bir kere yaşadım gördüm demek o hıçkırık,birde içten böyle kalp gibi atıyor bazen muhtemelen o da hıçkırık o zamanKalp gibi atıyo göbeğim dısardan görünüyo
Tabi. Uzun sürüyo ritmik.bir kere yaşadım gördüm demek o hıçkırık,birde içten böyle kalp gibi atıyor bazen muhtemelen o da hıçkırık o zaman
Yaaa güzel günlerde kullansın minnoş prenses çok cicilerMobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
Canim kafasi yukardaydi ya senin bebisin hickiriklari tam nerede hissediyorsun:)Kalp gibi atıyo göbeğim dısardan görünüyo
Mervoş benimki son günlerde hep gece aynı saatte hıçkırıyorBenim bebeğim günde 3 4 kez hıçkırır oldu
Senin oğlan o yatakta yatmak ister kesinMobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
Çilekten aldık 15-20 gün olmuştur normalde bizimde 3 kasım gibi gelecekti dün gelmiş gelince getirdilerKaç güne geldi acaba? Bir de markası ne? Biz kanz sipariş ettik de tam 2 hafta önce, 30 iş günü yani yaklaşık 1,5 aylık biz zaman dilimi verdiler bize. O zamana doğurmam inşallah
Aynn akşama planı öyle zatenSenin oğlan o yatakta yatmak ister kesin
Allahım ağza burna yanaklaraBiz kontrolden geldikkkkk❣❣
9 gunde sadece sadece 100 gram anca almisiz suan 1800 kg 42 cm boy...
9 gun once doktorum plesanta previa demisti sezeryan bile kanamali gecicek demisti ama bugun normal doguma bile musait durumda dedi...
Oyuzden cok unlu bi doktora daha gittik ve suan baş asaği normal doguma cok musait plesantasi da gayet olmasi gereken yerde dedi..
Veeee zorla da olsa azcik yuzunu gorduk
Zayıf ama tombik yanakli oğluşum olacak
Tam sıkmalık sanki yanaklari dimiAllahım ağza burna yanaklara
İyi gözünaydın
Oyyyy masallah cok tatli annesiBiz kontrolden geldikkkkk❣❣
9 gun once doktorum plesanta previa demisti sezeryan bile kanamali gecicek demisti ama bugun normal doguma bile musait durumda dedi...
Oyuzden cok unlu bi doktora daha gittik ve suan baş asaği normal doguma cok musait plesantasi da gayet olmasi gereken yerde dedi..
Saclarini sordunmuBiz kontrolden geldikkkkk❣❣
Çünkü benim de yatasım geldiAynn akşama planı öyle zaten
Onun da odasını yeniledim diyom kendi yeni yatağında yat bi gün orda bi gün burda yatcam doğana kadar diyor
Valla yuzunu gorene kadar 2 kere dolandik gezdik ole girdik muayeneye yuzunu gormek icin cabalarken saç hic aklima gelmedi kiSaclarini sordunmu
Olsun yuz daha onemli ayy gostermis ne guzelValla yuzunu gorene kadar 2 kere dolandik gezdik ole girdik muayeneye yuzunu gormek icin cabalarken saç hic aklima gelmedi ki
Bizimde var tamamlayici sigortamiz eşim vergiden gosterdi devlette calisiyor ordan iade oldu bizede yuzde 18i galibaBnmde var ıkı yıldır
ama bana bı ödeme yapılmadı o yüzden merak ettım
Gel yat canımÇünkü benim de yatasım geldi
Benim kızım da seneye 1. sınıf. Insallah zorlanmazlar da bizi de depresyona sokmazlar
Benimkide öyle ve uzun uzun hickiriyor geçen saydım 153 kere hickirdiBenim bebeğim günde 3 4 kez hıçkırır oldu
Çok güzel güle güle kullansın inşallahMobilyalarımız geldisüslendik bekliyoruz premsesi
Aynı ritimde uzun uzun devam ediyorHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunben sadece pıt pıt ses geliyor mideme doğru diyorum demek ayakları ile vuruyo filan onun sesi acaba aynı mı
Aynı dert bizde de var kızıma yeni oda aldık güya kiskanmasin diye ama yinede besigin tadını çıkarmak istiyorAynn akşama planı öyle zaten
Onun da odasını yeniledim diyom kendi yeni yatağında yat bi gün orda bi gün burda yatcam doğana kadar diyor
Oyy maşallahBiz kontrolden geldikkkkk❣❣
1. Sınıf için şimdiden kolay geleBenim kızım da seneye 1 é başlayacak herkes hazırlıklı ol çok zor olacak diyor bakalım
Benimkide öyle ve uzun uzun hickiriyor geçen saydım 153 kere hickirdi
Çok güzel güle güle kullansın inşallah
Aynı ritimde uzun uzun devam ediyor
Aynı dert bizde de var kızıma yeni oda aldık güya kiskanmasin diye ama yinede besigin tadını çıkarmak istiyorhiç dokunmuyirum iclenmesin diye
Oyy maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?