Kasım 20 güzel. Kaynanam da o güne odaklanmış geliyor. Artık doğar o ara diyeKız sus senvar canım fark biri 38 biri 39 içerdeki 1 gün dılarda 1 taçta bedel derler tabi acil durumlar farklı
Yani kasım 20 den sonra gelsin mi diyon
Değil değil artık dr düşünsün onu daYa şimdi sen öyle deyince ben yine düşünüp durucam çok mu erken 38 diyezaten bugün tekrarladım çok erken değil mi Dr bey diye adam çok ilgili inkar edemem ama işte insan da ne bileyim
Olur olur 38 çokzel. 35de suyu gelen kuzenin bebesinin masallahı var. Allahın izniyle artık kocamanlar.Bana böyle şeyler deyin Allah aşkına bir ben mi 38 de doğuracamnolur peşimden gelen yahut peşinden beni 38 e götüren olsun
Akrep Burcu olcek deseneKasım 20 güzel. Kaynanam da o güne odaklanmış geliyor. Artık doğar o ara diye
Valla bak şimdi bir arkadaşıma daha mesaj attım 2 çocuk annesi haftaları sordum , normal doğumla doğurmuş büyük kızı 36 haftada ,küçük kızı da 34 .haftada doğurmuş . Sezeryan değil normalDeğil değil artık dr düşünsün onu daaman hepsi farklı bişi diyo bu drlar
Nasip. Akreplerle de hiç anlaşamam aslındaAkrep Burcu olcek desene
Tamam normal yani. Kalmışlar mı küvözde?Valla bak şimdi bir arkadaşıma daha mesaj attım 2 çocuk annesi haftaları sordum , normal doğumla doğurmuş büyük kızı 36 haftada ,küçük kızı da 34 .haftada doğurmuş . Sezeryan değil normalmerve
34.haftada doğanın suyu gelmiş 9 gün küvozde kalmış 2200 kg ile sonra çıkmış , diğeri ise 36.haftada suyu gelmiş hic kalmamis 2600 ile doğmuş onu da 36 daTamam normal yani. Kalmışlar mı küvözde?
Tamam normaldir.34.haftada doğanın suyu gelmiş 9 gün küvozde kalmış 2200 kg ile sonra çıkmış , diğeri ise 36.haftada suyu gelmiş hic kalmamis 2600 ile doğmuş onu da 36 da
Ben 26 kasıma kadar beklesin istiyorum beklerse mucize mi olur ki benimkiKız sus senvar canım fark biri 38 biri 39 içerdeki 1 gün dışardaki 1 aya bedel derler tabi acil durumlar farklı
Yani kasım 20 den sonra gelsin mi diyon
40 kadar bekleyebilir eğer ki normal doğumu destekleyen bi dr saNasip. Akreplerle de hiç anlaşamam aslındaO değil de bu bebe dönmezse en son ne kadar bekletecek ben bunu soracağım gidince.
Normalde yapacak bişi yok işte dr bana dedi normal gelirse bn almadan önce anca öyle olur dediValla bak şimdi bir arkadaşıma daha mesaj attım 2 çocuk annesi haftaları sordum , normal doğumla doğurmuş büyük kızı 36 haftada ,küçük kızı da 34 .haftada doğurmuş . Sezeryan değil normalmerve
Senin ki inşallah söz dinler beklerBen 26 kasıma kadar beklesin istiyorum beklerse mucize mi olur ki benimki
Yani normal hem zor hemde kg lari özellikle 2200 olanın düşükmüş Allah yardım etmiş .Normalde yapacak bişi yok işte dr bana dedi normal gelirse bn almadan önce anca öyle olur dedi
İnşallahSenin ki inşallah söz dinler bekler
Bizde 27 kasım istiyoz da nasip oğlan 27 Mart uyumlu olsun şeysin
Bilmem ki desteklediği bi şey var mı40 kadar bekleyebilir eğer ki normal doğumu destekleyen bi dr sa
Akrep fena ya bnden demesi Bnm iki kardeş akrep
Allahtan Bnm ki olmicek akrep oğlan Koç o bile bazen fena
Bazı kadınlar hep erken doğum yapıyor işteYani normal hem zor hemde kg lari özellikle 2200 olanın düşükmüş Allah yardım etmiş .
Ben varım canım 38 de 37+ mi 38 +mi bilmiyorum doktorum bu konuda çok ketum inşallah 38 i görürüz dedi en sonBana böyle şeyler deyin Allah aşkına bir ben mi 38 de doğuracamnolur peşimden gelen yahut peşinden beni 38 e götüren olsun
Erzurum'da mı yaşıyor bu arkadaşın? Hani havasından suyundansa biz de hazır bekleyelimValla bak şimdi bir arkadaşıma daha mesaj attım 2 çocuk annesi haftaları sordum , normal doğumla doğurmuş büyük kızı 36 haftada ,küçük kızı da 34 .haftada doğurmuş . Sezeryan değil normalmerve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?