- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok gecmis olsun bebis iyi cok sukur cnm.igne ben de kullanmiyrmİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı
34+4 kilosu 2.418 gr boyu 44cm çıktı
haftasıyla uyumlu dedi suyu falan normalmiş şükür. Ama idrar testi yapıldı protein cıktı evde 24 saatlik idrar verdi onu yapıp götürcem.
Ben Ecoprin 100gr ilaç kullanıyodum onu bıraktırdı yerine Oksapar iğne verdi. İğne kullananlar koldan mı yapıyorsunuz siz bide hergün aynı saatte mi yapılması gerekiyor
Ayy cok sukur ona daGündüz bi yürüyüş yapıyorum ben de
Başka yapmaya bi şey bulamıyorum
Bak bi o yok bende
Ona haber vermeyi unutmuşlar sanırım
Diş ağrılarım geçti bi de
Buna da şükür
Doğurduktan sonra bağırsaklarım kendime gelmezse çok canım sıkılır amaAyy cok sukur ona da
Bnm o da varAynen aynen cnmbir de gicik oksuruk tutuo beni
Bi de sezeryan sonrası gaz çıkarma mevzusu var barkodu atmak içinDoğurduktan sonra bağırsaklarım kendime gelmezse çok canım sıkılır ama
O zamanı hayal ederek katlanıyorum çoğu zaman
Sana sevdanın yolları bana kurşunlar demek istiyorumBi de sezeryan sonrası gaz çıkarma mevzusu var barkodu atmak için
Ben mega medipolde tuba nadide yilmaz a gidiyorum cok iyiZaten gelsen de memnun kalmazsın o yüzden gelme diyom yabn çok dr denedim orda bi tane tutmadım. Hemen hemen çoğu dr gıcık valla doğumdan sonra zor uğrarım oraya
Dogru diyosun da iste hormonlardan galiba ilk kez bu kadar negatif ve duygusal oldum basindan beri, toparlanmaliyimKendine kötülük yapıyorsun hiç kötü düşünme illa ki aksilikler olacak ama bunu şimdiden bilinçaltına yerleştirirsen sen kötü etkilenirsin akışına bırakmalısın
Zaman gelince ne nasıl olucak sen bile anlamıcaksın ve herşey güzel olacak
Yeri gelicek ağlayacak emmeyecek bunu zmn gösterecek
InsalllaahhhGuzel seyler düşünelm cnm hersey guzel olcak
Benim günde 2 olunca kol göbek yapıyorum ama sen koldan yapabolirsin göbeklwr büyüdü zor oluyorİyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı
34+4 kilosu 2.418 gr boyu 44cm çıktı
haftasıyla uyumlu dedi suyu falan normalmiş şükür. Ama idrar testi yapıldı protein cıktı evde 24 saatlik idrar verdi onu yapıp götürcem.
Ben Ecoprin 100gr ilaç kullanıyodum onu bıraktırdı yerine Oksapar iğne verdi. İğne kullananlar koldan mı yapıyorsunuz siz bide hergün aynı saatte mi yapılması gerekiyor
Ben mega medipolde tuba nadide yilmaz a gidiyorum cok iyi
Yaa inşallah biraz daha bekler hayırlısı olsunKizlar 33+2 deyim kilosu 2380 mis rahim agzi uzunlugu iyice kisalmis bu hafta 22 ye indi gecen hafta 26 ydi nst sanci yok acilmada yok doktor heran gelebilir dedi
Doğum stresi de etkiliyordurDogru diyosun da iste hormonlardan galiba ilk kez bu kadar negatif ve duygusal oldum basindan beri, toparlanmaliyim
Insalllaahhh
Aa siz dogum fotoğrafcisiyla anlasicakmisiniz bide oda suslemesi yapacakmisiniz ldrp diye ozel odalari varmis galiba biliyomusunuz
Bn foto işini yapmıcamAa siz dogum fotoğrafcisiyla anlasicakmisiniz bide oda suslemesi yapacakmisiniz ldrp diye ozel odalari varmis galiba biliyomusunuz
Evet maalesef aynısını yaşadım hatta geçen gün yine bi doz yapıldı yine kilo almicak çok üzgünüm hala erken doğum riskim var ve bebeğim kilo alamıyor
Bende yeni eve geldim canim 33+1 de 1840 gram sadece 190 gram aldirabilmisim 2 hafta gerilik devam bizimde, haftaya yine cagirildikhaftaya bende 34+5 te gitmeyi dusunuyorum dopler normal bütün haftayı yatarak geçirdim nerde anormallik anlamiyorum
Yaa bu öksürüğün gebelikle mi ilgisi var gerçekten miAynen aynen cnmbir de gicik oksuruk tutuo beni
Benim de uzun suredir var nefes alirken oksurme hissi geliyor oyle aksamlari daha cok grip gecrmstm sonra kaldi baya oldu insallah geçer ya ben de ihlamur seker fln bisiler yapiom:)kozalak surubu duydum alsammi bilemedmYaa bu öksürüğün gebelikle mi ilgisi var gerçekten mi
Sabahtan beri saçma bi gıcığım oluyor öksürüyorum insanların yanında da öyle öksürücem diye ödüm kopuyorSoğuk algınlığı başlıyor desem öyle bi hissiyat değil boğazıma toz yapışmış gibi oluyor alerji öksürüğü gibi şimdi yok mesela gün içinde birkaç nöbet oldu.
Gittim boğaz pastili aldım yine de ama onluk bi durum olduğunu da düşünmüyorum
Eee Bnm geçen ay alerjim çıktı ya gebelik alerjisi sanırımYaa bu öksürüğün gebelikle mi ilgisi var gerçekten mi
Sabahtan beri saçma bi gıcığım oluyor öksürüyorum insanların yanında da öyle öksürücem diye ödüm kopuyorSoğuk algınlığı başlıyor desem öyle bi hissiyat değil boğazıma toz yapışmış gibi oluyor alerji öksürüğü gibi şimdi yok mesela gün içinde birkaç nöbet oldu.
Gittim boğaz pastili aldım yine de ama onluk bi durum olduğunu da düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?