- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Al bnden de bnm ki de dönmüş normal olmayacak yaValla bence donmedigi icin aci cekiyorsun. Benimkide 26. Haftada döndü normal dogursam dönmez eşoleşek
Yaaa neden 38+1 ilk bebek 39 kadar beklesede olmazmıymışŞuan 33+1 bebe geçen hafta bugün 1960 idi ,şimdi olmuş 2250 gram sevindim yaniçünkü doktorum inşallah herşey böyle giderse 38+1 de sezeryana alacak
Evet Metin hocaya gidiyorum. Rutin kontrolümü yapan da Şehir Hastanesinde Berna Hanım.Geçmiş olsun inşallah herşey yolunda devam eder sizde sanırım Erzurum'da idiniz . Hangi hoca Yakup beye mi gidiyorsunuz yoksa Metin ya da Ragıp Atakan beye mi , sanırım perinatolog olarak genelde metin beyi öneriyorlar .
38 arti 1 bi problem yoksa bence erken ne kadar anne karni o kadar guzel bi gun bile cok kiymetliYaaa neden 38+1 ilk bebek 39 kadar beklesede olmazmıymış
Dr.a sordum bugün özellikle hani 38 çok erken olmaz mı ,dedi ki "sorun olmaz merak etme , takip ederiz eğer sorun olursa da bir hafta daha en geç bekleriz" filan dedi ama doktoruma güveniyorum bı yandan da diyorum çok mu erken . Arkadaşlarıma sordum 36 haftalık alınan var, 38 var ama 40 da var . Yani inşallah bakalım durum ne gösterecekYaaa neden 38+1 ilk bebek 39 kadar beklesede olmazmıymış
Bir arkadaşımın ilki 38 ikinci 36 da olmuşYaaa neden 38+1 ilk bebek 39 kadar beklesede olmazmıymış
Hakkında hayırlısı olsun Bnm dr 38 de al dedim katiyen dedi o yüzdenDr.a sordum bugün özellikle hani 38 çok erken olmaz mı ,dedi ki "sorun olmaz merak etme , takip ederiz eğer sorun olursa da bir hafta daha en geç bekleriz" filan dedi ama doktoruma güveniyorum bı yandan da diyorum çok mu erken . Arkadaşlarıma sordum 36 haftalık alınan var, 38 var ama 40 da var . Yani inşallah bakalım durum ne gösterecek
Bi sorun filan mı varmışBir arkadaşımın ilki 38 ikinci 36 da olmuş
Ya aslında bence kg ile orantılı hani 37 ve sonrası örnek eğer 3 üstü olursa 38 de normal , birde 1 hafta erken çıkması bı yandan da çalışmadigim zamanlar içinde 1 hafta önceden kavuşmamız demek ama sanırım kg ya göre takip ediyorlar son haftaHakkında hayırlısı olsun Bnm dr 38 de al dedim katiyen dedi o yüzden
İnşallah birazcık daha kalır annesi aksi bi durum çıkmaz
Hiçbir sorun yok canım,ben dedim hani sence çok erken değil mi dedi benim ilki 38 ikincide 36da alındı çok normal dedi kg yerinde ise .Bi sorun filan mı varmış
Her dr farklı işleyişte Bnm bebe de önde ama bu erken olur anlamına gelmez dediYa aslında bence kg ile orantılı hani 37 ve sonrası örnek eğer 3 üstü olursa 38 de normal , birde 1 hafta erken çıkması bı yandan da çalışmadigim zamanlar içinde 1 hafta önceden kavuşmamız demek ama sanırım kg ya göre takip ediyorlar son hafta
İşte Bnm dr diyo ki solunum sorunu yaşanabilirmiş erken haftalarda o yüzden önermedi Bnde aceleye gerek yok dedim beklicez el mahkumHiçbir sorun yok canım,ben dedim hani sence çok erken değil mi dedi benim ilki 38 ikincide 36da alındı çok normal dedi kg yerinde ise .
Ya şimdi sen öyle deyince ben yine düşünüp durucam çok mu erken 38 diyeHakkında hayırlısı olsun Bnm dr 38 de al dedim katiyen dedi o yüzden
İnşallah birazcık daha kalır annesi aksi bi durum çıkmaz
Ay ne bileyim olmazsa 39 da alsın ben zaten çok pimpirikliyim adamda artık biliyor duruma göre bakarız artıkİşte Bnm dr diyo ki solunum sorunu yaşanabilirmiş erken haftalarda o yüzden önermedi Bnde aceleye gerek yok dedim beklicez el mahkum
Daha çok acıyacakAyy bugün öldüm bittim vallaannem geldi kayınvalidemle beraber doğumda hazır olsun diye buzluğa börek kurabiye yaptık onlar yaptı ben yoruldum. Popomdaki kemik acıyor deli gibi yine
Kız sus sen38 39 arasında hiç fark olmaz bence. 36dan sonra hepsi aynı. Herkes doktoruna güvensin. 35. Haftamı bitiriyorum bugün ben de evrene gönderdiğim mesaja göre 2 ya da 3 haftam kaldı.
Bana böyle şeyler deyin Allah aşkına bir ben mi 38 de doğuracam38 39 arasında hiç fark olmaz bence. 36dan sonra hepsi aynı. Herkes doktoruna güvensin. 35. Haftamı bitiriyorum bugün ben de evrene gönderdiğim mesaja göre 2 ya da 3 haftam kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?