2021 Aralık Anneleri

Nst’ye ne zaman baslaniyorrrrrr
Benim erken sancı çıkmıştı 27de
27den beri her gittiğimde giriyorum

eni hep 10 dkya çıkarıyolar bence. Bi dahakine saat tutcam.

Kağıdında yazmıyor mu kaç dk kaldığın
Kağıtta ara ara saat ibaresi oluyor
Ama ben de 20 dk kalıyorum en az
Girdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.
Şükret bence
Başımın gözümün sadakası olsun de
50 de ben veriyorum

Bakayım bi.

Eve nst alsak daha ucuza gelir galiba
50 de az mış bak 200 veren varmış

Ay altı üstü çocuk doğuracağız ya bu soyguna gerek var mı gerçekten

O arkadaşla ortalama aynı paraya çıkıyoruz ki
400 muayene
40 idrar tahlili
50 nst
Ediyor 500 lira zaten

500e bir şekilde bağlıyorlar anlayacağın
Allahtan dr burda tahlil ver demiyor yoksa bn rahat 1200₺ gibi bi rakam veririm valla sağlık ocağında yaptırıyom

Allahtan dr burda tahlil ver demiyor yoksa bn rahat 1200₺ gibi bi rakam veririm valla sağlık ocağında yaptırıyom
Bana da demiyor da bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor
40 lira içinde devlette doktora yalvarmak istemiyorum
Zorla yaptırıyorlar tahlili çünkü

Bende nst e girdim geçen gittiğimde 20₺ . Sizin ödediğiniz paraları görünce şok oldum şimdi
Bende 10 dk kaldım sadece . Nst e girince çocuk aşırı hareketleniyor sizde de oluyor mu öyle

Bana da demiyor da bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor
40 lira içinde devlette doktora yalvarmak istemiyorum
Zorla yaptırıyorlar tahlili çünkü
Bnde arada dahiliyeye gidiyorum ya o zmn idrar yaptırıyorum gerçi bi idrar için gidiyorum 500₺ verip geliyorum anacım yakında nefes al ver 1₺ Dicekler
Hele burda devlete gitmek mesele randevu ayrı dert bekleme aman

Doğursak da bari masraf bitmiyor tabi ama en azından gözümüzün gördüğü bebemize harcarız paraları
Valla bazen istedikleri o kadar çok oluyor ki yeter artık diyorsun bitmiyor bitmiyor hatta şimdi en masrafsız zamanları bnden demesi

Bnde arada dahiliyeye gidiyorum ya o zmn idrar yaptırıyorum gerçi bi idrar için gidiyorum 500₺ verip geliyorum anacım yakında nefes al ver 1₺ Dicekler
Hele burda devlete gitmek mesele randevu ayrı dert bekleme aman
Bak o konuda haklarını yemeyeyim
Dahiliyrde hep randevu buluyorum ama keyifleri benim istediğim tahlilleri yapmak istemiyor

Bn geçen ay girdim bi iki gün hareket hissetmeyince kasılma mı var dedi baktırdı bi daha girmedim
Merhaba .. bir sorum olacak size... Sizinle dogum tarihimiz ayni... Bebeginizin hareketlerini hissetmediginizi soylediniz.... Sebebi ne idi.. benimde bugun hareketleri yavasladi.... Oyle fark ettim...

Merhaba .. bir sorum olacak size... Sizinle dogum tarihimiz ayni... Bebeginizin hareketlerini hissetmediginizi soylediniz.... Sebebi ne idi.. benimde bugun hareketleri yavasladi.... Oyle fark ettim...
Geçen aydı bi sorun gözükmedi nedeni bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…