Benim erken sancı çıkmıştı 27deNst’ye ne zaman baslaniyorrrrrr
Şükret benceGirdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.
Bakayım bi.Benim erken sancı çıkmıştı 27de
27den beri her gittiğimde giriyorum
eni hep 10 dkya çıkarıyolar bence. Bi dahakine saat tutcam.
Kağıdında yazmıyor mu kaç dk kaldığın
Kağıtta ara ara saat ibaresi oluyor
Ama ben de 20 dk kalıyorum en az
Şükret bence
Başımın gözümün sadakası olsun de
50 de ben veriyorum
Eve nst alsak daha ucuza gelir galibaBenim erken sancı çıkmıştı 27de
27den beri her gittiğimde giriyorum
eni hep 10 dkya çıkarıyolar bence. Bi dahakine saat tutcam.
Kağıdında yazmıyor mu kaç dk kaldığın
Kağıtta ara ara saat ibaresi oluyor
Ama ben de 20 dk kalıyorum en az
Şükret bence
Başımın gözümün sadakası olsun de
50 de ben veriyorum
O arkadaşla ortalama aynı paraya çıkıyoruz kiEve nst alsak daha ucuza gelir galiba
50 de az mış bak 200 veren varmış
Ay altı üstü çocuk doğuracağız ya bu soyguna gerek var mı gerçektenMuayenehane, iyi hissediyordum aslında ultrasonla bakarken 2 kere kasıldı nts ye gir vaktin varsa dedi.
Muayene ücreti 350.
Nts 200 toplam 550 çok geldi ikidir.
Kontrole de çağırmıyor. Kontrole de gidicem o kadar para veriyorum madem bakılsın.
Allahtan dr burda tahlil ver demiyor yoksa bn rahat 1200₺ gibi bi rakam veririm valla sağlık ocağında yaptırıyomO arkadaşla ortalama aynı paraya çıkıyoruz ki
400 muayene
40 idrar tahlili
50 nst
Ediyor 500 lira zaten
500e bir şekilde bağlıyorlar anlayacağın
O arkadaşla ortalama aynı paraya çıkıyoruz ki
400 muayene
40 idrar tahlili
50 nst
Ediyor 500 lira zaten
500e bir şekilde bağlıyorlar anlayacağın
Maalesef soyuyorlar çocuğun kılık kıyafeti de içinde olaysaydı keşke bn bakarım doğururumAy altı üstü çocuk doğuracağız ya bu soyguna gerek var mı gerçekten
Onlar bizden iyi faydalanıyorTahlilimi de yapsın gidiyim istiyim
Bana da demiyor da bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyorAllahtan dr burda tahlil ver demiyor yoksa bn rahat 1200₺ gibi bi rakam veririm valla sağlık ocağında yaptırıyom
Doğursak da bari masraf bitmiyor tabi ama en azından gözümüzün gördüğü bebemize harcarız paralarıMaalesef soyuyorlar çocuğun kılık kıyafeti de içinde olaysaydı keşke bn bakarım doğururum
Muayene hakkıdır emek harcıyor ona soygun diyemem. ama Nts nedir makine bağlıyor alt tarafı.Ay altı üstü çocuk doğuracağız ya bu soyguna gerek var mı gerçekten
Bnde arada dahiliyeye gidiyorum ya o zmn idrar yaptırıyorum gerçi bi idrar için gidiyorum 500₺ verip geliyorum anacım yakında nefes al ver 1₺ DiceklerBana da demiyor da bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor
40 lira içinde devlette doktora yalvarmak istemiyorum
Zorla yaptırıyorlar tahlili çünkü
Valla bazen istedikleri o kadar çok oluyor ki yeter artık diyorsun bitmiyor bitmiyor hatta şimdi en masrafsız zamanları bnden demesiDoğursak da bari masraf bitmiyor tabi ama en azından gözümüzün gördüğü bebemize harcarız paraları
Bak o konuda haklarını yemeyeyimBnde arada dahiliyeye gidiyorum ya o zmn idrar yaptırıyorum gerçi bi idrar için gidiyorum 500₺ verip geliyorum anacım yakında nefes al ver 1₺ Dicekler
Hele burda devlete gitmek mesele randevu ayrı dert bekleme aman
Merhaba .. bir sorum olacak size... Sizinle dogum tarihimiz ayni... Bebeginizin hareketlerini hissetmediginizi soylediniz.... Sebebi ne idi.. benimde bugun hareketleri yavasladi.... Oyle fark ettim...Bn geçen ay girdim bi iki gün hareket hissetmeyince kasılma mı var dedi baktırdı bi daha girmedim
Geçen aydı bi sorun gözükmedi nedeni bilinmiyorMerhaba .. bir sorum olacak size... Sizinle dogum tarihimiz ayni... Bebeginizin hareketlerini hissetmediginizi soylediniz.... Sebebi ne idi.. benimde bugun hareketleri yavasladi.... Oyle fark ettim...
Bence genelde özel hastaneler tamamen maddi amaçlı yapıyor birçok uygulamayı.Sizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dedi
Valla Allah düşürmesin ne diyim neyseBak o konuda haklarını yemeyeyim
Dahiliyrde hep randevu buluyorum ama keyifleri benim istediğim tahlilleri yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?