2021 Aralık Anneleri

Ömür törpüleri Aren Asil Eymen (oğluşımun adı) Hamza Züfer

Bak sana bi sürü isim
Hamza deyince aklıma geldi. Anlatayım da güler misiniz şoka mi girersiniz artık Bikac ay önce isim önerisiyle geldi eşim. Ömer Hamza olsun falan dedi. Dedim şaka yapıyorsun galiba. Niye dedi kendi yeğeninin ismi haberin yok galiba dedim Kardeşinin çocuğundan haberi yok. Zaten araları bozuk, bide git çocuğuyla aynı ismi koy da adımız çıksın iddiayla isim koyuyor diye Benim adam ilginç ya valla başka bi dünyada yaşıyor arada ben uyandırıyorum

Senin adam dünyadan bi haber desene Bnm kendi ismimi demişti düşün yani
Valla kıskanmış derler

Kızlar kahverengiye dönük akıntı yaşayan oldu mu? İki gündür bayağı koyu renk akıntı var lavaboya gittikçe. Koyu renk akıntı sürekli vardı sebepsizce ama bu bayağı kahverengiye dönük.
Doktoruna danış canım nolur nolmaz bende hep su gibi akıntı oluyordu bu aralar beyaza döndü o da normalmiş sanirim

Benim lisede tarih hocam da ogluna Toktamış ismini koymuştu
Yok cnm daha ne
Oğlanın sınıfında eslem dilguşa varmış eslem diyince kız bağırıyormuş bana eslem demeyin diye yavrum alışana kadar bitap düştü

Çikolata markası mı vardı züber top top şöyle baya iyi haftaya Perşembe gidicem beybi 11 kasım tabi ağrım artmazsa inş aksi bir şey olmazsa şimdi yatarak götürüyorum. Senin ne zaman?
16 kasım sanırım unuttum
Bn heralde bi de doğuma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…