2021 Aralık Anneleri

Ya bunu bana biri dedi burda kimdi unuttum. Saçma gelmişti. Yaşayınca daha da saçma geldi.

Girdim. Sen mi soruyodun ya para aldılar kız ekstra. Rezalet. 15 tlmiş. Alsan ne olur almasan ne olur be 15i.
Kız 15 hiç bişi bizim ki 100₺ dicem beni nst filan sokma sancım yok zate

Niye 200₺ ki hastanemi muayenehane mi

Muayenehane, iyi hissediyordum aslında ultrasonla bakarken 2 kere kasıldı nts ye gir vaktin varsa dedi.
Muayene ücreti 350.
Nts 200 toplam 550 çok geldi ikidir.
Kontrole de çağırmıyor. Kontrole de gidicem o kadar para veriyorum madem bakılsın.

Sizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dedi

Kasılmam var 24 haftadan beri. İlk seferinde sadece sancıya baktı kalp atışını bağlamadı. İkincisinde kalp atışıyla beraber sancıya baktı.
Erken Doğum riski varsa ciğerlerini geliştirmek için önlem almak istediği için Nts önerdi.

Anladim canım seninki özel durum ama Aralık topiginde bayağı giren var nst ye merak ettim . Şuan nasılsın kasılma vs ? İnşallah herşey yolundadır .

Anladim canım seninki özel durum ama Aralık topiginde bayağı giren var nst ye merak ettim . Şuan nasılsın kasılma vs ? İnşallah herşey yolundadır .
Teşekkürler daha iyiyim yormuyorum kendimi.
Progestan ve magnezyum baya azalttı. Biraz da stresi azaltınca kasılma daha az oluyor.

Bncede hakkın olanı kullanmalısın çok pahalı

Sizleri ne kadar erken nst ye alıyorlar ya , ben dün 32 de gittim bu zamana dek hiç nst filan görmedim doktoruma sordum kendisi dedi 35+hafta öncesi girmeyi önermiyorum . 35 sonrası girersin dedi
Bn geçen ay girdim bi iki gün hareket hissetmeyince kasılma mı var dedi baktırdı bi daha girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…