- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Çıkart canım yeterli gelmiyorsa doktor 2 iç diyor genelde ama sor istersen. Ben devletin verdiğini 2 içtim cırcır oldum ağrılar da arttıBende 2 ye mi cikarsam acaba
Beni cırcır etti ilk zmn sonra vücut alıştı asoında öyle iyiydiÇıkart canım yeterli gelmiyorsa doktor 2 iç diyor genelde ama sor istersen. Ben devletin verdiğini 2 içtim cırcır oldum ağrılar da arttı
Ben de saga sola sirayla yatmaya calisiyom ama kalcam agriyor iki tafafta kendimi sirt ustu yatarken buluyorum ole uyaniyorumEvet bende de var en çok da yataktan kalkarken zorlanıyorum Sol tarafım hariç hicbiryerime yatamiyorum uzun süre yurusem yine ağrım oluyor
Nasıl olacak ki illaki bişey bulandiriyor cikariyorsun reflü mu acaba
Magnezyum kullanıyon muBenim de kalcamda ağrı vardı ama bugün sol bacağımın üstüne basamaz oldum kızlar. Şimşek gibi girip çıkıyor ağrı, üstüne basamıyorum. Salı günü kızımın hastane randevusu var nasıl dayanacağım bilmiyorum
Bnm de sırt ağrım çok valla genelde sağa yatıyorum sola hiç alışık değilimBen de saga sola sirayla yatmaya calisiyom ama kalcam agriyor iki tafafta kendimi sirt ustu yatarken buluyorum ole uyaniyorum
Sirt ustu cok rahatsiz zaten ben istemeden oyle yatiom uykumda az kaldi cnm senin daha azBnm de sırt ağrım çok valla genelde sağa yatıyorum sola hiç alışık değilimsırt üstü hiç yatamıyorum
1 kutu kullanablrsn aslinda iyi olur benim de bitiyor yine alayim bari 1 ay var dahaMagnezyum kullanmayan bir ben kalmışım heralde doktorum hiç lafını etmemişti. Bu ara ayağıma kramp girmeye başladı ben de mi istesem
Ama eşim de diyor ki doğumu yavaşlatabilir kas gevşetici etkisi olduğundan ya 40 haftaya kadar doğuramazsam?
Bn kaç aydır kullanıyorum kullanmana rağmen kramp giriyordu soda da içiyorumMagnezyum kullanmayan bir ben kalmışım heralde doktorum hiç lafını etmemişti. Bu ara ayağıma kramp girmeye başladı ben de mi istesem
Ama eşim de diyor ki doğumu yavaşlatabilir kas gevşetici etkisi olduğundan ya 40 haftaya kadar doğuramazsam?
Kullanıyorum canım. Hatta içinde yüksek oran magnezyum var ama birden anormal şekilde ağrımaya başladı. Fıtık var bende onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum. Eskiden de bacağıma vururdu çok ender de olsa. Doktora desem ortopediye git der şimdi. Kalsiyumu sorarım belki işe yarar. Cumartesi kontrolüm o zamana kadar dayanabilirsem. Resmen çığlık attırıyor bazen kıpırdayınca bile.Magnezyum kullanıyon mu
Kasılmalar olması gerektiği kadar aktif olmaz heralde o kadar bir etkisi var mıdır ki anlamadım.Bn kaç aydır kullanıyorum kullanmana rağmen kramp giriyordu soda da içiyorum
Sanırım çok yaşlıyım
Yavaşlatır derken zor mu olur
Sırt ağrısı için instagramda simgedduman var gebelik egzersizleri paylaşıyor, orda görmüştüm bi bak istersen.Bnm de sırt ağrım çok valla genelde sağa yatıyorum sola hiç alışık değilimsırt üstü hiç yatamıyorum
Enterasan hergün yeni bi bilgi öğreniyoruz ne güzelKasılmalar olması gerektiği kadar aktif olmaz heralde o kadar bir etkisi var mıdır ki anlamadım.
Haftaya kontrole gidince sorayım benim neden püskevitim yok
Sırt üstü olayını çözdüm gibi ben. İki yastık üst üste koyup yatıyorum sırtüstü. Bir nebze rahat uyuyorum. Yan yatınca heryerim uyuşuyor.Sirt ustu cok rahatsiz zaten ben istemeden oyle yatiom uykumda az kaldi cnm senin daha az
Bakim de instagram kullanmıyom kiSırt ağrısı için instagramda simgedduman var gebelik egzersizleri paylaşıyor, orda görmüştüm bi bak istersen.
Sen yasliysan ben morukBn kaç aydır kullanıyorum kullanmana rağmen kramp giriyordu soda da içiyorum
Sanırım çok yaşlıyım
Yavaşlatır derken zor mu olur
Belki tarayicida da çıkar. Link atıyım dur bulup.Bakim de instagram kullanmıyom ki
Aslında yürürken filan yok tek yatarken akşam başlıyor gün içinde yok gibi
Sen yasliysan ben moruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?