsen paraBence genelde özel hastaneler tamamen maddi amaçlı yapıyor birçok uygulamayı.
Bnde arada dahiliyeye gidiyorum ya o zmn idrar yaptırıyorum gerçi bi idrar için gidiyorum 500₺ verip geliyorum anacım yakında nefes al ver 1₺ Dicekler
Hele burda devlete gitmek mesele randevu ayrı dert bekleme aman
Bizim burda Kızılay var mı bilmiyom İstanbuldayım A sınıfı cerrahi merkezi var yakınımda dr muayene 100₺ o bile bazen mecburen veriyorum tiroid için gittiğimde ilaç dozu filan ayarlanıyor neyseki az kaldıÖzel laboratuvara versen daha az ödersin aslında. Hastanede dahiliye muayenesine de ayrı ödediğin için Fazla tutuyor olabilir. Kızılay da biraz uygun diğer hastanelere göre . Bazen orda tahlil yaptırıyorum.
Evet, doktora göre de değişebilir tabi ki artık vicdanına kalmış, ama özel hastanelerin politikası bu. Gerekliliği olmayan işlemi de yapıp ücreti alıyorlar. Özel hastaneler işletmeci nihayetinde aldığı paraya bakıyor. Doktorda elemanı o da yönetime bakıyor. Herkes veya heryer değilse de geneli bu.Dr insiyatifine kalıyor dr dan çok memnunum kontrol sürem geçicek bi daha boşa ödeme yapmadan gel dedi ilk gittiğimde keza perinatologa gittim bebek resim vermedi diye 1 ay sonra gel ödeme yapma dedi hakkım diye istese der bazı dr odanın önünden geçsen paradicek
Benim doktorum sagolsun kontrol edecekse 10 gün içinde tarih veriyor tahlilleri elime yazıp veriyor sağlık ocağında yaptır diyor ozel hastane 150 tl muayene ücreti ödüyorum doğum 4000 tl geçen gittim 32 haftalik görünüyor dedi nst şimdi gerek yok bidahaki geldiğinde bakalım dedi.Sayesinde 3 kayiptan sonra bu haftaları gördüm hergun dua ediyorumValla bazen istedikleri o kadar çok oluyor ki yeter artık diyorsun bitmiyor bitmiyor hatta şimdi en masrafsız zamanları bnden demesi
Bizim hastanede öyle tahlil 160 TL ama doktorum çok iyi,doktorum gerek görmediği şeyi boşuna istemiyor sagolsun . Kontrolü bile kendisi diyor ilk 10 günde gel boşuna verme vs diye ha ben işimi ayarlayıp gidemiyorum o ayrıBence genelde özel hastaneler tamamen maddi amaçlı yapıyor birçok uygulamayı.
Banada oyle dediSizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dedi
Haftasonu kıçımi kaldirabilirsem tabiHaftasonu kollari sivayip baza altlari dolap iclerini hallediyorum. Ondan sonraki hafta sonu halilar perdeler camlar
Yapabileceksen helal olsun kolumu kaldıracak halim yok ince temizlik kalacak benim doğum sonrasınaHaftasonu kıçımi kaldirabilirsem tabi
Ya ince kismi icin gorumcem ve kaynanam gelecekYapabileceksen helal olsun kolumu kaldıracak halim yok ince temizlik kalacak benim doğum sonrasına
ooooo bizimkini kim yapcek bakalmYa ince kismi icin gorumcem ve kaynanam gelecekkocamda olacak yapsinlar napim
Valla benim esim yardimci ablaya karsi. O yuzden ben hallederim der hep bende elleşmiyorumooooo bizimkini kim yapcek bakalm
Demek ondan 1 hafta sonra tekrar gidip bakıyorsun çocuğaMuayene 325₺ doğum mecburi sezeryan 5.750 ₺ ucuz geldi muayene ücretine göre
Benim kocadan bir tane daha varmış çok şükürValla benim esim yardimci ablaya karsi. O yuzden ben hallederim der hep bende elleşmiyorum
Halletsin valla superValla benim esim yardimci ablaya karsi. O yuzden ben hallederim der hep bende elleşmiyorum
Git dedim deterjanlari al gel savasa hazirlaniyor gibi hazrlandikBenim kocadan bir tane daha varmış çok şükür
Benimki öyle bi itekliyoki cihazın yeri degişiyo sürekli aynı seyi yapıyo hiç durmuyo yerindeBende nst e girdim geçen gittiğimde 20₺ . Sizin ödediğiniz paraları görünce şok oldum şimdi
Bende 10 dk kaldım sadece . Nst e girince çocuk aşırı hareketleniyor sizde de oluyor mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?