- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Port bebe var bende ama arabada pusetsiz gitmek tehlikeli :/Valla bende bilmiyorum acaba portbebeyle mi gitsem
Yok kuzum medipol bana uzak hem de orda çok gıcık bir adam varmış başka kim var bilmiyorum. Arkadaşım Türkiyehastanesine gidiyor memnun, onunkine giderim diyordumSanırım 37 ye yakın gitçemaman kontrole çağırsın param boşa gitmesin
Sen çocuk dr da medipole mi gelcen bnce gelme
Otopark da soğuk olurBağlanır niye bağlanmasın ki
Kız otoparktan koyucan hava bile almıcak bebe
arabayla gidiceksen tehlikeli diye puset aldık canım bizPortbebe var benim taaa ilk kızımdan onunla çıkar. Sonra da Allah kerim
kesinlikle denemek lazım ama pofuduk tulum kaygansa örnermiyorlarmış. Dur akşam koca gelince darlayım de deneyelimBiz onu evde denedik
Pusetle çıkarıp arabaya sabitleyeceğim
Pusetin içinde de pofuduk tulumlar oluyor ya onlarla duracak
Pusetlerin kemerkeri ayarlanabiliyormuş
Ilk hastane kapısında denesem çocul sıkışırdı kemerde
Evde deneyip öğrendik
Belki paparaziler çekim yapmasıb diye üstüne de müslin örtebilirim görünmeyecek hale getiririm
Benim tulum hem büyük hem de kaygan kumaş dışı. Bağlayıp battayeyi üstüne örtmek en mantıklısı geldiKıyafetinin üstüne kemeri takıp üstüne battaniye örtebilirsim ya da pofuduk tulumlar var ya onları giydirirsem üstüne kemer takılabiliyor. Ama güvenlik sebebiyle mont tarzı kaygan şeylerin üstüne kemer takılmasını önermiyorlar. Bide port bebe araba için güvenli değil arabaya bağlanmıyor️ ️
Çok yakın hastane. Tabi iki adımda bile olacaksa Allah korusun olur ama puset kullanmayacağım galiba, sadece çıkış için de almak istemiyorum. Belki kardeşimin var onu alırım bakalımOtopark da soğuk olur
arabayla gidiceksen tehlikeli diye puset aldık canım biz
kesinlikle denemek lazım ama pofuduk tulum kaygansa örnermiyorlarmış. Dur akşam koca gelince darlayım de deneyelim
Benim tulum hem büyük hem de kaygan kumaş dışı. Bağlayıp battayeyi üstüne örtmek en mantıklısı geldi
Alacak biri varsa boşa sen para harcama canımÇok yakın hastane. Tabi iki adımda bile olacaksa Allah korusun olur ama puset kullanmayacağım galiba, sadece çıkış için de almak istemiyorum. Belki kardeşimin var onu alırım bakalım
Zaten gelsen de memnun kalmazsın o yüzden gelme diyom yaYok kuzum medipol bana uzak hem de orda çok gıcık bir adam varmış başka kim var bilmiyorum. Arkadaşım Türkiyehastanesine gidiyor memnun, onunkine giderim diyordum
Züber olmazmi hahaBnm çocuğun öğretmenlerden birinin adı orjinal diye önereyim dedim
Süper daha ne olsunToplamda 7 kg almisim
Direk dogumda git bosverSanırım 37 ye yakın gitçemaman kontrole çağırsın param boşa gitmesin
Sen çocuk dr da medipole mi gelcen bnce gelme
Ben isterdim ama 8 aralık Son bizimki bari 2.12. Olsa diyorum ama sanmam erken dogarBebisin dogum tarihini 12 12 isteyen varmi
Bence de bir daha gitmemek lazım, eğer maddi gücüm yetse koçta yapardım ya da özel muayeneye gidip doğuma acı bademle anlaşanlar var öyle bulurdum. Çocuk doktoru da sen bulursan seninkini de denerim beybi iletişimde kalalımZaten gelsen de memnun kalmazsın o yüzden gelme diyom yabn çok dr denedim orda bi tane tutmadım. Hemen hemen çoğu dr gıcık valla doğumdan sonra zor uğrarım oraya
Ben ama oraya kasar dayanamam gibi.geliyorBebisin dogum tarihini 12 12 isteyen varmi
Oyle mi dersin ya . Bundan sonra kac kilo alirim acabaSüper daha ne olsun
Anca 1 alırsınOyle mi dersin ya . Bundan sonra kac kilo alirim acaba
Bnm burda güneşli Erdem hastanesinde var bi tane oğlanı götürdüğüm bn ona giderimBence de bir daha gitmemek lazım, eğer maddi gücüm yetse koçta yapardım ya da özel muayeneye gidip doğuma acı bademle anlaşanlar var öyle bulurdum. Çocuk doktoru da sen bulursan seninkini de denerim beybi iletişimde kalalım
Aynen benim de bekletmez gibi geliyor cnm:)hayirlisiBen ama oraya kasar dayanamam gibi.geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?