Kaplumbaga seklinde olan mi
Biz doodoo aldik, cok minnos yumos bisey. Bebek agladiginda ya da hareket ettiginde otomatik devreye giriyorValla bn ilk günden elektrikli süpürgeyle uyutcam Bnm oğlan top patlasa duymazdı
Allahım nolur bebiş oğluma çeksln abisi gibi uyusun
Ne guzel masallahBiz doodoo aldik, cok minnos yumos bisey. Bebek agladiginda ya da hareket ettiginde otomatik devreye giriyor
Kullanan arkadaslarim asiri memnun, bebisleri de cok huzurlu uyuyormus desteksiz
Ben de kendi yatağında uyutalım, yanına yatmayalım filan dedim eşime dünAmin amin ecmain
Hahah ben ole seyler demiyorum simdilik çünkü ilkinde hastanede battaniyeyle sallamaya baslamistikBen de kendi yatağında uyutalım, yanına yatmayalım filan dedim eşime dün
Sonra da kesin 6 ay sonra burda bebek sallayacağız çarşafta uyusun da nasıl uyursa uyusun diye dedim
Beyaz gürültüden ben kafayı yerimBen de kendi yatağında uyutalım, yanına yatmayalım filan dedim eşime dün
Sonra da kesin 6 ay sonra burda bebek sallayacağız çarşafta uyusun da nasıl uyursa uyusun diye dedim
Oha niye o kadar erkenHahah ben ole seyler demiyorum simdilik çünkü ilkinde hastanede battaniyeyle sallamaya baslamistik
Ay ne bilim cok agliyordu oyle de devam etti hastaneyi birbirine katmisti:s evde de cok zorladi hala uykumuz sorunlu yanimda yatirirsam anca baska yontem bulamiyorum kafasini yastiga koymuoOha niye o kadar erken
Ben hem diyorum hem gerçekçi durmaya çalışıyorumHahah ben ole seyler demiyorum simdilik çünkü ilkinde hastanede battaniyeyle sallamaya baslamistik
Neyse katlanmak da analığa dahilBeyaz gürültüden ben kafayı yerimKötü ses en dayanamadığım şey. Filmlerde sesli işkence sahnelerinde bile ben durun konuşcam diyorum oyuncu yerine o kadar yani düşün
Ben de sevmiyorum o sesi:)bebe severse dinletrm de ninniyi tercih edermBeyaz gürültüden ben kafayı yerimKötü ses en dayanamadığım şey. Filmlerde sesli işkence sahnelerinde bile ben durun konuşcam diyorum oyuncu yerine o kadar yani düşün
Bakalım basıl olacakBen de sevmiyorum o sesi:)bebe severse dinletrm de ninniyi tercih ederm
Normal ninni fallam aciyordum ben sallarlen bebislere bagli artik bakalim ne seveceklerBakalım basıl olacak
Ya bu beyaz gürültüler ana karnı seslerini taklit ya hani. Zaten ilk 3 ay delirmesi bu dünyaya adaptasyon sorunundan. E biz de benzetmeye calışırken kundaklıyoruz, sallıyoruz bilmem ne. Sesi de eksik kalıversin ya. Bazı kısımlar eksik bazı kısmlar benzerken adapte olmaya çalışsın.
Bu benim ilk nst sonucum. Ustteki bebegin kalp atisi alttaki benim sancim. Orada yazan rakamlarda 50 ye dogru cikis olmus. Sizin daha asagilarda ve yukselme olmadan ilerliyor.O sayı nerede yazıyor? Mesela benim değerim kaç çıkmış? Düzenli olma aracılığı kaç?
Allah kolaylık versin. Eşin yapar hazırlıkları, sen rahat ol. Bebek aç açıkta kalmaz. Strese gitmediğin sürece de bebek yerinde rahat eder ve doğmak için acele etmez.İyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
Sağol canım ama elimde değil, haklısın bebeğin sağlığından önemli bir şey yok ama yatmak baya strese sokan bişey insanıAllah kolaylık versin. Eşin yapar hazırlıkları, sen rahat ol. Bebek aç açıkta kalmaz. Strese gitmediğin sürece de bebek yerinde rahat eder ve doğmak için acele etmez.
Çok geçmiş olsun. Bence dolabı eşyayı vs dert etme o tarz şeyler bi şekilde halledilir üç beş bişey yıkayıp çantaya atsa eşin yeter. Umarım sağlıkla bu süreci atlatır bebişine kavuşursunİyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
İyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.
Valla onlar çok da fayda etmiyor amaBen bitane uyku arkadaşı aldım ağlama sensörlü beyaz gürültü sesleri çıkarıyor ninni söylüyor
Gunaydin, ben hala silmemisim notlarimdan canta listemi ve atiyorumGunaydinnbebisin kiyafetlerinden etiketleri kestim sonra tum esyalarini yikadim ama balkona asamadim cok utandim hadi bebegi olmayan biri gorurde uzulurse diye koltuklarin ustlerinde kuruttum aksamda utuledim ALLAHim utuden nefret ederim normalde ama bunu ne kadar zevkle yaptim anlatamam her parcasinda içim ferahladı arada bakip agladim falan cantayi hazirlamak icin listesi olan var mi biseyleri atlamayayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?