2021 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun bebis iyi cok sukur cnm.igne ben de kullanmiyrm

Doğurduktan sonra bağırsaklarım kendime gelmezse çok canım sıkılır ama
O zamanı hayal ederek katlanıyorum çoğu zaman
Bi de sezeryan sonrası gaz çıkarma mevzusu var barkodu atmak için

Dogru diyosun da iste hormonlardan galiba ilk kez bu kadar negatif ve duygusal oldum basindan beri, toparlanmaliyim
Guzel seyler düşünelm cnm hersey guzel olcak
Insalllaahhh

Benim günde 2 olunca kol göbek yapıyorum ama sen koldan yapabolirsin göbeklwr büyüdü zor oluyor

Kizlar 33+2 deyim kilosu 2380 mis rahim agzi uzunlugu iyice kisalmis bu hafta 22 ye indi gecen hafta 26 ydi nst sanci yok acilmada yok doktor heran gelebilir dedi
Yaa inşallah biraz daha bekler hayırlısı olsun

Aa siz dogum fotoğrafcisiyla anlasicakmisiniz bide oda suslemesi yapacakmisiniz ldrp diye ozel odalari varmis galiba biliyomusunuz
Bn foto işini yapmıcam
Süslemede yapmıcam gelen olmayacak ki aile dışında evet Özel odalar varmış
Ama sezeryan doğumu 1 geceye düşünmüşler 2 geceden
2 gece kaksaydım düşünüyordum da vazgeçtim
Bi de normal doğum için odada doğum onu da nette görmüştüm

Benimkide her hafta idrarda protein, nst,dopler bakıyor. boyu nasıl bebişin

Aynen aynen cnm bir de gicik oksuruk tutuo beni
Yaa bu öksürüğün gebelikle mi ilgisi var gerçekten mi
Sabahtan beri saçma bi gıcığım oluyor öksürüyorum insanların yanında da öyle öksürücem diye ödüm kopuyor Soğuk algınlığı başlıyor desem öyle bi hissiyat değil boğazıma toz yapışmış gibi oluyor alerji öksürüğü gibi şimdi yok mesela gün içinde birkaç nöbet oldu.
Gittim boğaz pastili aldım yine de ama onluk bi durum olduğunu da düşünmüyorum

Benim de uzun suredir var nefes alirken oksurme hissi geliyor oyle aksamlari daha cok grip gecrmstm sonra kaldi baya oldu insallah geçer ya ben de ihlamur seker fln bisiler yapiom:)kozalak surubu duydum alsammi bilemedm

Eee Bnm geçen ay alerjim çıktı ya gebelik alerjisi sanırım veremli gibi öksürüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…