2021 Aralık Anneleri

Çıkart canım yeterli gelmiyorsa doktor 2 iç diyor genelde ama sor istersen. Ben devletin verdiğini 2 içtim cırcır oldum ağrılar da arttı
Beni cırcır etti ilk zmn sonra vücut alıştı asoında öyle iyiydi şuan 2 alıyorum rahatım kalsiyumu da 2 alıyorum

Evet bende de var en çok da yataktan kalkarken zorlanıyorum Sol tarafım hariç hicbiryerime yatamiyorum uzun süre yurusem yine ağrım oluyor

Nasıl olacak ki illaki bişey bulandiriyor cikariyorsun reflü mu acaba
Ben de saga sola sirayla yatmaya calisiyom ama kalcam agriyor iki tafafta kendimi sirt ustu yatarken buluyorum ole uyaniyorum

Benim de kalcamda ağrı vardı ama bugün sol bacağımın üstüne basamaz oldum kızlar. Şimşek gibi girip çıkıyor ağrı, üstüne basamıyorum. Salı günü kızımın hastane randevusu var nasıl dayanacağım bilmiyorum

Magnezyum kullanıyon mu

Ben de saga sola sirayla yatmaya calisiyom ama kalcam agriyor iki tafafta kendimi sirt ustu yatarken buluyorum ole uyaniyorum
Bnm de sırt ağrım çok valla genelde sağa yatıyorum sola hiç alışık değilim sırt üstü hiç yatamıyorum

Magnezyum kullanmayan bir ben kalmışım heralde doktorum hiç lafını etmemişti. Bu ara ayağıma kramp girmeye başladı ben de mi istesem
Ama eşim de diyor ki doğumu yavaşlatabilir kas gevşetici etkisi olduğundan ya 40 haftaya kadar doğuramazsam?

1 kutu kullanablrsn aslinda iyi olur benim de bitiyor yine alayim bari 1 ay var daha

Bn kaç aydır kullanıyorum kullanmana rağmen kramp giriyordu soda da içiyorum
Sanırım çok yaşlıyım
Yavaşlatır derken zor mu olur

Magnezyum kullanıyon mu
Kullanıyorum canım. Hatta içinde yüksek oran magnezyum var ama birden anormal şekilde ağrımaya başladı. Fıtık var bende onunla alakalı olabilir mi diye düşünüyorum. Eskiden de bacağıma vururdu çok ender de olsa. Doktora desem ortopediye git der şimdi. Kalsiyumu sorarım belki işe yarar. Cumartesi kontrolüm o zamana kadar dayanabilirsem. Resmen çığlık attırıyor bazen kıpırdayınca bile.

Bn kaç aydır kullanıyorum kullanmana rağmen kramp giriyordu soda da içiyorum
Sanırım çok yaşlıyım
Yavaşlatır derken zor mu olur
Kasılmalar olması gerektiği kadar aktif olmaz heralde o kadar bir etkisi var mıdır ki anlamadım.
Haftaya kontrole gidince sorayım benim neden püskevitim yok

Kasılmalar olması gerektiği kadar aktif olmaz heralde o kadar bir etkisi var mıdır ki anlamadım.
Haftaya kontrole gidince sorayım benim neden püskevitim yok
Enterasan hergün yeni bi bilgi öğreniyoruz ne güzel
Sor bakalım seni neden niçin püskevitsiz bırakmış

Sırt ağrısı için instagramda simgedduman var gebelik egzersizleri paylaşıyor, orda görmüştüm bi bak istersen.
Bakim de instagram kullanmıyom ki
Aslında yürürken filan yok tek yatarken akşam başlıyor gün içinde yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…