Ya bunu bana biri dedi burda kimdi unuttum. Saçma gelmişti. Yaşayınca daha da saçma geldi.6 sene önce her şey muayene ücretinin içindeydi, hiç bir şeye ayrı bir şeye ödemiyordum. Her defasındada tahlil yaparlardı, ne nst ye yada detaylıyada bir şey ödememiştim. Şimdi her bir şey için ayrı para alıyorlar
Kız 15 hiç bişi bizim ki 100₺ dicem beni nst filan sokma sancım yok zateGirdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.
NöeeeeyKız 15 hiç bişi bizim ki 100₺ dicem beni nst filan sokma sancım yok zate
Bn olabilir nst ücreti dedim ilk girenlerden olduğum için hareket etmiyordu gittim ondan soktu sokmaz olaydıYa bunu bana biri dedi burda kimdi unuttum. Saçma gelmişti. Yaşayınca daha da saçma geldi.
He valla bn de bi şok yaşamıştımNöeeeey
Sen kaça doğurcan peki? Muayene ücretin kaç?He valla bn de bi şok yaşamıştım
Muayene 325₺ doğum mecburi sezeryan 5.750 ₺ ucuz geldi muayene ücretine göreSen kaça doğurcan peki? Muayene ücretin kaç?
Doğum evet bizim keyfii sezaryenle aynı.Muayene 325₺ doğum mecburi sezeryan 5.750 ₺ ucuz geldi muayene ücretine göre
Anesteziyi sordum sen hangisini istersen onu veririz dediDoğum evet bizim keyfii sezaryenle aynı.
Anesteziyi sordum sen hangisini istersen onu veririz dedi
Benden yine 200 aldıKız 15 hiç bişi bizim ki 100₺ dicem beni nst filan sokma sancım yok zate
Niye 200₺ ki hastanemi muayenehane miBenden yine 200 aldıGirmicem bir daha
Haha aynen sanci kasilma yoksa girmeyiz bizimki de pahalidir sormadm daKız 15 hiç bişi bizim ki 100₺ dicem beni nst filan sokma sancım yok zate
Sizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dediBenden yine 200 aldıGirmicem bir daha
Niye 200₺ ki hastanemi muayenehane mi
Sizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dedi
Anladim canım seninki özel durum ama Aralık topiginde bayağı giren var nst ye merak ettim . Şuan nasılsın kasılma vs ? İnşallah herşey yolundadır .Kasılmam var 24 haftadan beri. İlk seferinde sadece sancıya baktı kalp atışını bağlamadı. İkincisinde kalp atışıyla beraber sancıya baktı.
Erken Doğum riski varsa ciğerlerini geliştirmek için önlem almak istediği için Nts önerdi.
Teşekkürler daha iyiyim yormuyorum kendimi.Anladim canım seninki özel durum ama Aralık topiginde bayağı giren var nst ye merak ettim . Şuan nasılsın kasılma vs ? İnşallah herşey yolundadır .
Bncede hakkın olanı kullanmalısın çok pahalıMuayenehane, iyi hissediyordum aslında ultrasonla bakarken 2 kere kasıldı nts ye gir vaktin varsa dedi.
Muayene ücreti 350.
Nts 200 toplam 550 çok geldi ikidir.
Kontrole de çağırmıyor. Kontrole de gidicem o kadar para veriyorum madem bakılsın.
Bn geçen ay girdim bi iki gün hareket hissetmeyince kasılma mı var dedi baktırdı bi daha girmedimSizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?