- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnm çocuğun öğretmenlerden birinin adı orjinal diye önereyim dedimZüfer ne kiz ilk defa duydum
Hamza deyince aklıma geldi. Anlatayım da güler misiniz şoka mi girersiniz artıkÖmür törpüleriAren Asil Eymen (oğluşımun adı ) Hamza Züfer
Bak sana bi sürü isim
Ahhh garibim atsın bakalımHergün story atıyor hayatta bırakıp gelmez
Hakikaten orijinal. Senin eşimle akrabalığın var mıBnm çocuğun öğretmenlerden birinin adı orjinal diye önereyim dedim
Senin adam dünyadan bi haber desene Bnm kendi ismimi demiştiHamza deyince aklıma geldi. Anlatayım da güler misiniz şoka mi girersiniz artıkBikac ay önce isim önerisiyle geldi eşim. Ömer Hamza olsun falan dedi. Dedim şaka yapıyorsun galiba. Niye dedi kendi yeğeninin ismi haberin yok galiba dedim Kardeşinin çocuğundan haberi yok. Zaten araları bozuk, bide git çocuğuyla aynı ismi koy da adımız çıksın iddiayla isim koyuyor diye Benim adam ilginç ya valla başka bi dünyada yaşıyor arada ben uyandırıyorum
Mümkün değildirHakikaten orijinal. Senin eşimle akrabalığın var mı
Doktoruna danış canım nolur nolmaz bende hep su gibi akıntı oluyordu bu aralar beyaza döndü o da normalmiş sanirimKızlar kahverengiye dönük akıntı yaşayan oldu mu? İki gündür bayağı koyu renk akıntı var lavaboya gittikçe. Koyu renk akıntı sürekli vardı sebepsizce ama bu bayağı kahverengiye dönük.
Derler kız kim olsa der yaniSenin adam dünyadan bi haber desene Bnm kendi ismimi demiştidüşün yani
Valla kıskanmış derler
İlk önerilerin mümkün sonrakileri orijinal isim arayanlara bırakıyorumMümkün değildiraşk olsun iki isim şeyy ettim sana gülelim diye yazdım yaaa beğenmedin
Seninki nasıldı benim anlattığım gibi miydi?Doktoruna danış canım nolur nolmaz bende hep su gibi akıntı oluyordu bu aralar beyaza döndü o da normalmiş sanirim
Yok canım kahverengi olmadı hiç hep şeffaf su gibi afedersin sanki çiş kaçırır gibi oluyordu şimdi beyazà döndüSeninki nasıldı benim anlattığım gibi miydi?
Züfer ne ya zübük gibiBnm çocuğun öğretmenlerden birinin adı orjinal diye önereyim dedim
Valla bnde alışana kadar zülküf Züber diyordum oğlan her seferinde düzeltiyorduZüfer ne ya zübük gibi
Benim lisede tarih hocam da ogluna Toktamış ismini koymuştuZüfer ne ya zübük gibi
Randevu ne zmn seninZüfer ne ya zübük gibi
Yok cnm daha neBenim lisede tarih hocam da ogluna Toktamış ismini koymuştu
Çikolata markası mı vardı züber top top şöyle baya iyiRandevu ne zmn senin
Züferler üzgünZüfer ne ya zübük gibi
16 kasım sanırım unuttumÇikolata markası mı vardı züber top top şöyle baya iyihaftaya Perşembe gidicem beybi 11 kasım tabi ağrım artmazsa inş aksi bir şey olmazsa şimdi yatarak götürüyorum. Senin ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?