2021 Aralık Anneleri

Kaç güne geldi acaba? Bir de markası ne? Biz kanz sipariş ettik de tam 2 hafta önce, 30 iş günü yani yaklaşık 1,5 aylık biz zaman dilimi verdiler bize. O zamana doğurmam inşallah
Çilekten aldık 15-20 gün olmuştur normalde bizimde 3 kasım gibi gelecekti dün gelmiş gelince getirdiler

Biz kontrolden geldikkkkk❣❣
9 gunde sadece sadece 100 gram anca almisiz suan 1800 kg 42 cm boy...
9 gun once doktorum plesanta previa demisti sezeryan bile kanamali gecicek demisti ama bugun normal doguma bile musait durumda dedi...
Oyuzden cok unlu bi doktora daha gittik ve suan baş asaği normal doguma cok musait plesantasi da gayet olmasi gereken yerde dedi..
Veeee zorla da olsa azcik yuzunu gorduk
Zayıf ama tombik yanakli oğluşum olacak

Eklentiler

• 20211023_182331.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 91
Allahım ağza burna yanaklara
İyi gözünaydın

Oyyyy masallah cok tatli annesisaglikla gelsin

Saclarini sordunmu

Benim kızım da seneye 1 é başlayacak herkes hazırlıklı ol çok zor olacak diyor bakalım
Benim kızım da seneye 1. sınıf. Insallah zorlanmazlar da bizi de depresyona sokmazlar

Benim bebeğim günde 3 4 kez hıçkırır oldu
Benimkide öyle ve uzun uzun hickiriyor geçen saydım 153 kere hickirdi
Mobilyalarımız geldi süslendik bekliyoruz premsesi
Çok güzel güle güle kullansın inşallah
Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsun ben sadece pıt pıt ses geliyor mideme doğru diyorum demek ayakları ile vuruyo filan onun sesi acaba aynı mı
Aynı ritimde uzun uzun devam ediyor
Aynn akşama planı öyle zaten
Onun da odasını yeniledim diyom kendi yeni yatağında yat bi gün orda bi gün burda yatcam doğana kadar diyor
Aynı dert bizde de var kızıma yeni oda aldık güya kiskanmasin diye ama yinede besigin tadını çıkarmak istiyor hiç dokunmuyirum iclenmesin diye
Oyy maşallah

1. Sınıf için şimdiden kolay gele
Aynn Bnde sırf kıskanmasın diye değiştim gidip gelip kardeşimin odası çok güzel diye seviniyor bakalım yatacakmış bu gece Bnde iyiden tadını çıkarsın diye bişey demiyorum
Bnm kız neden ip atlıyor içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…