- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
Renksiz olunca zaten sorun olmuyor. Benim sürekli vardi koyu renk ama dr enfeksiyon vs sorun yok dediği için önemsemedim. Ama simdi bayağı koyu renk ondan biraz tedirgin oldum açıkçası. Sağol canımYok canım kahverengi olmadı hiç hep şeffaf su gibi afedersin sanki çiş kaçırır gibi oluyordu şimdi beyazà döndü
Çocuğunuz ilerde böyle anılmasın diye iyi düşünün işte kızlar isim konusunuZüfer ne ya zübük gibi
Arkadaşı 10 güne bir düşürmüştü sanırım 36 haftadan sonra. Aynen en fazla 2 kez daha gidersin bakalım ben nolucam16 kasım sanırım unuttum
Bn heralde bi de doğuma gidicem
Valla bende bilmiyorum acaba portbebeyle mi gitsemKızlar biz bu bebeleri hastaneden nasıl çıkartıcaz? Arabayla gidilecek eve ama pusete kalın battaniye ile kemer bağlanır mı? Pusette oyuncak bebekle deneme mi yapsak nasıl olacakaralık soğugunda bağlamakla uğraşmayalım üşütürüz
Benim eşim de Osmanlı dizileri izleyip arada onlardan da derlemeler sunuyorBenim lisede tarih hocam da ogluna Toktamış ismini koymuştu
Sanırım 37 ye yakın gitçemArkadaşı 10 güne bir düşürmüştü sanırım 36 haftadan sonra. Aynen en fazla 2 kez daha gidersin bakalım ben nolucam
Ne yapıyor da bu kadar banlanıyor meraktayımMerve yine ara vermiş
Benim doktorum da tatile gidiyorsa hiç story paylaşmıyor biriktiriyor, dönünce paylaşıyorHergün story atıyor hayatta bırakıp gelmez
Kıyafetinin üstüne kemeri takıp üstüne battaniye örtebilirsim ya da pofuduk tulumlar var ya onları giydirirsem üstüne kemer takılabiliyor. Ama güvenlik sebebiyle mont tarzı kaygan şeylerin üstüne kemer takılmasını önermiyorlar. Bide port bebe araba için güvenli değil arabaya bağlanmıyorKızlar biz bu bebeleri hastaneden nasıl çıkartıcaz? Arabayla gidilecek eve ama pusete kalın battaniye ile kemer bağlanır mı? Pusette oyuncak bebekle deneme mi yapsak nasıl olacakaralık soğugunda bağlamakla uğraşmayalım üşütürüz
Bağlanır niye bağlanmasın kiKızlar biz bu bebeleri hastaneden nasıl çıkartıcaz? Arabayla gidilecek eve ama pusete kalın battaniye ile kemer bağlanır mı? Pusette oyuncak bebekle deneme mi yapsak nasıl olacakaralık soğugunda bağlamakla uğraşmayalım üşütürüz
Biz onu evde denedikKızlar biz bu bebeleri hastaneden nasıl çıkartıcaz? Arabayla gidilecek eve ama pusete kalın battaniye ile kemer bağlanır mı? Pusette oyuncak bebekle deneme mi yapsak nasıl olacakaralık soğugunda bağlamakla uğraşmayalım üşütürüz
Portbebe var benim taaa ilk kızımdan onunla çıkar. Sonra da Allah kerimKızlar biz bu bebeleri hastaneden nasıl çıkartıcaz? Arabayla gidilecek eve ama pusete kalın battaniye ile kemer bağlanır mı? Pusette oyuncak bebekle deneme mi yapsak nasıl olacakaralık soğugunda bağlamakla uğraşmayalım üşütürüz
MantıklıBenim doktorum da tatile gidiyorsa hiç story paylaşmıyor biriktiriyor, dönünce paylaşıyorneden diye sorduğumuzda da benim şehirde olmadığımı görünce hamişlerimin doğurası geliyor o yüzden strese sokmuyorum sizi diyo
Kıyafetinin üstüne kemeri takıp üstüne battaniye örtebilirsim ya da pofuduk tulumlar var ya onları giydirirsem üstüne kemer takılabiliyor. Ama güvenlik sebebiyle mont tarzı kaygan şeylerin üstüne kemer takılmasını önermiyorlar. Bide port bebe araba için güvenli değil arabaya bağlanmıyor️ ️
Bnm yaklaşık 1 aydır dönük kafa aşağıda bnce her türlü zor ayaklarla göğüsü depikliyor kafayla aşagıyı sürekli çişim geliyor yan olunca da yanları deşiyorBenden bikaç hafta ilerde olanlar bebitolarınız döndü mü? Benimki karnımda yan ve çapraz yatıyor ama merak ettiğim hangi pozisyondaykem taşımak daha rahat sizce? Dönünce mi yoksa diğer özgür pozisyonlarda mı
Ya ama sanki böyle yan duruyorken karnım daha çok sıkışıyor yürürkem, o yüzden dönünce daha mı rahat olur acaba die düşündümBnm yaklaşık 1 aydır dönük kafa aşağıda bnce her türlü zor ayaklarla göğüsü depikliyor kafayla aşagıyı sürekli çişim geliyor yan olunca da yanları deşiyoren iyisi doğurmak
Büyüdükçe alan daralıyor ondanYa ama sanki böyle yan duruyorken karnım daha çok sıkışıyor yürürkem, o yüzden dönünce daha mı rahat olur acaba die düşündüm
Kafası 26. Haftada döndü. Bence boyle daha iyi. Ayaklar asagidayken rahat edemiyordumBenden bikaç hafta ilerde olanlar bebitolarınız döndü mü? Benimki karnımda yan ve çapraz yatıyor ama merak ettiğim hangi pozisyondaykem taşımak daha rahat sizce? Dönünce mi yoksa diğer özgür pozisyonlarda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?