- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Senin beklemez zatenBen isterdim ama 8 aralık Son bizimki bari 2.12. Olsa diyorum ama sanmam erken dogar
Tamamen aynısını yaşıyorumAcayip bir kasik agrisi oluyor oturdugum yerden kalkarken. Biraz yuruyunce geciyor. Tekrar oturdugumda kalkarken yine oluyor. Birde yataktan saga sola donerken yasayan oluyor mu. Tam olarak kasikta diyemem. Alt tarafta
Benimki normalde 13 12 ama ben çok istiyorum en baştan beriBebisin dogum tarihini 12 12 isteyen varmi
Benim çok şükür ağrım yok ama bugün çok ilginç bir şekilde çok baskı hissediyorum bendeKarnın alt kısmında baskı ve ağrı hisseden var mı ya korkuyorum resmen bebek çıkmaya çalışıyor gibi
Resmen karnım sertleşiyor bebek baskı yapıyor vajinanın içine kadar sancı oluyorBenim çok şükür ağrım yok ama bugün çok ilginç bir şekilde çok baskı hissediyorum bende
Benim bebeğimin de beyninde su kitlesi vardı ödemdi detaylı ultrasonda belli olmuştu, 4 mm kadardı. İkili test temiz çıktığı için doktor önemsememişti. 28.haftada kayboldu, sakın canınızı sıkmayın stres daha çok zarar verir. İkili testinizi, detaylı ultrasonunuzu yaptırın, Allah’ın izniyle geçer çoğu bebekte olup doğuma kadar geçiyormuş zatenBebeğin beyninde ödem görülüp sağlıkla doğum yapan var mı bildiğiniz..11 haftalığım çık duaya ihtiyacın var dua eder misiniz
Doktora sormuş muydunuz acabaTamamen aynısını yaşıyorum
Doktora mi gitsen acabaResmen karnım sertleşiyor bebek baskı yapıyor vajinanın içine kadar sancı oluyor
Çok iş yaptıysam ya da ayakta kaldıysam oluyor bende deResmen karnım sertleşiyor bebek baskı yapıyor vajinanın içine kadar sancı oluyor
Magnezyum eksikliğinden dolayı dedi günde 2ye çıkardı ilacı ama ben düzenli kullanmıyorum doktor da ağrıdıkça kullan dediDoktora sormuş muydunuz acaba
Peki neden az aliyormus birsey dedi mi doktorM Mucitpanda
O OlcayKalyon
Kızlar 34+5te 2120 gram 46 cm geldik. Bu hafta az kilo alacağını biliyorduk doktorum söylemişti dediği oldu. göbek çevresi 2 hafta geri malesef.
Bn aynısını yaşıyorumKarnın alt kısmında baskı ve ağrı hisseden var mı ya korkuyorum resmen bebek çıkmaya çalışıyor gibi
Peki neden az aliyormus birsey dedi mi doktor
Insallah vaktinde gelir merak etme cnm kontrol altindasin doktorun en iyisini bilirTansiyonum yüksek. Erken doğuma hazırlıklı olmak için ciğer geliştirici iğne vurundum geçen hafta. O iğnede 1 hafta kadar kilo alımını durduruyormuş aynısınıSaskin25 de yaşamıştı. Bundan sonra gelişimine bakılacak bakalım. Her hafta idrarda protein bakılıyor, nst ve dopler de bakılıyor. Sonumuz nasıl olacak bakalım
Evet maalesef aynısını yaşadım hatta geçen gün yine bi doz yapıldı yine kilo almicak çok üzgünüm hala erken doğum riskim var ve bebeğim kilo alamıyorTansiyonum yüksek. Erken doğuma hazırlıklı olmak için ciğer geliştirici iğne vurundum geçen hafta. O iğnede 1 hafta kadar kilo alımını durduruyormuş aynısınıSaskin25 de yaşamıştı. Bundan sonra gelişimine bakılacak bakalım. Her hafta idrarda protein bakılıyor, nst ve dopler de bakılıyor. Sonumuz nasıl olacak bakalım
Hakkınızda hayırlısı olsunTansiyonum yüksek. Erken doğuma hazırlıklı olmak için ciğer geliştirici iğne vurundum geçen hafta. O iğnede 1 hafta kadar kilo alımını durduruyormuş aynısınıSaskin25 de yaşamıştı. Bundan sonra gelişimine bakılacak bakalım. Her hafta idrarda protein bakılıyor, nst ve dopler de bakılıyor. Sonumuz nasıl olacak bakalım
Sertleşme yok bende ama bu bi iki gündür bizim bebek de kendini aşağıya itiyor gibi geliyorResmen karnım sertleşiyor bebek baskı yapıyor vajinanın içine kadar sancı oluyor
Ben varımBebisin dogum tarihini 12 12 isteyen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?