2021 Aralık Anneleri

Kaplumbaga seklinde olan mi

Valla bn ilk günden elektrikli süpürgeyle uyutcam Bnm oğlan top patlasa duymazdı
Allahım nolur bebiş oğluma çeksln abisi gibi uyusun
Biz doodoo aldik, cok minnos yumos bisey. Bebek agladiginda ya da hareket ettiginde otomatik devreye giriyor
Kullanan arkadaslarim asiri memnun, bebisleri de cok huzurlu uyuyormus desteksiz

Ben de kendi yatağında uyutalım, yanına yatmayalım filan dedim eşime dün
Sonra da kesin 6 ay sonra burda bebek sallayacağız çarşafta uyusun da nasıl uyursa uyusun diye dedim
Hahah ben ole seyler demiyorum simdilik çünkü ilkinde hastanede battaniyeyle sallamaya baslamistik

Ben de kendi yatağında uyutalım, yanına yatmayalım filan dedim eşime dün
Sonra da kesin 6 ay sonra burda bebek sallayacağız çarşafta uyusun da nasıl uyursa uyusun diye dedim
Beyaz gürültüden ben kafayı yerim Kötü ses en dayanamadığım şey. Filmlerde sesli işkence sahnelerinde bile ben durun konuşcam diyorum oyuncu yerine o kadar yani düşün

Hahah ben ole seyler demiyorum simdilik çünkü ilkinde hastanede battaniyeyle sallamaya baslamistik
Ben hem diyorum hem gerçekçi durmaya çalışıyorum
Yokss büyük bi hayal kırıklığı yaşar insan
Beyaz gürültüden ben kafayı yerim Kötü ses en dayanamadığım şey. Filmlerde sesli işkence sahnelerinde bile ben durun konuşcam diyorum oyuncu yerine o kadar yani düşün
Neyse katlanmak da analığa dahil

Ben de sevmiyorum o sesi:)bebe severse dinletrm de ninniyi tercih ederm
Bakalım basıl olacak
Ya bu beyaz gürültüler ana karnı seslerini taklit ya hani. Zaten ilk 3 ay delirmesi bu dünyaya adaptasyon sorunundan. E biz de benzetmeye calışırken kundaklıyoruz, sallıyoruz bilmem ne. Sesi de eksik kalıversin ya. Bazı kısımlar eksik bazı kısmlar benzerken adapte olmaya çalışsın.

Normal ninni fallam aciyordum ben sallarlen bebislere bagli artik bakalim ne sevecekler

O sayı nerede yazıyor? Mesela benim değerim kaç çıkmış? Düzenli olma aracılığı kaç?
Bu benim ilk nst sonucum. Ustteki bebegin kalp atisi alttaki benim sancim. Orada yazan rakamlarda 50 ye dogru cikis olmus. Sizin daha asagilarda ve yukselme olmadan ilerliyor.

Eklentiler

• Screenshot_20211022-004737_Gallery.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 49
İyi geceler kızlar bugün kontrol artı 32 raporu için doktora gittim. Son bir haftadır bel ve karın ağrım vardı adet ağrısı gibi hem de karnımın altı çok sertti. Dinlenince geçen ama devamlı ağrılar... Bebeğin başı rahim ağzına yaslanmış baskı varmış. 2 hafta kritik dedi doktor, yat dedi ve fitil verdi. İnş bu 2-3 haftayı doğum olmadan geçirip vaktine ulaşırız. Henüz ne çantam hazır ne çocuğun dolabı vs. Gurbetteyim tek olduğumdan yatsam işler kalıyor yatmasam bebek riske girdi. Eşim yapıyor ama erkek ne kadar da olsa tam bilemiyor. Hepimiz sağ sağlim kolayca vaktinde doğururuz inş. Allah yardımcımız olsun.

Allah kolaylık versin. Eşin yapar hazırlıkları, sen rahat ol. Bebek aç açıkta kalmaz. Strese gitmediğin sürece de bebek yerinde rahat eder ve doğmak için acele etmez.

Allah kolaylık versin. Eşin yapar hazırlıkları, sen rahat ol. Bebek aç açıkta kalmaz. Strese gitmediğin sürece de bebek yerinde rahat eder ve doğmak için acele etmez.
Sağol canım ama elimde değil, haklısın bebeğin sağlığından önemli bir şey yok ama yatmak baya strese sokan bişey insanı

Çok geçmiş olsun. Bence dolabı eşyayı vs dert etme o tarz şeyler bi şekilde halledilir üç beş bişey yıkayıp çantaya atsa eşin yeter. Umarım sağlıkla bu süreci atlatır bebişine kavuşursun

Bakımını yapmanız gereken bir çocuğunuz yoksa yatın dinlenin iş dediğiniz kalır ne olacak yapılmasa da olur.

Gunaydinn bebisin kiyafetlerinden etiketleri kestim sonra tum esyalarini yikadim ama balkona asamadim cok utandim hadi bebegi olmayan biri gorurde uzulurse diye koltuklarin ustlerinde kuruttum aksamda utuledim ALLAHim utuden nefret ederim normalde ama bunu ne kadar zevkle yaptim anlatamam her parcasinda içim ferahladı arada bakip agladim falan cantayi hazirlamak icin listesi olan var mi biseyleri atlamayayim diyorum

Gunaydin, ben hala silmemisim notlarimdan canta listemi ve atiyorum bizim hastanemizde bebisin tum kiyafetleri bezleri vs kirlendikce hastanenin kiyafetleriyle degistiriliyor o yuzden sen bebise ekstra kiyafet ekleyebilirsin bilgin olsun
Hastane Çantası

Anne için

• Emzirme sutyeni 2 adet
  • Dudak nemlendirici
  • Corap 2-3 adet
  • Gogus kremi
  • Maske
  • Depend
  • Gecelik ve sabahlik 2
  • Pijama takımı 1
  • Korse
  • Gogus pedi
  • Göğüs kalkanı
  • Terlik
  • Gogus pompasi
  • Dis fircasi/macunu
  • Kirli torbasi
  • Tripot
  • Makyaj malz
  • Tarak
  • Düzleştirici
  • Atistirmalik bişeyler
  • Şal
  • Uzun ped
  • Lohusa külodu 5-6 adet
Bebek için

• Bez
  • Islak mendili
  • Biberon
  • Emzik
  • Body 3-4 adet
  • Tulum 2-3 adet
  • Puset
  • Pofuduk tulum ya da battaniye (cikista giymek icin)
  • Triko bere
  • Pişik kremi
  • Hastane takımı (fotograf cekimi icin)
  • Çorap
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Ağız bezi
  • Törpu (eldiven takmayi dusunmedigim icin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…