2021 Aralık Anneleri

Sanırım 37 ye yakın gitçem aman kontrole çağırsın param boşa gitmesin
Sen çocuk dr da medipole mi gelcen bnce gelme
Yok kuzum medipol bana uzak hem de orda çok gıcık bir adam varmış başka kim var bilmiyorum. Arkadaşım Türkiyehastanesine gidiyor memnun, onunkine giderim diyordum

Bağlanır niye bağlanmasın ki
Kız otoparktan koyucan hava bile almıcak bebe
Otopark da soğuk olur
Portbebe var benim taaa ilk kızımdan onunla çıkar. Sonra da Allah kerim
arabayla gidiceksen tehlikeli diye puset aldık canım biz
kesinlikle denemek lazım ama pofuduk tulum kaygansa örnermiyorlarmış. Dur akşam koca gelince darlayım de deneyelim
Benim tulum hem büyük hem de kaygan kumaş dışı. Bağlayıp battayeyi üstüne örtmek en mantıklısı geldi

Çok yakın hastane. Tabi iki adımda bile olacaksa Allah korusun olur ama puset kullanmayacağım galiba, sadece çıkış için de almak istemiyorum. Belki kardeşimin var onu alırım bakalım

Yok kuzum medipol bana uzak hem de orda çok gıcık bir adam varmış başka kim var bilmiyorum. Arkadaşım Türkiyehastanesine gidiyor memnun, onunkine giderim diyordum
Zaten gelsen de memnun kalmazsın o yüzden gelme diyom ya bn çok dr denedim orda bi tane tutmadım. Hemen hemen çoğu dr gıcık valla doğumdan sonra zor uğrarım oraya

Zaten gelsen de memnun kalmazsın o yüzden gelme diyom ya bn çok dr denedim orda bi tane tutmadım. Hemen hemen çoğu dr gıcık valla doğumdan sonra zor uğrarım oraya
Bence de bir daha gitmemek lazım, eğer maddi gücüm yetse koçta yapardım ya da özel muayeneye gidip doğuma acı bademle anlaşanlar var öyle bulurdum. Çocuk doktoru da sen bulursan seninkini de denerim beybi iletişimde kalalım

Bnm burda güneşli Erdem hastanesinde var bi tane oğlanı götürdüğüm bn ona giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…