2021 Aralık Anneleri

Sağlıkla doğsun inşallah

Bende nst e girdim geçen gittiğimde 20₺ . Sizin ödediğiniz paraları görünce şok oldum şimdi
Bende 10 dk kaldım sadece . Nst e girince çocuk aşırı hareketleniyor sizde de oluyor mu öyle
Evet Bnde oldu hareketsiz diye gittim nst de zıplıyordu bi ohh dedim
Valla pahalı doğuma kadar idare etcem

Hahaaa e o kadar para vermişken hakkımızı kullanalım gelmene gerek yok diyo dr sanki babasının hayrına bakıyor
Gerek olmaz mı hocam siz ne diyorsunuz aaa Benimkinin 2 katı ücret valla ben de olsam giderdim herhalde o kadar paraya Doktorum bana ayrıntılı için şehir hastanesinde de yaptırabilirsin demişti ama drum değil de hastane ticarethane olduğu için tuttuğunu bırakmıyor Nst ücretini merak ettim ben de sorayım onu

Yapıyorsa yaptırın valla bnm ki ne suya ne sabuna dokunur sadece söyler sen çok abartıyorsun diye
İnan daha 10 gün olmadı dip köşe temizledi ama malesef bize kış gelmedi hala kapı pencere heryer açık gün aşırı supuruyor eşim ama kızın arkasını toplamaya 2 insan lazım dağıtma hızına inanamazsın hava biraz sogusunda beraber yapacağız o süpürecek ben silicem

Teşekkür ederim canım fizyoterapist eşi olarak bizi bilgilendirdigin için
Rica ederim yalnız şöyle bir düzeltme yapayım. Eşim fizyoterapist değil, fizik tedavi doktoru. Fizyoterapistlik başka bir meslek, fizik tedavi doktorluğu başka.

Fizik Tedavi doktoru teşhisi koyar, incelik gerektiren tedavileri uygular ve genel hareket gerektiren tedavileri belirler, fizyoterapist ise doktorun belirlediği hareket gerektiren tedavileri hastaya yaptırır. Uygulamada o vardır yani. Ayrımı açıklayabildim mi bilemedim.

Teşekkür ederim canım fizyoterapist eşi olarak bizi bilgilendirdigin için
En belirgin fakları da şöyle ki, fizyoterapist ünv sınavında direk fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünü kazanıp 4 yıl okuduktan sonra fizyoterapist olur. Fizik tedavi doktoru ise önce 6 yıl tıp okur, sonra tus'ta fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümünü kazanıp 4 yıl onun asistanlığı yaptıktan sonra uzman doktor olur.

Masallah bizim kizin dagitmasi da cok fena dakka basi pesinde gezmezsek ooooo isler fena oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…