2021 Aralık Anneleri

Bebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Benim bebeğimin de beyninde su kitlesi vardı ödemdi detaylı ultrasonda belli olmuştu, 4 mm kadardı. İkili test temiz çıktığı için doktor önemsememişti. 28.haftada kayboldu, sakın canınızı sıkmayın stres daha çok zarar verir. İkili testinizi, detaylı ultrasonunuzu yaptırın, Allah’ın izniyle geçer çoğu bebekte olup doğuma kadar geçiyormuş zaten

Peki neden az aliyormus birsey dedi mi doktor

Tansiyonum yüksek. Erken doğuma hazırlıklı olmak için ciğer geliştirici iğne vurundum geçen hafta. O iğnede 1 hafta kadar kilo alımını durduruyormuş aynısını Saskin25 de yaşamıştı. Bundan sonra gelişimine bakılacak bakalım. Her hafta idrarda protein bakılıyor, nst ve dopler de bakılıyor. Sonumuz nasıl olacak bakalım

Insallah vaktinde gelir merak etme cnm kontrol altindasin doktorun en iyisini bilir

Evet maalesef aynısını yaşadım hatta geçen gün yine bi doz yapıldı yine kilo almicak çok üzgünüm hala erken doğum riskim var ve bebeğim kilo alamıyor

Hakkınızda hayırlısı olsun
Bebiş sen sağlıklı olda gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…