2021 Aralık Anneleri

Yok canım kahverengi olmadı hiç hep şeffaf su gibi afedersin sanki çiş kaçırır gibi oluyordu şimdi beyazà döndü
Renksiz olunca zaten sorun olmuyor. Benim sürekli vardi koyu renk ama dr enfeksiyon vs sorun yok dediği için önemsemedim. Ama simdi bayağı koyu renk ondan biraz tedirgin oldum açıkçası. Sağol canım

Kızlar biz bu bebeleri hastaneden nasıl çıkartıcaz? Arabayla gidilecek eve ama pusete kalın battaniye ile kemer bağlanır mı? Pusette oyuncak bebekle deneme mi yapsak nasıl olacak aralık soğugunda bağlamakla uğraşmayalım üşütürüz

Valla bende bilmiyorum acaba portbebeyle mi gitsem

Arkadaşı 10 güne bir düşürmüştü sanırım 36 haftadan sonra. Aynen en fazla 2 kez daha gidersin bakalım ben nolucam
Sanırım 37 ye yakın gitçem aman kontrole çağırsın param boşa gitmesin
Sen çocuk dr da medipole mi gelcen bnce gelme

Hergün story atıyor hayatta bırakıp gelmez
Benim doktorum da tatile gidiyorsa hiç story paylaşmıyor biriktiriyor, dönünce paylaşıyor neden diye sorduğumuzda da benim şehirde olmadığımı görünce hamişlerimin doğurası geliyor o yüzden strese sokmuyorum sizi diyo
Kıyafetinin üstüne kemeri takıp üstüne battaniye örtebilirsim ya da pofuduk tulumlar var ya onları giydirirsem üstüne kemer takılabiliyor. Ama güvenlik sebebiyle mont tarzı kaygan şeylerin üstüne kemer takılmasını önermiyorlar. Bide port bebe araba için güvenli değil arabaya bağlanmıyor

Bağlanır niye bağlanmasın ki
Kız otoparktan koyucan hava bile almıcak bebe

Biz onu evde denedik
Pusetle çıkarıp arabaya sabitleyeceğim
Pusetin içinde de pofuduk tulumlar oluyor ya onlarla duracak
Pusetlerin kemerkeri ayarlanabiliyormuş
Ilk hastane kapısında denesem çocul sıkışırdı kemerde
Evde deneyip öğrendik
Belki paparaziler çekim yapmasıb diye üstüne de müslin örtebilirim görünmeyecek hale getiririm

Portbebe var benim taaa ilk kızımdan onunla çıkar. Sonra da Allah kerim

Benden bikaç hafta ilerde olanlar bebitolarınız döndü mü? Benimki karnımda yan ve çapraz yatıyor ama merak ettiğim hangi pozisyondaykem taşımak daha rahat sizce? Dönünce mi yoksa diğer özgür pozisyonlarda mı

Mantıklı Bizimki ikinci evliliğini yaptı durmadan eşiyle resimler paylaşıyor

Bnm yaklaşık 1 aydır dönük kafa aşağıda bnce her türlü zor ayaklarla göğüsü depikliyor kafayla aşagıyı sürekli çişim geliyor yan olunca da yanları deşiyor en iyisi doğurmak

Bnm yaklaşık 1 aydır dönük kafa aşağıda bnce her türlü zor ayaklarla göğüsü depikliyor kafayla aşagıyı sürekli çişim geliyor yan olunca da yanları deşiyor en iyisi doğurmak
Ya ama sanki böyle yan duruyorken karnım daha çok sıkışıyor yürürkem, o yüzden dönünce daha mı rahat olur acaba die düşündüm

Kafası 26. Haftada döndü. Bence boyle daha iyi. Ayaklar asagidayken rahat edemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…