- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Az kaldı sabret bilmediğin şeyi tüketme yaBenim de uzun suredir var nefes alirken oksurme hissi geliyor oyle aksamlari daha cok grip gecrmstm sonra kaldi baya oldu insallah geçer ya ben de ihlamur seker fln bisiler yapiom:)kozalak surubu duydum alsammi bilemedm
43 44 cm değişiklik olmamış onda, dopler nst benimkide her hafta istiyor hatta buraya yazmıştım herkeste mi böyle diye doktor degistiricektim demekki istenmesi gerekiyormus, senin doppler da peki sıkıntı varmı benimki normal çıkıyor tansiyonum zaten hep düşük seyreder, şeker düşük, nst de normal ama her hafta yine de giriceksin dedi kan akışı normal gözüküyorken geriye genetikten başka bir açıklama kalmıyor bence, zaten annem bizimde minyon dogdugumuzu söylüyorBenimkide her hafta idrarda protein, nst,dopler bakıyor.boyu nasıl bebişin
Sağol canım bilmiyorum ki doktorla görüşülen süre kısıtlı olunca hep kafada soru işaretleriİğneyi bilen arkadaşlar söyler
Çok geçmiş olsun bu protein neye bağlı çıkıyor acaba dr söyledi mi
Teşekkür ederim evet çok şükür iyiCok gecmis olsun bebis iyi cok sukur cnm.igne ben de kullanmiyrm
Evet göbek çok gergin. Gebelikten 5ay önce bi 10gün kullanmıştım ama kendim yapmadım eşime yaptırmıştım kolumdan oda bazen morarıyodu 2 kerede kanamıştı şimdi cesaretim yok ondan sordum bugün yapmam gerekiyor ama yarın mı başlasam sağlık ocagında yaptırsam saatleri önemli miydi hatırlayamadımBenim günde 2 olunca kol göbek yapıyorum ama sen koldan yapabolirsin göbeklwr büyüdü zor oluyor
Allah şifa versinSağol canım bilmiyorum ki doktorla görüşülen süre kısıtlı olunca hep kafada soru işaretlerisabah 10da hastanedeydim akşam 8de eve girebildim muayene dışında yapılanlar 1kere Nst 2tane idrar testi düşün yani devlet hastanesi işte
Teşekkür ederim evet çok şükür iyi
Evet göbek çok gergin. Gebelikten 5ay önce bi 10gün kullanmıştım ama kendim yapmadım eşime yaptırmıştım kolumdan oda bazen morarıyodu 2 kerede kanamıştı şimdi cesaretim yok ondan sordum bugün yapmam gerekiyor ama yarın mı başlasam sağlık ocagında yaptırsam saatleri önemli miydi hatırlayamadım
Kozalak boğaza öksürüğe iyi geliyor ama gebelikte nasıl olur bilmiyorumBenim de uzun suredir var nefes alirken oksurme hissi geliyor oyle aksamlari daha cok grip gecrmstm sonra kaldi baya oldu insallah geçer ya ben de ihlamur seker fln bisiler yapiom:)kozalak surubu duydum alsammi bilemedm
43 44 cm değişiklik olmamış onda, dopler nst benimkide her hafta istiyor hatta buraya yazmıştım herkeste mi böyle diye doktor degistiricektim demekki istenmesi gerekiyormus, senin doppler da peki sıkıntı varmı benimki normal çıkıyor tansiyonum zaten hep düşük seyreder, şeker düşük, nst de normal ama her hafta yine de giriceksin dedi kan akışı normal gözüküyorken geriye genetikten başka bir açıklama kalmıyor bence, zaten annem bizimde minyon dogdugumuzu söylüyor
Ben kendim süslicem canım ufak tefek maksat gönlüm geçsin ilk bebeğim olacak çünkü, bir yere şeker kapı süsü filan söyledim. Foto çekimi de istemedim kesin çok çirkin çıkarım diye, fotoğraf fobim varAa siz dogum fotoğrafcisiyla anlasicakmisiniz bide oda suslemesi yapacakmisiniz ldrp diye ozel odalari varmis galiba biliyomusunuz
Aynen öyle elimizden gelen neyse o izin aktaricaktim onun için çalışamaz aldım napalim hersey sağlığı icin istirahate devam, inşallah ara daha fazla açılmaz da 2 haftadan birşey olmaz hemen toparlariz doğumdan sonraNst, dopler normal. Ama tansiyon yüksek benim oda bebeğin beslenmesini etkiliyormuş. Elimizden geleni yapalım sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
O kadar süslemişken foto da çekiniver canımBen kendim süslicem canım ufak tefek maksat gönlüm geçsin ilk bebeğim olacak çünkü, bir yere şeker kapı süsü filan söyledim. Foto çekimi de istemedim kesin çok çirkin çıkarım diye, fotoğraf fobim var
Ben de bilmiyorum gebelikte kullanilmazsa almimKozalak boğaza öksürüğe iyi geliyor ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum
Dogru ya uzun surdugune gore alerjik olablr idare etcez ins gecerAz kaldı sabret bilmediğin şeyi tüketme ya
Kesin alerjik bak gör
Yaa şurada 1 ayımız kalmış böyle şeylerle tadımız kaçmasın nolurEee Bnm geçen ay alerjim çıktı ya gebelik alerjisi sanırımveremli gibi öksürüyordum
Dr gitmediğin sürece öğrenemiyorsun işteYaa şurada 1 ayımız kalmış böyle şeylerle tadımız kaçmasın nolur
Doktor birsey dedi mi benim kiloda az cikti haftaya kontrol istedi sebepte soylemediBen bugün gidicem inşallah duzelmistir gerilik 1 haftadır yiyip içip yatıyorum inşallah ben değil o almıştır
Benim düğün ve nişan fotolarımı görsen neden istemediğimi anlarsın beybi, gittik isim yapmış güya pahalısından tuttuk 70 yaşından gün almış kapkara çekmiş adamO kadar süslemişken foto da çekiniver canım
Bana kapı süsü yasak dediler
Bn doğum fotocusunustedim saolsun eşim son heves bükücü vazgeçtim
Sebebini bulamıyoruzDoktor birsey dedi mi benim kiloda az cikti haftaya kontrol istedi sebepte soylemedi
Bir ayda 400 gram almis 1 hafta geriden geliyormus haftaya cagirdi bakalim kac almis. Suyun azalabilir su ic tarzi bir sey söyledi ama aciklama yapmadi merak ediyorumSebebini bulamıyoruzgeçen hafta 3 hafta geriydi ama şimdi 2 hafta dedi, 190 gram almış 1 haftada, o kadar yedim içtim soluma yattım bol istiharat ettim bu kadar etki etmis, haftaya yine çağırdı nst doplera devam herşey normal çıkıyor, şuan 33+1 de 1840 Gr mız sizin nasıl durumlar?
Ben kullanmıyorumKozalak boğaza öksürüğe iyi geliyor ama gebelikte nasıl olur bilmiyorum
Şekere baktimi tansiyonun nasıl seyrediyor su genelde şekerle ilgili, dopler da da plasentaya bakıyorlar sorun varmı diye ama suyun azalabilir dediğine göre doktorunun bir düşüncesi var keşke soyleseymisBir ayda 400 gram almis 1 hafta geriden geliyormus haftaya cagirdi bakalim kac almis. Suyun azalabilir su ic tarzi bir sey söyledi ama aciklama yapmadi merak ediyorum
Aynen benim de foto fobim varBen kendim süslicem canım ufak tefek maksat gönlüm geçsin ilk bebeğim olacak çünkü, bir yere şeker kapı süsü filan söyledim. Foto çekimi de istemedim kesin çok çirkin çıkarım diye, fotoğraf fobim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?