- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Sağlıkla doğsun inşallahBenim doktorum sagolsun kontrol edecekse 10 gün içinde tarih veriyor tahlilleri elime yazıp veriyor sağlık ocağında yaptır diyor ozel hastane 150 tl muayene ücreti ödüyorum doğum 4000 tl geçen gittim 32 haftalik görünüyor dedi nst şimdi gerek yok bidahaki geldiğinde bakalım dedi.Sayesinde 3 kayiptan sonra bu haftaları gördüm hergun dua ediyorum
Hahaaa e o kadar para vermişken hakkımızı kullanalım gelmene gerek yok diyo dr sanki babasının hayrına bakıyorDemek ondan 1 hafta sonra tekrar gidip bakıyorsun çocuğa
Yapıyorsa yaptırın valla bnm ki ne suya ne sabuna dokunur sadece söyler sen çok abartıyorsun diyeBenim kocadan bir tane daha varmış çok şükür
Evet Bnde oldu hareketsiz diye gittim nst de zıplıyordu bi ohh dedimBende nst e girdim geçen gittiğimde 20₺ . Sizin ödediğiniz paraları görünce şok oldum şimdi
Bende 10 dk kaldım sadece . Nst e girince çocuk aşırı hareketleniyor sizde de oluyor mu öyle
Gerek olmaz mı hocam siz ne diyorsunuz aaaHahaaa e o kadar para vermişken hakkımızı kullanalım gelmene gerek yok diyo dr sanki babasının hayrına bakıyor
Benimki öyle bi itekliyoki cihazın yeri degişiyo sürekli aynı seyi yapıyo hiç durmuyo yerinde
Neden oluyor acaba internetten de baktım bişey bulamadım umarım bebişlere rahatsızlık vermiyoruzdur.Evet Bnde oldu hareketsiz diye gittim nst de zıplıyordu bi ohh dedim
Valla pahalıdoğuma kadar idare etcem
İnan daha 10 gün olmadı dip köşe temizledi ama malesef bize kış gelmedi hala kapı pencere heryer açık gün aşırı supuruyor eşim ama kızın arkasını toplamaya 2 insan lazım dağıtma hızına inanamazsın hava biraz sogusunda beraber yapacağız o süpürecek ben silicemYapıyorsa yaptırın valla bnm ki ne suya ne sabuna dokunur sadece söyler sen çok abartıyorsun diye
Rica ederim yalnız şöyle bir düzeltme yapayım. Eşim fizyoterapist değil, fizik tedavi doktoru. Fizyoterapistlik başka bir meslek, fizik tedavi doktorluğu başka.Teşekkür ederim canım fizyoterapist eşi olarak bizi bilgilendirdigin için
En belirgin fakları da şöyle ki, fizyoterapist ünv sınavında direk fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümünü kazanıp 4 yıl okuduktan sonra fizyoterapist olur. Fizik tedavi doktoru ise önce 6 yıl tıp okur, sonra tus'ta fiziksel tıp ve rehabilitasyon bölümünü kazanıp 4 yıl onun asistanlığı yaptıktan sonra uzman doktor olur.Teşekkür ederim canım fizyoterapist eşi olarak bizi bilgilendirdigin için
Benimki de cagrmiyo ama ben yine kullanmak istyrm dicem:)Hahaaa e o kadar para vermişken hakkımızı kullanalım gelmene gerek yok diyo dr sanki babasının hayrına bakıyor
Masallah bizim kizin dagitmasi da cok fena dakka basi pesinde gezmezsek ooooo isler fena oluyorİnan daha 10 gün olmadı dip köşe temizledi ama malesef bize kış gelmedi hala kapı pencere heryer açık gün aşırı supuruyor eşim ama kızın arkasını toplamaya 2 insan lazım dağıtma hızına inanamazsın hava biraz sogusunda beraber yapacağız o süpürecek ben silicem
Valla bn kullanmaya çalışıyorum eşim görmek istedi oğlum kardeşini görmek istedi bahane çokBenimki de cagrmiyo ama ben yine kullanmak istyrm dicem:)
Valla dr herşeyi iyi dedi dinleniyordur belki dedi bişi çıkmadıNeden oluyor acaba internetten de baktım bişey bulamadım umarım bebişlere rahatsızlık vermiyoruzdur.
Neden oluyor acaba internetten de baktım bişey bulamadım umarım bebişlere rahatsızlık vermiyoruzdur.
Tam takip edemedim sizin sohbeti amaValla dr herşeyi iyi dedi dinleniyordur belki dedi bişi çıkmadı
Yaaa çok iyimişTam takip edemedim sizin sohbeti ama
Çocuğun nstde filan hareketli olmasınu diyorsanız benim doktor onun için sese duyarlı bi çocuk demek ki demişti
Acaba seste uyuyamaz dimek miYaaa çok iyimiş
Valla bn ilk günden elektrikli süpürgeyle uyutcam Bnm oğlan top patlasa duymazdıAcaba seste uyuyamaz dimek mi
Bilmiyorum iyi bi şey miYaaa çok iyimiş
2. Cümle ilkiyle de baglantili bence yandin puahahahahaBilmiyorum iyi bi şey mi
Ben müzik kulağı güçlü diye yorumlamak istiyorum
Seste nah uyutursun diye de yorumlanabilir belki
Ay amin bizimkiler de ceksin kiz senin oglunaValla bn ilk günden elektrikli süpürgeyle uyutcam Bnm oğlan top patlasa duymazdı
Allahım nolur bebiş oğluma çeksln abisi gibi uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?