2021 Aralık Anneleri

Bende bugun doktora gittim seker testimi sordum bunu nasil yapmislar bi yanlislik var dedi sonra aclik tokluk olc sen riske atmayalim dedi kendi de tahlilde bakti 81 cikti degerlendiremedi henuz ama tahlile gore normal cikiyo ultrasonda da bakti hersey yolunda bebegin kilosu iyi suyun iyi hareketleri guzel ben seker oldugunu dusunmuyorum dedi detayliya da girdim onda da sorun cikmadi sukur kilosu da 2kilo 400 gram

Evet Metin hocaya gidiyorum. Rutin kontrolümü yapan da Şehir Hastanesinde Berna Hanım.

Yaaa neden 38+1 ilk bebek 39 kadar beklesede olmazmıymış
Dr.a sordum bugün özellikle hani 38 çok erken olmaz mı ,dedi ki "sorun olmaz merak etme , takip ederiz eğer sorun olursa da bir hafta daha en geç bekleriz" filan dedi ama doktoruma güveniyorum bı yandan da diyorum çok mu erken . Arkadaşlarıma sordum 36 haftalık alınan var, 38 var ama 40 da var . Yani inşallah bakalım durum ne gösterecek

Hakkında hayırlısı olsun Bnm dr 38 de al dedim katiyen dedi o yüzden
İnşallah birazcık daha kalır annesi aksi bi durum çıkmaz

Ya aslında bence kg ile orantılı hani 37 ve sonrası örnek eğer 3 üstü olursa 38 de normal , birde 1 hafta erken çıkması bı yandan da çalışmadigim zamanlar içinde 1 hafta önceden kavuşmamız demek ama sanırım kg ya göre takip ediyorlar son hafta

Her dr farklı işleyişte Bnm bebe de önde ama bu erken olur anlamına gelmez dedi
Kafanı karıştırmım dr güven o daha iyi bilir

Hiçbir sorun yok canım,ben dedim hani sence çok erken değil mi dedi benim ilki 38 ikincide 36da alındı çok normal dedi kg yerinde ise .
İşte Bnm dr diyo ki solunum sorunu yaşanabilirmiş erken haftalarda o yüzden önermedi Bnde aceleye gerek yok dedim beklicez el mahkum

Ya şimdi sen öyle deyince ben yine düşünüp durucam çok mu erken 38 diye zaten bugün tekrarladım çok erken değil mi Dr bey diye adam çok ilgili inkar edemem ama işte insan da ne bileyim

İşte Bnm dr diyo ki solunum sorunu yaşanabilirmiş erken haftalarda o yüzden önermedi Bnde aceleye gerek yok dedim beklicez el mahkum
Ay ne bileyim olmazsa 39 da alsın ben zaten çok pimpirikliyim adamda artık biliyor duruma göre bakarız artık ama ben şu 1 ayı nasıl gecirecem diye düşünüyorum çünkü belim çok agiriyor sol ayak ve neredeyse tüm vücudum ancak özellikle ameliyatlı yerimde sıkıntı olmaya başlayınca gözümde korkuyor ,siyatik ağrılar filan .

Ayy bugün öldüm bittim valla annem geldi kayınvalidemle beraber doğumda hazır olsun diye buzluğa börek kurabiye yaptık onlar yaptı ben yoruldum. Popomdaki kemik acıyor deli gibi yine

38 39 arasında hiç fark olmaz bence. 36dan sonra hepsi aynı. Herkes doktoruna güvensin. 35. Haftamı bitiriyorum bugün ben de evrene gönderdiğim mesaja göre 2 ya da 3 haftam kaldı.
Kız sus sen var canım fark biri 38 biri 39 içerdeki 1 gün dışardaki 1 aya bedel derler tabi acil durumlar farklı
Yani kasım 20 den sonra gelsin mi diyon

38 39 arasında hiç fark olmaz bence. 36dan sonra hepsi aynı. Herkes doktoruna güvensin. 35. Haftamı bitiriyorum bugün ben de evrene gönderdiğim mesaja göre 2 ya da 3 haftam kaldı.
Bana böyle şeyler deyin Allah aşkına bir ben mi 38 de doğuracam nolur peşimden gelen yahut peşinden beni 38 e götüren olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…