2021 Aralık Anneleri

Ya şimdi sen öyle deyince ben yine düşünüp durucam çok mu erken 38 diye zaten bugün tekrarladım çok erken değil mi Dr bey diye adam çok ilgili inkar edemem ama işte insan da ne bileyim
Değil değil artık dr düşünsün onu da aman hepsi farklı bişi diyo bu drlar

Bana böyle şeyler deyin Allah aşkına bir ben mi 38 de doğuracam nolur peşimden gelen yahut peşinden beni 38 e götüren olsun
Olur olur 38 çokzel. 35de suyu gelen kuzenin bebesinin masallahı var. Allahın izniyle artık kocamanlar.

Değil değil artık dr düşünsün onu da aman hepsi farklı bişi diyo bu drlar
Valla bak şimdi bir arkadaşıma daha mesaj attım 2 çocuk annesi haftaları sordum , normal doğumla doğurmuş büyük kızı 36 haftada ,küçük kızı da 34 .haftada doğurmuş . Sezeryan değil normal merve

merve küvozde kalmasının nedeni enfeksiyon kapmış 34.haftada o yüzden kalmış yoksa birakmazlarmis dr.lar öyle demişler

Nasip. Akreplerle de hiç anlaşamam aslında O değil de bu bebe dönmezse en son ne kadar bekletecek ben bunu soracağım gidince.
40 kadar bekleyebilir eğer ki normal doğumu destekleyen bi dr sa
Akrep fena ya bnden demesi Bnm iki kardeş akrep
Allahtan Bnm ki olmicek akrep oğlan Koç o bile bazen fena

Normalde yapacak bişi yok işte dr bana dedi normal gelirse bn almadan önce anca öyle olur dedi

Erzurum'da mı yaşıyor bu arkadaşın? Hani havasından suyundansa biz de hazır bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…