2021 Aralık Anneleri

@Mucitpanda
O OlcayKalyon
Kızlar 34+5te 2120 gram 46 cm geldik. Bu hafta az kilo alacağını biliyorduk doktorum söylemişti dediği oldu. göbek çevresi 2 hafta geri malesef.
Bende yeni eve geldim canim 33+1 de 1840 gram sadece 190 gram aldirabilmisim 2 hafta gerilik devam bizimde, haftaya yine cagirildik haftaya bende 34+5 te gitmeyi dusunuyorum dopler normal bütün haftayı yatarak geçirdim nerde anormallik anlamiyorum

Ay kasimda cabucak gecerse bebisler insallah kucagimizda olcak
Bu iyi biseyy mi diye dusunmeye basladim ben bgun Hep toz pembe hayaller kurdum bu zamana kadar ama kasima girdik gireli yani sabahtan beri ya emziremezsem, ya canim cok yanarsa, ya bebisim cok aglarsa gibi gibi olumsuzluklari dusunup duruyorum

Bu iyi biseyy mi diye dusunmeye basladim ben bgun Hep toz pembe hayaller kurdum bu zamana kadar ama kasima girdik gireli yani sabahtan beri ya emziremezsem, ya canim cok yanarsa, ya bebisim cok aglarsa gibi gibi olumsuzluklari dusunup duruyorum
Kendine kötülük yapıyorsun hiç kötü düşünme illa ki aksilikler olacak ama bunu şimdiden bilinçaltına yerleştirirsen sen kötü etkilenirsin akışına bırakmalısın
Zaman gelince ne nasıl olucak sen bile anlamıcaksın ve herşey güzel olacak
Yeri gelicek ağlayacak emmeyecek bunu zmn gösterecek

Guzel seyler düşünelm cnm hersey guzel olcak

Ya bi ley diyeceğim
Akşam olunca dünyada huzuru kalmayan tek ben değilim di mi

Akşam yemeğinden sonra mide yanmam başlıyor
Gaz sancım başlıyor
Ne kadar rahatsız hissi varsa hepsi akşam olunca başlıyor
Gündüz turp gibiyim

Al bnden de akşam olunca sırtım ağrıyor ayy uyy diye diye kalkıyorum eşim hep kötü anda görüyor ne yaptın yine diyor
Gündüz depolar doluyor gece boşalıyor sanırım

Al bnden de akşam olunca sırtım ağrıyor ayy uyy diye diye kalkıyorum eşim hep kötü anda görüyor ne yaptın yine diyor
Gündüz depolar doluyor gece boşalıyor sanırım
Benim nelerim varsa hepsi akşam yemeğinden sonra başlıyor

Gündüz de pek hareketli değilim aslında ama akşam daha hareketsizim herhalde
Kendimce öyke bi bahane bulmuştum

İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı
34+4 kilosu 2.418 gr boyu 44cm çıktı
haftasıyla uyumlu dedi suyu falan normalmiş şükür. Ama idrar testi yapıldı protein cıktı evde 24 saatlik idrar verdi onu yapıp götürcem.
Ben Ecoprin 100gr ilaç kullanıyodum onu bıraktırdı yerine Oksapar iğne verdi. İğne kullananlar koldan mı yapıyorsunuz siz bide hergün aynı saatte mi yapılması gerekiyor

İğneyi bilen arkadaşlar söyler
Çok geçmiş olsun bu protein neye bağlı çıkıyor acaba dr söyledi mi

Benim nelerim varsa hepsi akşam yemeğinden sonra başlıyor

Gündüz de pek hareketli değilim aslında ama akşam daha hareketsizim herhalde
Kendimce öyke bi bahane bulmuştum
Yalan yok gündüz aktifim bugünde biraz yürüyüş yaptım beni en çok zorlayan sırt ağrısı sabaha kadar zonkluyor resmen

Aynen aynen cnm bir de gicik oksuruk tutuo beni

Yalan yok gündüz aktifim bugünde biraz yürüyüş yaptım beni en çok zorlayan sırt ağrısı sabaha kadar zonkluyor resmen
Gündüz bi yürüyüş yapıyorum ben de
Başka yapmaya bi şey bulamıyorum
Aynen aynen cnm bir de gicik oksuruk tutuo beni
Bak bi o yok bende
Ona haber vermeyi unutmuşlar sanırım
Diş ağrılarım geçti bi de
Buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…