2021 Aralık Anneleri

Benim de uzun suredir var nefes alirken oksurme hissi geliyor oyle aksamlari daha cok grip gecrmstm sonra kaldi baya oldu insallah geçer ya ben de ihlamur seker fln bisiler yapiom:)kozalak surubu duydum alsammi bilemedm
Az kaldı sabret bilmediğin şeyi tüketme ya
Kesin alerjik bak gör

Benimkide her hafta idrarda protein, nst,dopler bakıyor. boyu nasıl bebişin
43 44 cm değişiklik olmamış onda, dopler nst benimkide her hafta istiyor hatta buraya yazmıştım herkeste mi böyle diye doktor degistiricektim demekki istenmesi gerekiyormus, senin doppler da peki sıkıntı varmı benimki normal çıkıyor tansiyonum zaten hep düşük seyreder, şeker düşük, nst de normal ama her hafta yine de giriceksin dedi kan akışı normal gözüküyorken geriye genetikten başka bir açıklama kalmıyor bence, zaten annem bizimde minyon dogdugumuzu söylüyor

İğneyi bilen arkadaşlar söyler
Çok geçmiş olsun bu protein neye bağlı çıkıyor acaba dr söyledi mi
Sağol canım bilmiyorum ki doktorla görüşülen süre kısıtlı olunca hep kafada soru işaretleri sabah 10da hastanedeydim akşam 8de eve girebildim muayene dışında yapılanlar 1kere Nst 2tane idrar testi düşün yani devlet hastanesi işte
Cok gecmis olsun bebis iyi cok sukur cnm.igne ben de kullanmiyrm
Teşekkür ederim evet çok şükür iyi
Benim günde 2 olunca kol göbek yapıyorum ama sen koldan yapabolirsin göbeklwr büyüdü zor oluyor
Evet göbek çok gergin. Gebelikten 5ay önce bi 10gün kullanmıştım ama kendim yapmadım eşime yaptırmıştım kolumdan oda bazen morarıyodu 2 kerede kanamıştı şimdi cesaretim yok ondan sordum bugün yapmam gerekiyor ama yarın mı başlasam sağlık ocagında yaptırsam saatleri önemli miydi hatırlayamadım

Allah şifa versin
İnşallah bi sorun çıkmaz

Benim de uzun suredir var nefes alirken oksurme hissi geliyor oyle aksamlari daha cok grip gecrmstm sonra kaldi baya oldu insallah geçer ya ben de ihlamur seker fln bisiler yapiom:)kozalak surubu duydum alsammi bilemedm
Kozalak boğaza öksürüğe iyi geliyor ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum

Nst, dopler normal. Ama tansiyon yüksek benim oda bebeğin beslenmesini etkiliyormuş. Elimizden geleni yapalım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o

Aa siz dogum fotoğrafcisiyla anlasicakmisiniz bide oda suslemesi yapacakmisiniz ldrp diye ozel odalari varmis galiba biliyomusunuz
Ben kendim süslicem canım ufak tefek maksat gönlüm geçsin ilk bebeğim olacak çünkü, bir yere şeker kapı süsü filan söyledim. Foto çekimi de istemedim kesin çok çirkin çıkarım diye, fotoğraf fobim var

Nst, dopler normal. Ama tansiyon yüksek benim oda bebeğin beslenmesini etkiliyormuş. Elimizden geleni yapalım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
Aynen öyle elimizden gelen neyse o izin aktaricaktim onun için çalışamaz aldım napalim hersey sağlığı icin istirahate devam, inşallah ara daha fazla açılmaz da 2 haftadan birşey olmaz hemen toparlariz doğumdan sonra

O kadar süslemişken foto da çekiniver canım
Bana kapı süsü yasak dediler
Bn doğum fotocusunustedim saolsun eşim son heves bükücü vazgeçtim

O kadar süslemişken foto da çekiniver canım
Bana kapı süsü yasak dediler
Bn doğum fotocusunustedim saolsun eşim son heves bükücü vazgeçtim
Benim düğün ve nişan fotolarımı görsen neden istemediğimi anlarsın beybi, gittik isim yapmış güya pahalısından tuttuk 70 yaşından gün almış kapkara çekmiş adam tövbe ettim foto çekilmeye. En güzeli selfie yaparım ben o güzel çıkıyor

Doktor birsey dedi mi benim kiloda az cikti haftaya kontrol istedi sebepte soylemedi
Sebebini bulamıyoruz geçen hafta 3 hafta geriydi ama şimdi 2 hafta dedi, 190 gram almış 1 haftada, o kadar yedim içtim soluma yattım bol istiharat ettim bu kadar etki etmis, haftaya yine çağırdı nst doplera devam herşey normal çıkıyor, şuan 33+1 de 1840 Gr mız sizin nasıl durumlar?

Bir ayda 400 gram almis 1 hafta geriden geliyormus haftaya cagirdi bakalim kac almis. Suyun azalabilir su ic tarzi bir sey söyledi ama aciklama yapmadi merak ediyorum

Bir ayda 400 gram almis 1 hafta geriden geliyormus haftaya cagirdi bakalim kac almis. Suyun azalabilir su ic tarzi bir sey söyledi ama aciklama yapmadi merak ediyorum
Şekere baktimi tansiyonun nasıl seyrediyor su genelde şekerle ilgili, dopler da da plasentaya bakıyorlar sorun varmı diye ama suyun azalabilir dediğine göre doktorunun bir düşüncesi var keşke soyleseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…